Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.503
    Допаѓања:
    42.753
    Не знам кој е тој Кејлеб сеуште.Може ќе ме предомисли.Фин ми е онака Алекс на Спенсер, убав пар се, а и овој што ја симпатизира Хана фотографот, ептен ми е срцека.
    Сакам да читам назат во темава ама да не наидам на нешто интересно, што би сакала да го гледам повеќе отколку да го прочитам.Само не ми е јасно во цели 3 сезони ќе сучат само околу А, мислам дека досадно ќе стане.

2. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    ^ Ако ме држи добро меморијата сега за 3-4 епизоди ќе се појави Кејлеб уште во прва сезона.
    Инаку не е лош Тоби добар е :D Ќе ти се разјасни се за неколку епизоди ќе видиш дека е океј.
    А за А има да се изнгледаш додека да видиш едно нешто конкренто што се десило.
    Дури мислам дека првата беше најинтересена, барем мене ми беше најкрипи, 3тава ми е некако монотона ептен.
    За теориите има милион, не се замрај уште со нив барем јас првата сезона во еден здив ја изледав и не се замарав со теории.

Инаку јас па мислам дека Кејлеб е вмешан и Врен а не девојќите и нормално главаната А е или Али или сестра и близначка барем така се надевам дека ќе биде.

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.503
    Допаѓања:
    42.753
    Кејлеб се појави и можам да кажам конечно убава машка фаца има во серијава.
    Со Хана мислам дека баш ќе си одговараат.
    Него сега нешто ме мачи ова со сликата со Алисон, кога ја видоа зошто Спенсер беше толку исплашена, таа ли е сенката на сликата?
    И само да додадам мило ми е што Алисон е мртва, да било друга приказна не би ја гледала серијата со неа.Толку лигаво суштество што си лечи комплекси врз други немам видено.Ама е антипатична. :puke:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    На колку дена излага нова епизода?

Сликички во спојлер, оти се повеќе :)
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

http://www.youtube.com/watch?v=E7ijq18A ... _embedded#!
    Овде Емили ми беше прекрасно облечена. :wasntme:

[​IMG] - Хана во Bring it on - All or nothing. :)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Ги прегледвав 01x01, 01x10, 01x22, 02x01,02x12 и 02x25 (т.е. првите епизоди од 1ва и 2ра, mid-season финалињата и финалињата) и не сте свесни колку ОЧИГЛЕДНО беше дека Мона е -А, особено во најпрвата епизода :|

П.С.

Да му каснам од кошулите најубај ! :inlove:
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сликички во споилер.
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] :inlove:

7. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.503
    Допаѓања:
    42.753
    А сакам да прашам дали во епизодите кои досега излегле Спенсер и Тоби се пар цело време?Зошто мене ми се баш убав пар, совршени се.

8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Еден период Спенсер ќе раскине со Тоби,за да го заштити од А,но ќе се смират на крајот од втората сезона,и еве сега у третава уште се заедно. Ама во третава веќе мене лично,ми станаа досадни, веќе ко да нема хемија меѓу нив...

На Glossy-girl и 1209 им се допаѓа ова.
  9. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.557
    Излезена е 6-та епизода или не? Зашто нема торент

10. pretty.little.liar

pretty.little.liar Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
  11. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.557
    Благодарам

12. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Сликички

На pretty.little.liar му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Сликииии :rofl: :lol:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Лелеел многу ја сакам серијаваа и одвај одвај чекам да дознаеме кој е А...иначе многу ми се убави актеркиве посебно Ариа(Lucy Hale) и Хaна(Ashley Benson) иии машкиве Џејсон,Тоби и Езра и многу ми е слатки Езра и Ариа кога се заедно. :D ^__^

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Ја гледаше некој новата епизода?
    Торент?

16. la.parisienne

la.parisienne Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    172
    Добра беше оваа епизода, се отворија нови прашањa.
    Езра е се посомнителен. Дали Џејсон кога ја спомна другата сестра мислеше можеби на Кортни? Што ли ќе излезе со Холден? И дали Спенсер беше толку растревожена поради тоа што убиецот е на слобода или затоа што и таа крие нешто? Хм, хм :^) .

Еве нешто интересно за следната епизода ( "Crazy" ):
    http://www.theinsider.com/tv/53983_Is_A ... index.html

17. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Кога е следната епизода? Треба да биде 6та по ред ако не грешам или направија уште некоја пауза?

18. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Супер епизода, ми остави впечаток и ме замисли за некои работи.

Сигурна сум дека Спенцер е вмешана некако со таа белегзијата што ја најдоа. Не би била толку многу зачудена, па и да плаче. Ако се сеќавате на една слика што им ја прати А, дека таа беше сенката на Алисон. Мислам дека Спенцер и Алисон се имаат некако закачено, лошо, па може и крвта да е нејзина.

Езра ми е многу сомнителен. Не ми се верува парите да се од Џејсон, но приказната со автомобилот ми е многу плитка и површинска. Кога седеше со Ариа, еден поглед полн со страв му удри на плакарот, како демек човек крие внатре. А потоа кога се сврти, изгледаше како да е загрижен за нешто, како нешто да го мачи.

Сигурна сум дека детективот е вмешан со убиството и со Герет и со доказот. Што би барал тој да го зема ливчето што стоеше кај мајката на Герет, ако не го интересира. Па уште па и иде на местото, идиот! Многу ми беше чудно кога на Ешли и рече дека ќе се гледаат пак, како да знае дека Хана е вмешана во нешто.

Знаев, знаев дека Холден е вмешан тука. Не би го ставиле така они, типот е creepy од првата епизода кога се појави. Плус нели тренира нешто, лесно може да се брани од напади и силен е. Се сеќавате кога ги нападнаа во тој стакленитот, некој го скрши стаклото. А и нели со колата го удрија, па и модринка имаше. Сигурна сум дека тој е вмешан со Маја, нели кажа дека биле на иста забава. А и дадоа кога Емили се сети, некој напиша " i'm sorry i left you ".

Мислам дека Алисон била би. Рече дека алката и е од пријател само, не ми се верува да е од момче. А и кога се сеќаваше, Алисон рече дека ја чекала пријателка (ж. род). Прочитав дека таа ќе се појави во следната епизода и дека била многу блиска со Алисон, па знаела некои тајни на девојките.

Којзнае што се и се има случено на Емили првата вечер, мислам дека цела сезона ќе се потсетува. Многу е чудно, се наоѓаше на истата раскрсница, како на ливчето што пишуваше. Горе беа знаците, сигурно палтото го има изгубено тука некаде.

Луѓе Џејсон ми е многу разубавен, посебно во косата некако. Порано ми беше многу грд некако, мислев дека грешка во глумецот направиле, ама последниве епизоди .. Неможам да престанам да го гледам.
    :inlove:

Прикачени фајлови:

• Captureg.JPG
      Captureg.JPG
      Големина на фајлот:
      13 KB
      Прегледи:
      119
    • Ezraaa.JPG
      Ezraaa.JPG
      Големина на фајлот:
      10,9 KB
      Прегледи:
      119
    • 5655555988562652.JPG
      5655555988562652.JPG
      Големина на фајлот:
      15,9 KB
      Прегледи:
      119
    • Capture.JPG
      Capture.JPG
      Големина на фајлот:
      18 KB
      Прегледи:
      119
  19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Ја претераа со отупување, и тоа сигурно. На крај ќе испадне нешто сосема трето со Езра како што испадна и со алкава |(
    Не ми е јасно само до кога планираат да не влечат со овој досаден и монотон развој на настаните, ни а од акција нема во серијава.
    Сто посто ќе испадне дека Езра бурег продал па оп ете му многу пари :rofl: Се шалам ама се не мафтаат од прва сезона до сега, ништо не откривме круцијално за смртта на Али.
    Мене па ич не ми беше интересна епизодата, 45 минути со таа глупава забава во црквата, и да флешовите на Емили кои ги има веќе 3 епизоди, којзнае до кога ќе траат.
    Трошка по трошка додека да го изедеме цел леб ќе ми се одјаде :D
    Промото за следната е малку крипи, ма секоја епизода ми е крипи кога ќе ја видам Алисон,језива ми е
    http://www.youtube.com/watch?v=bLJfvx1ZTj0
    Прочитав дека и во книгите било сигурно дека Врен и е помошник на Мона и дека тој бил А, и колку глупо би било тој да биде А правиот а не Алисон или близначката |(

На MandyLane и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  20. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Don't берете гајле, прочитав негде (незнам каде), дека Емили ке има флешбекј уште само 2 епизоди...а во последанта од тие 2 (т.е. 8 епизода) ке се открие СЕ шо се случваше таја ноќ :) .

Иначе:
    - Уште си стојам на ставот дека Џејсон му го напиша чекот од 50.000$ на Езра.
    - Мислам дека Спенсер знај поќе одколку шо мисли за убиството на Алисон, и дека цело време пробваше да ги докажи „криви“ Герет, Иан и Тоби со цел да спаси некој близок нејзин или самта себе.
    - Убедена сум дека Маја е жива.
    - Емили ги има смешано Лукас со Холден (пошо слично си се носат и мн слична коса имат).
    - Џејсон исто како и Емили (и Пејџ) беше „издрогиран“ со MZM, зато не се сеќава на ништо од ноќта кога Алисон умре.
    - Одсекогаш знаев дека Герет го местат.
    - Хана е официјално НЕСАЛАМ.
    - Убедена сум дека Вилден е замешан со се во приказната, и то од лошата страна а не како цајкан.

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.