Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Сликици

Прикачени фајлови:

• 1_1%20(1).jpg
      1_1%20(1).jpg
      Големина на фајлот:
      240,7 KB
      Прегледи:
      146
    • 4_4.jpg
      4_4.jpg
      Големина на фајлот:
      213,3 KB
      Прегледи:
      146
  2. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Ја немам гледано оваа епизода, ама утре ќе ја изгледам и ќе искоментирам во врска со тоа.
    А сега имам една идеја.
    Еве го мојот обид за кукла (Арија е). Можеби не личи многу, ама толку можев да ја претставам, стилот е тука негде. ;)
    [​IMG] [​IMG]
    На секоја нова епизода- нов лик ;)
    Не е рекламација, ама нека ни биде интересно, ако не прифаќате, нема врска, ништо од идеата тогаш. :wasntme:

3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.297
    Само што ја изгледав епизодава, и ...
    Прво,од каде сега Холден одеднаш? Го немаше,го немаше,колку што се сеќавам не објаснија каде е,и сега одеднаш ете го,ко да бил тука цело време.
    Второ,Езра е стварно сомнителен.
    Трето,што по ѓаволите и бидна на Спенсер на крајов?
    И така,уште необјаснети прашања,ама се некои глупости,ништо битно.
    Со секоја епизода од сезонава,се повеќе и повеќе ми здосадува. Аман нека сменат нешто, нешто нека се открие, веќе не е интересно ко што беше во претходните две сезони, досадно стана ептен.

4. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Еве сцена во сликички од следната епизода, во споилер, секако :

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Сигурна сум дека Алисон има сестра близначка, ама не сум сигурна дали се двете живи.

Кога стоеше со татко и на Спенцер, тој рече, немој да ја повредиш сестра ти, а Џејсон :

Прикачени фајлови:

• Jason.JPG
      Jason.JPG
      Големина на фајлот:
      16 KB
      Прегледи:
      129
    • jjj.JPG
      jjj.JPG
      Големина на фајлот:
      22,1 KB
      Прегледи:
      128
  5. Tearful

Tearful Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    73
    Незнам ама веројатно мислел на Спенсер и Алисон :?:

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Ја изгледав епизодава и ќе кажам дека само си тапкаме место, многу сакам да ги дознаам многу работи, ама не држат во неизвесност за да ни биде интересно. Со секоја нова епизода се отвараат нови прашања, а се открива само малку.
    *Ме копка нешто, сакам да дознаам која е Ејприл, се си мислам онаа која седеше во барот со свртена глава, кога и се врати сеќавањето на Емили.
    *Врен ми изгледа како да мати нешто, да не речам сигурна дека има замешано прсти :!:
    *Лукас или Холден, логички е да ги има измешано Лукас и Холден, затоа што знаат дека се соменваме во Холден, а може да излезе сосема трет.
    *Спенсер ми е многу чудна, ако се нема нешто вмешано ја еве... не би плачела и не би се плашела онака. Како дивјачка се испонаша |(
    *Езра е сомнителен и се си мислам дека Џејсон нему му го потпиша чекот :geek:
    Сите овие прашања ми се врткаат :wasntme: , се ова, само колку да се дознае кој е -А и кој убиецот на Алисон..
    Влечат, влечат... |(

7. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    луѓе гледај те ја пак сцената каде што емили седи во кафулето и се сеќава и нели таа конобарката му става на некој кафе и се врти и покажуваат сцена како рака се трга со шоља кафе и на тоа едно метално забележете ги фаците..женското ми личи на Маја а машкото прво ми личеше на Езра па после на Холден ... :?

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Јас сум некаде на пола од втората сезона, и уште од почетокот мирисам што ќе биде крајот.
    Доволно е да го изгледате спотот на Secret.

http://www.youtube.com/watch?v=HzNFwxsS ... ure=relmfu

9. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    ^Кажи на што мислиш поконкретно?
    Ја изгледав и последнава епизода и тапкање во место е. Ништо не се откриа сеуште.

10. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Слики ли се ШТО ли се :lol:
    ова и сама го искоментирав ко ги гледав

Прикачени фајлови:

11. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Па веројатно мисли дека почтокот е се она што се случува. И дека таков ќе биде крајот, Алисон ќе „оживее“ и така нешто слично.
    Иако не би се согласила, веројатно ќе биде тоа да, ама ќе биде уште нешто, необично, поинтересно и подраматично, претпоставувам. ;)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12

Ја колку што сватиф е дека Куртни и кажува тајна на Алисон и Алисон ке ја издаде и после Куртни ке ја убие и ке биде всушност таа Алисон ние што ја знаеме.

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Го гледавте спотот?
    Кетрин и кажува тајна на својата сестра(близначка?!) Алисон, но бидејќи таа ја издава...

Плус, има една епизода, 12-та мислам од 2-та сезона каде што прават флешбек од минататото и Алисон раскажува приказна за две близначки. Едната е испратена во саниториум, поради ментална болест, а понатаму во епизодата се алудира на тоа дека таа се има вратено во Роузвуд.
    Ова е епизодата за Halloween.

Моја претпоставка, сестрата на Алисон, ментално оболена, опседната со идентитетот на својата сестра, ги прави сите овие болни работи.

И крајот каков и да биде, ќе биде шпански. Тоа сигурно.

Него, да ве прашам јас, до која епизодата се стигнати со снимање?

14. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    После долго време седнав пак да ја гледам и пак ми е интересна, не знам зошто ја баталив. Спенсер знае нешто повеќе, сигурна сум. Мона мнооогу одамна се сомневав дека гледа, и тоа излезе. Маја мислам дека е жива. И сеа директно отидов на трета сезона, последните неколку од втора ги имам пропуштено и не памтам за близначката на Алисон многу многу, ама нешто ми вика дека е таа убиената уствари. Исто и сестрата на Спенсер врска неам што правела, скрос се изгубив со бебето и маскенбалот и се тоа. :D

15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Леле сите се задржавме на тоа Џејсон што го кажа :lol:
    И да,кога гледаш логично,мисли на Спенсер и на Алисон,ама сцената беше апла двосмислена.
    Што се однесува до Маја,и јас мислам дека е жива,а има и големи шанси Емили таа вечер да била со неа.Зошто кога дадоа флеш бек од мозаикот на масата во кафичот,дадоа рака како пишува "I`m sorry I left you "
    Детективот од секогаш бил сомниетелен,може само си е злобничок,посебно према Хана,ама ние одма мислиме дека е нешто вмешан.
    Е сега прашањето е...Што е со Спенсер и со Езра? :^)
    [​IMG][​IMG]

Ииии Хана легендата секако :D [​IMG]

16. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Сега, овие дена, почнаја да ја снимат "This Is A Dark Ride" т.е. Halloween епизодата (03х13) :)

17. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Starfish можеби ќе е така, ама да не бидеме 100% сигурни.
    И ако е така што бараме да го гледаме? Кога веќе спотот е еден вид како показател на крајот.
    Сакам нешто поинтересен крај на ваква мистерија.
    А дека ќе има таков крај, тоа е само претпоставка. ;)

18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.561
    Допаѓања:
    42.971
    Jaс мислам дека не е никој од оние кои веќе ги знаеме во серијава, може нешто се замешани ама главниот/та А е некој друг кој не го знаеме, секогаш така прават, дадат некоја сцена која е многу сомнителна со некој(пр Спенсер сега) да се помислиме, сигурно нешто крие и на крај испаѓа некоја глупа работа.
    Јас мислам дека нешто е поврзано со сестра близначка на Али, тоа ми е најлогично, барем од се она што видов.
    Или јас се си мислам дека Али е жива, а во гробот бил некој друг, зошто оние соништа што ги имаат ми се многу реални, може таа се крие од некого па ја има исценирано смртта. :^)

19. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Си се вратив наназад да изгледам се што имав пропуштено и ми остави највеќе впечаток журката за Халовин ама со Алисон кога биле пет.
    Таа го договори другар им да ја нападне во куќата и после демек на шала било, ама кога се вратија на забавата типот рече немам мрднато цела вечер од овде, а тој/таа што ја нападна го имаше и претходно 2-3 кадри со сосема истата маска. Сестра и на Алисон? :D Јасно е дека таа ја малтретира и и ги праќа пораките што ги чува Алисон во вратот од куклата и вуду куклата итн, ама мислам дека во еден момент се менуваат двете т.е. едната ја убива другата, ама не сум сигурна која која.
    И што беше со реакцијата на Спенсер во последната епизода? :^)

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Кога и кажаа дека крвта што ја нашле не е од Џејсон дека е од некој друг и почна да плаче и да се дрецка од земја во собата.