Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Предобра епизода !
    Иначе, еве ги шифрите што ги кажуваше Мона :
    "miss aria, you’re a killer, not ezra’s wife" = m a y a k n e w
    "no one to save ali from evil" = n o t s a f e
    "where were we? maya’s away, sleeping sweet. until garret’s all Rosy, count on me." = www.masssugar.com

На Chocolate.me и Maca-BT им се допаѓа ова.
  2. BBojana

BBojana Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    5

те молам прати ми линк каде ја гледаше последната епизода, никаде неможам да ја најдам :) фала

3. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
  4. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Во последната епизода од втора сезона се дознава кој е А и оди во ментална институција, сепак пораките продолжуваат. Џена и Герет не се убијците на Али (лично воопшто не верувам дека е мртва), ама Герет оди во затвор.

А најновава епизода беше повуци потегни, во место.
    Мислам дека Мона сите упатства ги добиваше од Алисон и сега самата таа продолжува. Оваа новава не ми е јасна ич, не знам што мателе со Алисон, а Маја ми беше кучка од старт, на чело и пишува, многу ме интересира со неа што ќе излезе.

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Не ја гледав серјава, чекам да излезе на филмовизија. Инаку еве ги лажливките на Teen Choice Awards.
    Најубава овде ми е Спенсер, не се забележува дека е преслаба, фустанот е преубав, целата блеска. Потоа следи Арија, на која не и е лош фустанот, ама штиклите ми се гломазни, па Емили, бојата убава е ама моделот не ми се свиѓа, и има нешто пердувесто не ми е убаво и на крај Хана која ме разочара и се облекла се во црно, како некоја баба, после толку убави бои. :wasntme:

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛ Најкрипи епизода до сеа. Ја гледав сама дома и на моменти ми идеше на мајками да и се јавам на телефон од страф. :worried:
    Само не сватив шо беше тоа нели мона коа збореше и они ги најдоа тоа кратенките и им излезе страна со маја? О.о

7. la.parisienne

la.parisienne Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    172
    Их, PLL никако не е за после полноќ. Ме извади од памет Алисон на прозорецот. Па и тие куклите, Божее.. :sweat: :lol:

HIGHLIGHT: Ариа - Баш беше шеговита во оваа епизода.

SNEAK PEEK за следната епизода:
    http://safe.tumblr.com/safe/video/27971931551/500

И конечно Caleb се враќа. :angel:

8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    Почнува да ме иритира тоа што тапкаат во место,и со тоа што само натрупуваат информации, а ништо не објаснуваат,стварно стана досадно.
    Што е со апчињата од Лукас што ги најдоа, тоа заборавија? Немаше продолжеток ниту на ситуацијата со Емили и Холден.

Во претходниве сезони бар им стигаа пораки, беше интересно, напнато, а сега ништо не се случува, се нешто недокажано...

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Официјалното промо.
    http://www.youtube.com/watch?v=eai3siG6 ... r_embedded
    За епизодава бољи да не коментирам, незнам што да кажам.
    Сиси сомнителна ептен, а ова со кодовите на Мона ништо нема да ни се реши, се на пола оставаат и ништо не решаваат. Убаво почнуваат и на крај ќе ус*рат се, ме неривраат ништо не се откри.
    Инаку на тин чојс наградите, Ариа ми е стварно прекрасна, и Спенсер.
    Новото суќниче на Спенсер беше ептен убавко :wasntme:

На Mrs.Cuper и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  10. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Абе не тапкат тие вместо, се полека полека, детал по детал си се открива...а иначе то со пораките -> нормално дека нема да има многу пораки кога друга личност е „А“. И незнам дали вооошто имаш заприметено ама овај „А“ игра доста по ризична игра од Мона....
    За новата епизода:
    - Доста creepy :(
    - Ариа за прв пат не ме иритираше
    - Џејсон е срце
    - Хана ... госпо да ти ја придај :lol:
    - Емили ПРЕНАЈУБА како и секогаш...па ја обожавам кога ке е со кошули/марами :inlove:
    - Сиси (новата плавата) уште од првата секунда ја засакав Don't know why don't know how...
    - Нејт дајте отепајте го под воз туренте го ВЕ МОЛАМ ! Ке ми ја напрај Емили би ке ми ја запусти :swear:
    покрај овие мислам дека и последната имаше некое значење...претпоставка:
    "Please wait! I missed my dolls" - PWIMMD -> PW- Password (ова е 100%) IMMD - I murdered Mrs. DiLaurentis (?)

Најбитно: Во новата епизода, либето, Пејџ ке ми се врати :clap: :inlove: 8)

11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Кај бевме збунети мораа уште толку да не збунат со кодовиве и со новава Сиси |(

12. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    Мене овој ми го направи меракот во последнава епизода, го обожавав во American Pie :inlove:

[​IMG] [​IMG]

13. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Не мислите дека и репликата од Ариа
    за мајка и е дека е SLUT
    е поврзано со флешбекот што го дадоа од Хана и МОна кога МОна и кажуваше на Хана за финтата со почетните букви од зборовите и и даде исто пример со SLUT.

14. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    ^^ и мене мнн ме изнервира со таа изјава дека е СЛУТ.. прво ја форсира да оди на дате па после нечини (хелло)...
    инаку не разбирам која е поентата на ТОД( попов) и по ела и по мајка и на ХАНА е ?! да е нешто посебно ајде ајде ам не е!!! Сакам Ела да се спои со овој од Ем Газдава некако мнн ми се слатки и плус типоф има смисла за ХУМОР која искрено да кажам и фали малку на серијава!!!
    Сега дефинитивно мислам и сум сигурна дека она докторчето има плус ситуација во целава А фешта!!! се надевам дека ХАНА нема ништо плус направено освен она што го раскажа пошто некако мнн ми е ЛОСТ... КОј му е проблемот сега пак на Џејсон... и секако како баш најде да се слупа таму каде што возеше Спенс???изгледа стануваат не профи ... Се мислам за оваа новава ПЛАВА декаа ке им уништи мнн работи во целата потрага .

15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Уф, супер епизода.
    Одлична за во доцните часови, сама, со мачка покрај мене, која добиваше удар секој пат кога ќе ме исплашеше нешто.
    Овој свештеников ми е симпатичен, но ми е сомнителен. Најпрво со мајката на Хана, па се со мајката на Ариа. Мислам дека има некоја врска А, можеби сака да ги скара прво родителите, за да му биде полесно со децата. Добро е што Ела заврши секаква врска со него, или не. Сепак, не би сакала да ја гледам со него. Сакам Ела со газдата на Ем. Многу ми е убав тој, има смисла за хумор, а некако си одговараат со Ела. Супер пар, нека се размрда после Бајрон.

Вилден ја претерува. Нема никаков доказ и само обвинува. Како што кажа Хана, има многу други луѓе со иста крвна група како нејзината. Нема потреба да обвинува никој, може да каже само. Инаку, мислам дека тој е заљубен во Ешли, нешто ме тера да мислам така.

OMG, оваа Cece многу ми е сомнителна. Сигурно не ја знае Алисон само 2 недели како што кажува, сигурно подолго се знаат. Што е работава, кој како се појави кажува дека Алисон многу му зборувала за нив. Ви текнува на дечкото со хелихоптерот, кажа дека Алисон многу ги спомнувала, сега и оваа. Мислам дека оваа е доста лицемерна личност, слична на Алисон, за глупости правење. Има убав стил, ми се допаѓа тоа кај неа. Знаев дека ќе се јави кај Џена, тоа и Алисон би го направила. Што беше тоа, Спенцер кога побара нешто за неа, испадна нешто со многу слики од Алисон со исечени очи. Мислам дека има нешто со А, или сепак го најдоа местото на А, повторно.

Мислам дека ќе се скараат Спенцер и Тоби, за иста причина како Хана и Кејлеб. Нека се скараат, но нека го има Тоби. Некако ми е добар и паметен. А Спенцер ја претерува, во врска со Џејсон. Во се му помага, па ќе жали после. Многу ми е разубавен Џејсон, нека го држат уште во сезонава.

Исто мислам дека на Емили и се допаѓа Нејт, кој ми е страшно антипатичен и грд. Што бара со Џена, аман. Го слушнавте кога рече дека околу него сите сакале девојки, може му се допаѓа Емили но неможе со неа бидејќи знае дека е лез. Тука Cece многу заштитнички застана, она мати нешто.

Најдобриот парт, со тоа таблата за духови викање. Сигурна сум дека Хана навистина ја видела Алисон тогаш, сепак по 3 дена и го најдоа телото, има време да умре. Мислам дека А ќе се погрижи крвта на Хана да се појави на белегзијата или на некоја од нив. Мона наj creepy оваа епизода. Ми се допаѓа што направија вака со неа, многу по интересно. Колку беше страшно таму доле кај куклите, кога помислив дека се чуваат деца таму.

[​IMG] [​IMG]

16. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Еве нешто плус за сомневањата дека Езра е дел (или можеби главниот) од А тим.

A сака лимони.
    Eзра исто така.
    :^)

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Езра може да е дел од А тимот,ама нема логика да е -А.
    Пак ќе кажам,А мора да е некој што бил во Роузвуд уште пред да "умре" Али,а Езра отпосле се досели.

Сликиии :D
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Всушност Езра живееше во Роузвуд уште пред да исчезни Алисон, учеше во Холис....
    Гледаја 2х13 и стопирај кога Ариа брза низ ходникот да му ја однеси актовката на татко и, и се удира во еден од учениците таму т.е. Езра :)

19. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    :^) мене ова некако не ми е логично.Езра да е -А.се сложувам со мислењето погоре дека е можеби од тимот, а дека им праќа пораки и некои други работи не се сложувам може е нешто како шпионче :lol:

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    Туку, она горе ме заинтересира, тоа Ариа што рече Slut, а претходно Мона го збореше истото, и во втора сезона со она, кога сладоледот од Ариа и сјајот за усни од Мона беше ист, нели , тоа taffy.
    И сеа, ситници се, релативно небитни, но зошто сите вакви ситници, навидум стварно глупави, се поврзани со Ариа? Зошто еве, Емили не рече slut, или Хана или што знам...