Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Мислам дека slut нема врска со шифра, а и дека Езра не е А. Може да бил уценет нешто да направи поситно евентуално, ама не е во тимот. Нагаѓам, ќе видиме. :D

2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сликици.

3. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
  4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ќе ја гледам после последната епизода, уште не ми е изгледана. Абе додека излезат епизодиве таа претходно што су ја гледала деталите ги заборава. Побрзо да излагаа ќе беше поубо. :)

5. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ај дај те линк од кај ја гледате серијава со превод неможам да најдам...! :)

6. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Eпа посебно се симнува преводот ако сакаш на titlovi.sr ili na podnapisi.net

7. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    И јас сум премногу навлечена на серијава, на моменти знае да ме изнервира од типот на тоа кога ќе се пикнат во тоалет не проверуваат дали има некој и дали ги слуша и слични ситници.Како што гледам некој од вас ја имаат прочитано книгата и погодуваат кој би можел да биде А.Јас мислам дека нема многу да направат различно од книгата, а сега не залажуваат со други личности и ситуации дека ќе биде различно поради тоа што во книгата се знае кој ќе биде А и нема да биде интересно.
    Можеби има некој теории кој што водат да почнеме да сумљаме на луѓе како Езра, Спенсер, Ариа ама мислам тоа е намерно направено, за да не замисли.Ако се секавате во првиот серијал Иан некако при крајот почна да станува сомнителен и на крај се дозна се за него, така беше и за Мона.
    Со нетрпение ја очекувам следната епизода а во меѓувреме ке ве читам и ке размислувам кој би можел да биде А! ;)

8. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Па мене не ми беше страшна последнава епизода.. и цело време чекав да видам што ќе биде со Лукас и апчињата ама ништо од тоа.
    И нека ги даваат кејлебче и тоби повеќе, срцки ми се!

9. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Значии по мене можно е Ариа да биде А...зашто вака што читам и гледам ии малце по нешто ми е логично ама незнам! :)

10. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Денес ме заинтригира нешто епизодава и се расчитав на нет секакви теории во врска со серијава.

Сликата од десктопот на Спенсер во последната епизода со исечоци од главата на Али, и со секакви исечоци од весници во врска со исчезнувањето и убиството, неможев да заприметам дали беше позадина на нејзиниот лаптоп или тоа и се отвори додека пребаруваше за Сиси. Некако ми делуваше како тоа да беше wallpaper, па затоа и го скри нагло од Тоби.

Незнам, незнам веќе што да мислам, се изначитав сваштарии на нет и сеа каша ми е во главата.

11. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Ова го напишав пред многу многу време, уште кога беше премиерата на Финалето од 2ра сезона.... Вчера излегоја кратките содржини за преостанатите епизоди (од 10-12):
    1х11- “Spencer [Troian Bellisario] uncovers Paige’s surprising past with Ali; Emily won’t listen to her friends.”
    1х12- “Maya’s murderer is revealed, and Emily is caught in the middle.”

и се на се изгледа дека и за ова имам погодено, исто како шо погодив и за Мона - Пејџ (изгледа) ја уби Маја :(

Ако испадни да е така треба за пророк да ме прогласите ! :rofl:

На FortuneTeller.xD, Juicy03 и MandyLane им се допаѓа ова.
  12. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    не е можно да е Ариа --А....Би сакала ли таа да си ја уништи врската со езра и мајка и да дознае едка татко и ја изневерил :^) :^) :^)

13. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645

Мене типов многу ми личи на Иан. А ако забележите, двајца исто облечени, седат на две различни места.
    :?:

14. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.926
    Мхм,
    Од каде знае Нејт за обетките кои Маја и ги даде на Емили една недела пред да почине, м? :geek:
    Да не е тој убиецот, Пејџ или Мона. Само на тие ми текнува моментално.

15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Типов е дефинитивно Иан,зборам за овој со камерава надвор,а тој внатре незнам.

16. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301

тој внатре кој е има различна кошула( сепак треба да ја изгледам еп. малку каснам )

17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.973
    Допаѓања:
    45.675
    На втора слика е Иан а на првата не.Мислам дека тоа не е некој битен детаљ.
    Иначе последната епизода, беше малку крипи и од она што се случи уште повеќе сум уверена дека Алисон е жива.
    А Мона ептен добро глуми, како добро ја игра улогата на лудачка, алал нека и е.
    Премногу интелигенција лежи во овој лик тоа е очигледно, само се прашувам колку од нејзината лудост е одглумена, јас верувам дека не е толку забегана како што мислат останатите.
    И имам нешто за нараквицата што ја најдоа, мислам дека крвта не е на Хана, мислам дека А го прави тоа само да ја заплаши Хана, да ја убеди да најде начин да ја украде нараквицата, пошто на нејзе е крвта на А, а кој и да е А знаеме дека од Хана полесно би грабнал доказ отколку од полиција.
    Како и да е веќе ептен ја затупеа.

18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.973
    Допаѓања:
    45.675
    Денес ли излегува новата епизода?Кога ќе ја има за симнување?

19. Juicy03

Juicy03 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    5

Утре :)

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Да се надеваме дека во денешнава епизода ќе се разјаснат некои работи!