Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Мислам дека slut нема врска со шифра, а и дека Езра не е А. Може да бил уценет нешто да направи поситно евентуално, ама не е во тимот. Нагаѓам, ќе видиме. :D

2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сликици.

3. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
  4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ќе ја гледам после последната епизода, уште не ми е изгледана. Абе додека излезат епизодиве таа претходно што су ја гледала деталите ги заборава. Побрзо да излагаа ќе беше поубо. :)

5. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ај дај те линк од кај ја гледате серијава со превод неможам да најдам...! :)

6. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Eпа посебно се симнува преводот ако сакаш на titlovi.sr ili na podnapisi.net

7. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    И јас сум премногу навлечена на серијава, на моменти знае да ме изнервира од типот на тоа кога ќе се пикнат во тоалет не проверуваат дали има некој и дали ги слуша и слични ситници.Како што гледам некој од вас ја имаат прочитано книгата и погодуваат кој би можел да биде А.Јас мислам дека нема многу да направат различно од книгата, а сега не залажуваат со други личности и ситуации дека ќе биде различно поради тоа што во книгата се знае кој ќе биде А и нема да биде интересно.
    Можеби има некој теории кој што водат да почнеме да сумљаме на луѓе како Езра, Спенсер, Ариа ама мислам тоа е намерно направено, за да не замисли.Ако се секавате во првиот серијал Иан некако при крајот почна да станува сомнителен и на крај се дозна се за него, така беше и за Мона.
    Со нетрпение ја очекувам следната епизода а во меѓувреме ке ве читам и ке размислувам кој би можел да биде А! ;)

8. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Па мене не ми беше страшна последнава епизода.. и цело време чекав да видам што ќе биде со Лукас и апчињата ама ништо од тоа.
    И нека ги даваат кејлебче и тоби повеќе, срцки ми се!

9. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Значии по мене можно е Ариа да биде А...зашто вака што читам и гледам ии малце по нешто ми е логично ама незнам! :)

10. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Денес ме заинтригира нешто епизодава и се расчитав на нет секакви теории во врска со серијава.

Сликата од десктопот на Спенсер во последната епизода со исечоци од главата на Али, и со секакви исечоци од весници во врска со исчезнувањето и убиството, неможев да заприметам дали беше позадина на нејзиниот лаптоп или тоа и се отвори додека пребаруваше за Сиси. Некако ми делуваше како тоа да беше wallpaper, па затоа и го скри нагло од Тоби.

Незнам, незнам веќе што да мислам, се изначитав сваштарии на нет и сеа каша ми е во главата.

11. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Ова го напишав пред многу многу време, уште кога беше премиерата на Финалето од 2ра сезона.... Вчера излегоја кратките содржини за преостанатите епизоди (од 10-12):
    1х11- “Spencer [Troian Bellisario] uncovers Paige’s surprising past with Ali; Emily won’t listen to her friends.”
    1х12- “Maya’s murderer is revealed, and Emily is caught in the middle.”

и се на се изгледа дека и за ова имам погодено, исто како шо погодив и за Мона - Пејџ (изгледа) ја уби Маја :(

Ако испадни да е така треба за пророк да ме прогласите ! :rofl:

На FortuneTeller.xD, Juicy03 и MandyLane им се допаѓа ова.
  12. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    не е можно да е Ариа --А....Би сакала ли таа да си ја уништи врската со езра и мајка и да дознае едка татко и ја изневерил :^) :^) :^)

13. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645

Мене типов многу ми личи на Иан. А ако забележите, двајца исто облечени, седат на две различни места.
    :?:

14. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Мхм,
    Од каде знае Нејт за обетките кои Маја и ги даде на Емили една недела пред да почине, м? :geek:
    Да не е тој убиецот, Пејџ или Мона. Само на тие ми текнува моментално.

15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Типов е дефинитивно Иан,зборам за овој со камерава надвор,а тој внатре незнам.

16. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300

тој внатре кој е има различна кошула( сепак треба да ја изгледам еп. малку каснам )

17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.504
    Допаѓања:
    42.763
    На втора слика е Иан а на првата не.Мислам дека тоа не е некој битен детаљ.
    Иначе последната епизода, беше малку крипи и од она што се случи уште повеќе сум уверена дека Алисон е жива.
    А Мона ептен добро глуми, како добро ја игра улогата на лудачка, алал нека и е.
    Премногу интелигенција лежи во овој лик тоа е очигледно, само се прашувам колку од нејзината лудост е одглумена, јас верувам дека не е толку забегана како што мислат останатите.
    И имам нешто за нараквицата што ја најдоа, мислам дека крвта не е на Хана, мислам дека А го прави тоа само да ја заплаши Хана, да ја убеди да најде начин да ја украде нараквицата, пошто на нејзе е крвта на А, а кој и да е А знаеме дека од Хана полесно би грабнал доказ отколку од полиција.
    Како и да е веќе ептен ја затупеа.

18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.504
    Допаѓања:
    42.763
    Денес ли излегува новата епизода?Кога ќе ја има за симнување?

19. Juicy03

Juicy03 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    5

Утре :)

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Да се надеваме дека во денешнава епизода ќе се разјаснат некои работи!