Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    или ке разјаснат или ке ни ги направат уште позаникаде !! :lol:

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Некогаш касно навечер ги стават накај 3-4 ама во последно време дури другиот ден ги има на нет до кај 10.
    Ако имаш несоница во 4 саат супер ќе ти дојде една епизода.
    Инаку ја полека губам надеж дека нешто ќе разјаснат во серијава,како тргнало само не збунуваат и ја заплетка до максимум.
    1209 ти сите ги изгледа, до сега епизоди, кога попрво бре, пред недела дена беше на прва сезона :)

3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.504
    Допаѓања:
    42.763
    Брза сум си јас :D Па некако немаше ништо друго за гледање ми ги прекинаа сите серии поради пауза и така се загледав, а се брзав додека брат ми не е дома да ги завршам.И така ги изгледав.Проблемот е што јас сум нестрплива, морам да знам што ќе се случи во наредна и наредна и наредна и така останувам за недела дена без нови епизоди :)

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    За то дека не се разоткриват мн работи ИЧ НЕ СЕ СЕКИРАЈТЕ ;)
    До 12 епизода ке знајме се за убиството на Маја (во 12еп и кој е убиецот), за ноќта кога исчезна Алисон и некој други ситни детали - 100% true.

На deedee0, Chocolate.me, 1209 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ааа кој е А кога ќе дознаеме? :D
    Колку сезони вкупно ќе има има некаква информација за тоа? :wasntme:

6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Дај боже дај боже да си во прво Маца, зашто ќе се откажам од серијава ако не се отрие ништо во сезонава.
    Лукс за кој е А, ќе дознаеме здравје на последаната епизода во последната сезона од серијава, а сигурна сум дека уште една сезона минимум ќе има, ако не и повеќе. Знам дека има 13 книги од Сара Шепард,се надевам деканема да има само 13 сезони толку нема да издржам да гледам.
    До сега се идело по книгите настаните како се одвивале.
    Meне искрено првата сезона ми беше нејинтересна, дали дека беше прва, ама некако најмногу ми бше возбудлива. Веќе ја претраа со вртење во круг и тапкање во место.
    П.С сега прочирав дека потипишале за до 5та сезона, дали е сигурно незнам, зашто прочитав многу глупости околку серијва, како на пример дека
    на крај сите ќе умреле |(
    Ама и јас мислам дека ќе има барем 5, за повеќе се надевам не!

На MandyLane, FortuneTeller.xD и Lux им се допаѓа ова.
  7. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Чекајте сега. Што сакал да каже авторот со сликата? :D

Дека Ариа е The Black Swan, а не Мелиса? Мелиса е пратена само како мамка? :^) ОМФГ! :o

8. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    There are 5 people on the A-Team!
    - Nate paid with a $5 at The Brew
    - 'A' left a $50 at the airport
    - Peter Hastings paid $15k for the P.I.
    - Jason's reward for Ali's remains was $50k

9. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.504
    Допаѓања:
    42.763
    Ја изгледав епизодава и ништо не се случи занимливо.Мислев дека нешто од нешто ќе почне да се открива, ама погрешив.Ја тупеа до крај.

10. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    :clap: за епизодата ! Супер беше, па да не се лажиме, ова беше една од најдобрите од ова сезонa
    Коментарчиња за епизодата :
    - Езра и Ариа никогаш нема да станат интересни, дури и ако ја напрат мајка му на Езра диносаурус да биди |(
    - Хана супер како и секогаш, колку-толку поможва со рзрешвањето на цела работа.... а то со Рен НЕ МУ ТРЕБАШЕ.
    - Спенсер е срценце и најзаангажирано од сите.... п.с. Актерка да има толку добра хемија со сите од екипата немам видено ! :clap: - едноставно сцената со Тајлер (Кејлеб) ме отепа. Браво
    - Емили :inlove: ...ах Еми, Еми никако на арно немојш да му тргни, а почни да се смеј *бам!* нешто од Маја или Алисон ке се појави :( . Ова епизода исто така ми беше најдобро облечена, додуше секогаш е ТОП ама ова епизода...НЕЗНАМ :x
    - Пејџ конечно ми се врати, и е посрцка од кога и да било....ептен ми е ќеф шо се смирија со Емили, и шо толку заштитнички се постави кон неа „If I find out who gave you the flask, I swear I'm going to kill him...I mean it !" :clap:
    - Нејт, незнам зошто до сега уште се нема најдено некој доброволец да го отепа :devil: - П.С. мислам дека тој не му е брачед туку е онај stalker-от на Маја,
    - Сиси скроз ми фалеше во епизодата, Тоби веќе ми стана она :yawn: , Кејлеб ми се врати, Бајрон одвратен ко увек, Ешли и Ела фалеа скроз на скроз...со надеж дека другата епизода ке ги има.
    Најдобриот момент од цела епзода :rofl:
    Најдобрата сцена од цела епизода (алал да му е на Линдзи и Шеј, предобро го одглумија целото...и се осеќаја и емоции и се):
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Се на се sum-up на епизодата:
    Spencer: Gotta crack the password and solve these fucking murders!
    Hanna: Gotta figure out a way to make the doctor change their mind about transferring Mona to NYC !
    Emily: Gotta find my way out of this TWIN PEAKS TIME VORTEX OF DOOM.
    Aria: Gotta find a pretty dress~

11. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Дејствијата од првите 4 книги беа пренесени во 1 и 2 сезона. А за понатаму како ќе биде, не знам.
    Денешнава епизода :clap: ми беше стварно интересна и доста смешна посебно моментот кога Ариа ја праша Емили што да облече :rofl:
    И јас баш сакам на крајот на сезонава да се дознае нешто за убиството на Алисон, мислам дека заборавија на тоа :doh:

12. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Го гледавте промото :wasntme:
    http://www.youtube.com/watch?v=HL7k34y8 ... r_embedded
    НЕ не верувам дека Кејлеб е А, мислам дека од контекст го извадија, не ми штима некако.
    http://www.youtube.com/watch?v=pxkOnYdtQGw
    http://www.youtube.com/watch?v=_ROspxkttzM
    http://www.youtube.com/watch?v=PFSSBorw7cw
    фацата на Спенсер на послениот сник пик :rofl: [​IMG]
    Епизодава ви беше нешто посебно? Мене не, како и обично ништо посебно не се деси, освен откривме кој е Езра и неговото семејство и ја хакнаа страната, и?
    А да на момент се израдував со Пејџ кога и рече беше со мене, мислев дека у дајнерот била и она, за да испаде ништо на крај |(
    Спенсер ја обожавам ме умира од смеење секоја епизода :D
    [​IMG][​IMG]
    Ариа најде кога да праша ама убаво и одговори Емили :D
    Се на се епизодава досадна беше чат пат со некоја интересна досетка на Спенсер, следната ми изгледа дека верува нешто, НЕШТО амн веќе нека се деси, да ме Шокира, тоа чекам, ама слабо сезонава.

Ај малку да се насмееме
    [​IMG] :rofl:

На FortuneTeller.xD и Mrs.Cuper им се допаѓа ова.
  13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    Епизодава бе. |(
    И што сега? Ја отворија страната од Маја, и?
    Освен тоа, ништо не се деси, апсолутно ништо.
    Ај, барем Кејлеб го видов конечно.

14. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Може да ве замолам за линк од 8 епизода, ама онлајн да ја гледам? На филмовизија гледам, не е ставена уште.. :)

15. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Абе оти викате дека не се деси т.е. дека не се откри ништо?!
    - Се дозна дека Емили од кај 11 до 11:30, вечерта кога го откопаја гробот на Алисон, беше со Пејџ. Плус знајме дека после то беше во колата на Џена, па во ресторанот со Холден и уште некој.....
    - Се дозна дека Маја беше убиена околу 10ч и 2 по полноќ - вечерта пред да го уапсат Герет.
    - Се дозна дека Маја беше убиена со тап, тежок предмет (претпоставка метална цевка) позади куќата на Емили, кај шо го најдоја телото.
    - Се дозна дека Маја вечерта пред да ја убијат во близина на Киното, влезе во полициска кола (веројатно со Герет).
    - Го дознаја пасвордот од приватниот сајт на Маја, кај шо сигурно има некој важни видеа во врска со се шо се дешава....
    - Се дозна дека Мона не ги пиеше апчињата МЗМ шо му ги дават во болницата, туку му ги даваше на некој од посетителите кој ги изнесваше надвор.
    - Се дозна дека МНОГУ луѓе ја посетвале Мона -> Шо значи дека не се само Хана,Ариа и Лукас.
    .......................

Sugar еве ти ама торент за слегвање, оти онлајн слабо дека ќе ја најдиш на убав стрим - а исто ти се фаќа дали слезена дали онлајн...
    http://kat.ph/pretty-little-liars-s03e08-hdtv-x264-lol-ettv-t6545232.html

На sugar му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    На sugar му/ѝ се допаѓа ова.
  17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.504
    Допаѓања:
    42.763
    Maco јас сакам да те прашам од каде ти се информациите, зошто сум љубопитна јас, па да си прочепкам нешто, да си разгледам, мислам ако не е тајна де :) Фала

18. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Top Secret е не се кажва :lol:
    Мајтапот настрана...
    Информаците си ги собирам од: Апликацијата за Андроид "Pretty Little Liars News" кај шо постојано има (точни) абдејти, од твитерот на Marlene King и некој други луѓе шо се во тимот на серијата (не актерите) и од wetpaint [http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars] - тука имат доста добри и поважни вакви информации, спојлери, интервјуа итн. :) а исто има и на мн. други страници (Е!, AolTV...).....и исто на тагот “Pretty Little Liars“ на Tumblr мојш да поднајдиш некоја залутана информација - ама послабо :)
    Успат кратка содржина за:

- 10 епизода „What Lies Beneath“
    After getting “a lead about where Maya might have been before her murder,” the Liars begin to focus on Noel Kahn and his family’s cabin. According to ABC Family, the Kahns “had something to do with [the night Maya was killed] and possibly Maya’s disappearance.” Also, “Hanna and Emily head out to the Kahn family cabin looking for clues linking Maya to the site,” while “Spencer does some snooping of her own on Noel.” Apparently Jenna will be involved with this new lead as well, as the Liars wonder, “Are Noel and Jenna just bluffing to send Aria, Emily, Hanna and Spencer down the wrong path?”. “Aria must deal with the aftermath of meeting Ezra’s mom and the information about Ezra’s past” in Episode 10 as well.
    - 11 eпизода „Single Fright Female“
    Spencer will discover Paige’s“shocking past with Ali” in this episode. Spencer will learn that Paige has a “violent past,” and uncovers “new information about a blood feud between Alison and Paige right before Alison disappeared.” Spencer will go to Emily “with a sordid tale about Paige’s history with Alison,” but “Emily is not ready to heed her friend’s warnings.” It sounds like Spencer may “cross a line that Emily can’t forgive in her attempt to prove to Emily who Paige really is.”
    - 12 епизода „The Lady Killer”
    “Maya’s murderer is revealed, and Emily is caught in the middle.” It sounds like Maya’s murderer will be someone who Emily is sympathetic towards, or previously liked.

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас мислам дека Пејџ ја уби Маја! :)

20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Мене ми беше супер епизодава, се открија многу работи.
    Морам да кажам, Емили беше прекрасна епизодава, шеширчиња многу убаво и стојат.
    :inlove:

Мислам дека Нејт не и е братучед на Маја, туку тој што ја сака Маја, и можно е тој да е што се смувала Маја на камп. Многу работи знае, за куќата на езерцето, обетките од претходната епизода.. Има доаѓано со Маја на истово место, правеле слични работи - како Маја со Емили.

На Езра мајката е многу во филм влезена, многу лоша и нељубезна. Сега, бидејќи имаат пари да го купат цел Роузвуд, незначи дека таа мора да се однесува така дрско, и сите факти на Ариа в лице да и ги фрла, сепак фамилија и се. Како би и било неа да и речат нешто лошо за фамилијта..

Кејлеб е срцка, многу убаво се однесуваше со Спенцер, срцки ми беа. А и многу убаво од него што несакал да ги погледне видеата на сајтот. Мислам дека ќе си помисли нешто за Хана и Врен, многу неубав прием му направи кога ја виде со Врен.

Тоби конечно пукна, најубав ми е кога се лути и кога е нервозен, се гледа дека ја сака Спенцер многу, а Спенцер ми е изгубена некако. Да не се скараат само !

Пејџ ми е многу срцкаста оваа епизода, најдобра во шумата кога беа. Со Емили ми се најдобар пар, мислам Емили со неа. А и Пејџ ја сака, веројатно ја има убиено Маја бидејќи ја сака, а Ем неможе да и остане рамнодушна.

Ем и сцената со територија на Спенцер ! :inlove:

Мона дефинитивно му ги има давано апчињата на Лукас, а може и на детективот, не се знае уште на која страна е тој.

Овој Барт мислам дека ја зборува вистината, некако така ми изгледа.

Емили и Пејџ !! :inlove:

Toby's best face !
    [​IMG] [​IMG]

Мислам дека главниот А е жена !