Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Не ми беше нешто посебно оваа, ништо ново не ми отркија.
    Некои работи многу ми се чудни.
    Оваа Сиси, некако фина се покажа, добро се однесува спрема девојкиве, посебно со Спенцер, дури и помогна да аплицира. Убава ми е многу, наликува на Алисон. Добар стајлинг има, ми се допаѓа. А за нејзиното однесување, мислам дека се е маска само, да ги придобие девојките и нивната искреност, да и се доверуваат. Мислам дека има врска со N.A.T , но не и со А. Ту мач ќе биде за неа.

Овие од полиција ја претруваат, сигурно сакаат да прекријат некој штом толку се закачија за Хана. А можеби, детективот има напад на љубомора за Ешли и попот, па сака да и наштети со тоа што ќе ја повреди Хана. Добро изиграно од Ешли со Вероника, мислев јас дека ќе се јави кај детективов. Инаку, Ешли и попот ми се супер пар, конечно со маж после тој нејзиниот, кој ми е одвратен, неможам да го гледам. Екстра + : Овој црниот полицаец, што и донесе покана на Ешли, е истиот што и кажа на Ем за Маја, многу ми е сладок и срцкаст !!

Хана и Кејлеб, најдобриот дел од целава епизода. Предобар пар, добро одглумено од Хана во училиштето, неможев да им се изнагледам. Хана епизодава предобар стајлиг, многу ми се допадна. Кожното палто на целата комбинација многу добро стоеше, но повеќе ми се допаѓаше кога го соблече на бакнежот. Не сум доразбрала зашто Хана не ми кажа на Кејлеб, јас мислев дека несака, а она не смеела. Кога рече *Јас сум А* умрев полека, ќе се откажев од серијава ако испаднеше тој А. Не е можно, Кејлеб колку ја сака Хана, неможе да и наштети. А плус, и помогна на Спенцер во врска со Мона. Срцка он, колку е само убав. Си одговараат со Хана, иако сакам да видам бакнеж со Спенцер.

Ја подреков Пејџ. Претходната епизода ми беше преубава, а сега, некако вештачка ми е. Прво со Ем, целата чудна некако, може и до косата да е, воопшто не ми се допадна косата во оваа епизода. Пејџ ми е некако спортски тип, не ми е за вакви свечени локни. А потоа кај Ем во собата, некако како тетка ми беше. По облеката и по однесувањето, чудно. Кога ја бакна во косата, целата се разнежив. Се гледа дека ја сака, ја насмеа и кога беше најтажна. Но дали тие чувства се вистински или само дел од игра ќе видиме понатаму.

O-m-g, на Езра братот е преубав. Малку ми изгледа мал, но ќе порасне и тој. А кога Ариа го праша, прво му го земал телефонот, па автомобилот, што е следно, во памет си викам потоа девојката. Инаку, сигурна сум дека мајка му на Езра го има пратено Весли кај него, му има и кажано што да каже, само за да ги скара Ариа и Езра. Како што направила со Меги, сакаше да и плати. Може на синот му платила, се е можно кај нив.

Спенцер беше најдобра во епизодава. Преубаво одглумено, одличен сталјин, одлично се снајде. Со Ариа како тим се најдобри, ептен ги сакам. Двете по малку луди, двете убави и паметни. Кога се смееја на креветот, се смеев со нив. Не се смеев, се изгазив од смеење. Колку ладен поглед имаше кон Џена кога играа Truth or Dare, и стои тој поглед на Спенцер. Уф, Џена крие нешто за телото на Алисон, а овие ги кријат видеата. So good !

Noel :inlove:
    Spencer's best face :
    [​IMG] [​IMG]

Best thing :

2. plavata212

plavata212 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    566
    од кај ги спуштате епизодите?

3. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.557

Тука ги имаш сите сезони заклучно со последната епизода

http://eztv.it/search/http://eztv.it/search/

И тука

http://bg-zamunda.net/torentihttp://bg-zamunda.net/torenti

4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    Женски, ај торент за последната епизода.
    Не бев дома цела недела,далеку од интернет, скроз сум заборавила и која епизода беше по ред, не знам што да спуштам.

5. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Кејлеб ми е симпатичен, ама заедно со Хана - :shake: !
    Хана па ми станува антипатична, не знам зошто вака... а целата сезона - досадна.
    Ниту пак Емили со Пејџ, сакам да биде со Нејт, единствена сум што го посакува тоа!?
    Мое мислење.

Овие последниве епизоди ги немам гледано, чекам да излезат 5-6 па да ги изгледам во еден ден, па да се дознаат многу работи и да ги гледам поврзано оти заборавам што се случило иако кажуваат, а и здосадени ми се.

Таа епизодата Halloween кога е ?

6. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Мислам дека е помината, па не беше таа при крајот на втората сезона. Кога се присеќаа на ноќта на вештерките?

7. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^Лукс сигурна сум ќе има уште една, мислам 13 епизода или грешка сум ?

8. Tearful

Tearful Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    72
    ^ Ќе има уште една .. и Адам Ламберт ќе се појави во епизодата како што разбрав

9. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^^ 28 август ќе се прикаже на ABC, торент на 29 август.

Еве сликички додека да дочекаме среда :
    Мислам дека ќе излезе нешто помеѓу Спенцер и Кејлеб, нешто повеќе од пријателство. Не сакам јас, Хана и Кејлеб се најдобар пар, несакам ништо да им застане на патот.

Спенцер и нејзиното Go go Gadget. Сега дури сфатив што значи, како и по обично со некои работи.

Можеби Ноел е момчето со кого била Маја за време на кампот. Како што кажа Ноел, сите ја знаат Маја. Можеби имало нешто помеѓу нив.

Еве ја фората со Дафни и Велма што била, од Скуби - Ду.

Мислам дека е она, бидејќи не гледам некоја причина зашто би дошла овде. А и на играта во последната епизода, кога Спенцер ја праша Џена за што друго лажела, она се сврте накај Сиси и се погледаа. Плус, Сиси е секогаш во црвено, може да е и дамата од маскембалот, последната епизода.

Неможам да ги сфатам некои кога ќе направат слика дека Спенцер е курва. Само затоа што сменила 3 дечковци, незначи дека е курва. Само она им е невина во друштвово.

Треба да им доделат награда за најмногу криење во серијата.

Мислам дека тоа дрвото на кое пишуваше Алисон + Иан е запалено во овој камин, од таткото на Спенцер или Мелиса. Само они имаат камин.

:D

Нешто што насочува дека Лукас е А.

Случајност или ?

Тука и јас се замислив. Зашто на територија на Спенцер, кога Хана е таа со дијаманти.

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.367
    Ептен ми е мило што Кејлеб и Хана се смирија, инаку дали сум единствена што ги шипнува Ариа и брат му на Езра?Ептен ми се срцки заедно :rofl:
    И не знам зошто ама сметам дека третава сезона е најслаба до сега, дури и пораки не им стигнуваат толку често ко порано.
    Само мене Хана ми е поубава со долга коса?
    Инаку во епизодата за Халовин викаат дека Спенцер и Тоби ќе бидат Џек и Роуз од Титаник
    И колку ми беше смотано ова со апликацијата за колеџ, како може ова да го заборави ако и е најголем приоритет.
    Или пак овој дел, коа се кријат и никој не ги забележува, дрн дрн.Значи си има глупички моменти серијава, али во главно е добра.
    И во финалето на третава сезона некој ќе ги 'предаде' а еве и кои се осомничени, и големка теорија.
    We recently heard that somebody will betray everyone in the summer finale, and be a member of the -A team. We were given 12 people, by ABC Family who could possibly betray everyone. Those people are:
    Hanna
    Aria
    Emily
    Spencer
    Ezra
    Byron
    Ashley
    Paige
    Toby
    Caleb
    Melissa
    Lucas

We figured out a way of eliminating the people who have no possible way of being -A, and figuring out clues and motives for who is left. Here is who we eliminated:

We are going to eliminate Aria, Spencer, Hanna, and Emily. We have many reasons that we are eliminating them. First, they are the 4 main characters of the show and they are all in the Halloween episode as best friends. Some people say Aria will betray everyone, and even if that were to happen it would probably happen on the last PLL episode to make it a huge shock.

We are also going to eliminate Ashley and Byron. Unless they are twisted people, no parent would try to hurt their teenage daughter and her friends. Even PLL isnt that screwed up! If for some weird reason, one of the two was the betrayer, it would be Ashley because she had an actual relationship with Mona

We are also going to eliminate Ezra. We are only eliminating him because he is in the Halloween special. Him and Aria will give out candy to children trick or treating, and they also kiss in the episode. If Ezra was -A and betrayed her why would they still be together? Also, Marlene King said he was in 3B a lot, so...

We are also eliminating Toby. We dont think its him for many reasons. Toby and Spencer will both be in the Halloween episode. They go as Rose and Jack for halloween. If Toby betrayed everyone, why would Spencer still be dating Toby if he betrayed her and her friends? Also, the producers named Toby as the most honest character on PLL.

Also, none of these people could have flown to Montecito, because they are in mostly every episode. And California and Pensylvania are 2 diffrent ends of the country

This leaves 4 characters who may be a possible -A suspect!
    Caleb
    Lucas
    Melissa
    Paige

We have many reasons to believe that one of these four people will be on the -A team and betray everyone!

Lets start off with Melissa
    *Melissa has a huge motive against all 4 girls
    *We all remember in season 2, the girls thought Melissa was -A... maybe she really was
    *She has been MIA for most of season 3, so maybe she was working as -A secretly
    *Melissa was the black swan
    *She lied about her baby

Lucas
    *Had the pills that made Emily forget that night
    *Worked in the photography studio, and could have taken pictures of the girls from 'that night'
    *Went to visit Mona, a few times

Those two are more obvious, so we arent going to bet on them. We are still considering them huge suspects, but we think Caleb and Paige have a bigger chance of being -A

Paige
    *Paige came back right after Maya died
    *Paige was at the masqurade ball, and spoke to Emily who said she couldnt be with her because of Maya. *That was motive to go and kill Maya. We arent saying that -A killed Maya, but we know her murder is revealed in the finale, and maybe -A and the murder are the same person.
    *Paige originally hated Emily and the liars! Paige tried to drown Emily, so we know she has a “dark side”

Caleb
    This is the most interesting of all the suspects... We have no idea if he is guilty or innocent!

Why he may be innocent
    When he was sleeping, -A went and stole his laptop in 2x19
    He kissed Mona in 2x24, and didnt fully understand why he had to

Why he may be-A
    *He was in Montecito when his mom was hurt, and he could have faked the image and sent it to Hanna
    *He said to Hanna I’m -A and he knew that there was a new -A
    *Tyler was made a series regular for season 3. He wasnt in season 3A that much, and he was absent for a few episodes. This means he may have a bigger part in 3B, which may mean he is -A
    *Caleb has been getting a lot of new expensive stuff, he could have told Jason about "That Night' to get the money
    *There was a picture released from the finale, with Aria and Spencer holding Hanna back when she was crying. Maybe she realized Caleb was -A then (see below)
    И некоја фотка од идната епизода...

11. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.504
    Допаѓања:
    42.763
    И мене ми беше многу смешно, поточно една од најглупавите сцени беше кога се прикрадуваа во болницата.Боже сачувај, толку лесно е да влезеш таму, а ни случајно психички болните не ги држат под клуч и под 24 часовен надзор, па така овие си влегоа само фино лепо :D
    А зошто пишува овде дека крај на сезоната ќе биде 12та епизода :^) Мислам пишува „ the Season 3 summer finale (Season 3, Episode 12: “The Lady Killer”)“ , зар само толку епизоди ќе има?
    А од сликава мислам дека ќе почине некој близок на Хана и мислам дека тоа ќе биде Мона, ако сликава е од сезоната, пошто Ариа има пократка коса, а исто и Хана во последните епизоди.А за Мона навивам зошто само Хана е толку расплакана, сепак пријателки беа, другите имаат вознемирена ама не и тажна фацка, така да...

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    ^ Би се зачудиле да ви кажувам какви пропусти прават многу психијатарски установи кога е во прашање сигурноста, така да верувајте, можно е многу лесно да се влезе неприметно. :) Не би да објаснувам на долго и на широко, бидејќи е оф топик.

Туку ја изгледав најновата епизода, дури сега, и имам коментар само за Кејлеб. Навистина е посветен на Хана и сака да и помогне, еве уште еден доказ што се прави за неа, и ако испадне дека он е вмешан, ќе биде крајно разочарувачки и безврска.
    Друго не ми текнува, ништо посебно не се деси. Ми нема врска сезонава со А или Алисон, повеќе се посветуваат на приватните животи на секоја од нив, на пример на Ариа врската со Езра, фамилијата од Езра, колата од Езра, брат му од Езра, бившата од Езра. |(
    Се надевам следнава епизода ќе биде поинтересна...

На sweet-cherry и 1209 им се допаѓа ова.
  13. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  14. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Убиецот на Маја, односно The lady killer е...
    ...Пејџ. Девојките ке откријат дека имала мрачно минато и дека била вмешана нешто со Али, и многу е логично зашто ја убила Маја.

15. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ Не отварајте споилерот !!!!!!
    Подобро е ако не знаете :)

16. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    Ова претпоставка, или?
    Бидејќи не верувам дека би излегла однапред олку битна информација...

17. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Претпоставки се... никој од актерите/продуцентите ни збор нема кажано за финалето - забрането му е ! :)
    Marlene King го напиша само ова на твитер:
    „Spoiler- who is the betrayer? #PLL
    Look at Marlene’s tweet.
    She used the word shim.. and if you still remember:
    “You didn’t bust your ass to become Rosewood’s “it” girl just to chit-chat with shim.” - Mona. [Talking to Hanna about Lucas in 1x6]

THE BETRAYER IS LUCAS.“
    ^ Ама немора да значи :)

18. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Некој понапред имаше постирано кратка содржина за епизодите - за сите серии нели на интернет има објавено по реченица-две што ќе се случува. Не се претпоставки и не се спомнати имиња, ама може да заклучи за кого се работи :) Еве ви
    11 eпизода „Single Fright Female“

Spencer will discover Paige’s“shocking past with Ali” in this episode. Spencer will learn that Paige has a “violent past,” and uncovers “new information about a blood feud between Alison and Paige right before Alison disappeared.” Spencer will go to Emily “with a sordid tale about Paige’s history with Alison,” but “Emily is not ready to heed her friend’s warnings.” It sounds like Spencer may “cross a line that Emily can’t forgive in her attempt to prove to Emily who Paige really is.”

- 12 епизода „The Lady Killer”

“Maya’s murderer is revealed, and Emily is caught in the middle.” It sounds like Maya’s murderer will be someone who Emily is sympathetic towards, or previously liked.

19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    Не знам дали ја заприметивте песната на крајот од последнава епизода. Ја барав на нет, и ја најдов конечно, испадна од Кејлебчо била. Прекрасно пее, слушнете!!

http://www.youtube.com/watch?v=aPUXTlp9ZF4

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    ја сакам многу серијава :D