Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. anabanana1

anabanana1 Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Ауууууу луѓе, епизодава..... НЕМАМ ЗБОРОВИ ! ПРЕДОБРА!!!!
    Еве мои размислувања:
    http://www.youtube.com/watch?v=04wKj8QmmlA

1.Нејт дефинитивно не е братучед на Маја, и многу сум сигурна дека ја убил. Тој и бил манијакот за кој зборуваше она. Се кажува неговиот израз на лицето на 0:10
    2.Мона бега од лудница облечана како медицинска сестра :o
    3.На 0:14, се гледаат раце како ја прекриваат Емили, црн тен, се познава дека е Нејт. МАНИЈАК!Затоа тоа го прврзувам со следново:
    4.Многу луѓе мислат дека лудницата кај што престојува Мона експлодира, па затоа Емили плаче, но мое мислење е, штом Нејт бил покрај Емили додека спиела, некој и се јавува на телефон и вели:You have one minute. Get out!, ова го поврзувам со Нејт, наместил експлозив, поради тоа што Емили го откачи, и ако он не може да ја има, никој нема да ја има. Па затоа и се јавува и така и вика. И поради ова кога стасуваат четириве, Хана е толку уплакана, мислејќи Емили умрела во експлозијата. Но понатаму, (незнам каде го имам ова видено) Емили се појавува и ја прегрнува.

http://www.youtube.com/watch?v=Tc_Gd48zFgE

1.Спенсер кога и вика на Пејџ:I know who you are, мислам дека Пејџ е -А, а Нејт е само помрднатиот манијак, и нема врска со А тимот.
    2.Мона бега од лудницата, и се облекува во старото худи на -А... :o ....Неможам со ништо ова да го поврзам.
    3.-А има нова „соба„ каде што ги прави тајните планови.... :o

И уште нешто, чудно ми е што Ариа никогаш -А ништо не и прави, затоа и мислам дека она испаѓа дека е -А. Ариа кога отиде кај Меги, да ја посети, се претстави како Amy (Еј-ми) = А-МЕ (А-јас).

Ете ги моите размислувања и теории... :)

2. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Епизодава не ми беше нешто посебно.

Освен што покажаа дека Пејџ можеби е А. Многу многу не ми се верува дека она е А, ама па зошто тогаш Џена и рече на Емили да пази со кој се дружи? :^) Можда и мислеше на Нејт, којзнае.
    Емили ми е па ептен кучка што не им верува на другите три. Треба да се размисли за секоја опција, нели мислеа Мелиса е А, па излезе дека е Мона, локалната шмизла.

И мене ми е чудно што Ариа не добива пораки од А во последно време, ама па не верувам дека она е А. Не би си ја наместила сама обетката колку да и се извини на Мередит, се гледаше колку не сака да го направи тоа. А и не би била толку глупава да си ја уништи врската со Езра.

Се повеќе и повеќе мислам дека Нејт е во тимот, ама не можам да тврдам. Претходниот пат очекував дека ќе биде секој, ама не Мона.

3. anabanana1

anabanana1 Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Мене многу ми се допадна епизодава!
    А сега од кога ќе размислам, Пејџ дефинитивно не е А, мислам дека е Нејт, или ќе испадне дека он ја убил Маја и е во А тимот, или само ја убил, ама дефинитивно ќе испадне нешто од тие две работи. И да Џена кога и го рече тоа на Емили, мислеше за Нејт, само го направија да изгледа како да е за Пејџ. Мислеше дека Нејт е со неа, па се исплаши и си отиде.
    Се плаши од него поради тоа што, го има видено како ја убива Маја, (нели беа во кабината со Нол), и продолжи да се преправа сеушто, поради тоа што ако Нејт знаше дека го видела, ќе ја убиеше и нејзе. И затоа се криеше дека е слепа. И затоа и Нејт толку се изнервира кога Хана му рече дека Џена се преправала, и рече:I know you saw me, тоа го мисли за кога ја убивал Маја.

На M.a.r.i.l.y.n му/ѝ се допаѓа ова.
  4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    Нејт изгледаше уплашено кога дозна дека Џена не била слепа. Мислам дека она е некаков сведок за нешто во врска со него, веројатно убиството на Маја, и затоа сега кога заминуваше со таксито имаше торби со неа, веројатно бега од Нејт.
    Затоа што, паметите кога Џена им рече на девојкиве дека е сигурна само ако другите мислат дека е слепа и ги замоли да не ја разоткријат? 100% го видела Нејт како ја убива Маја.

Пејџ, изгледа сомнително, но мислам дека е тоа намерно, колку да ни го одвлечат умот од Нејт.

Друго,друго...
    Што имаше на усб-то, кои видеа беа, ај ако сакате потсетете ме...

5. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    ^ Менди, на усбто имаше снимки од девојките што ги снимале Џејсон и Иан, а за истите тие, Али го обвинуваше Тоби. Ринг а бел? :D

Иначе, ако некоја ги има читано книгите, нека се јави на темава или во лп. Сакам да знам дали досега дејствијата во серијава се според оние во книгата. :^)
    п.с. Ако планира да споделува детали, нека го направи тоа во спојлер, за да не не' караат. :D

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    То шо напиша FortuneTeller.xD и + (најважното) на усб-то имаше видео од Џена и Тоби, (кое покажва дека Џена него сексуално го злоупотребваше т.е. форсираше) за кое Џена креваше паники и му се заканваше за да го држат скриено - оти ако излези дебело ке налепи.

7. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Па па па шо ќе биде кога ќе рипне Алисон од мртвите, се поубедена сум дека е жива. :D Освен ако не ме разочараат сценаристите па да ги пцујам, најјака опција би била таа. :D А Пејџ не е ни случајно -А, иако ја неќам, други проблеми има са собом, ама не е -А. Нејт е морон и го мразам од сам почеток и нема шанса она со Џена да се однесуваше дека во моментот го гледа, нешто друго има видено. А Сиси не знам шо мати ама од тоа што го кажува, три пати повеќе има зад истото а и ќе си го добие најжустро од сите на крај, осеќам. :D

8. la.parisienne

la.parisienne Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    172
    Уф, каква епизода. 8)
    Секој мој коментар ќе биде излишен, веќе се сте кажале. Сега го чекаме the summer finale, па конечно да биде и Пејџ разоткриена. Никогаш не ја сакав, she is way too creepy for my taste. |(

* HIGHLIGHT:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG]

Зарем не мислите дека е време продуцентите да и дадат пауза на Емили? Сврти како сакаш девојката секогаш страда.. Почнувајќи од Ali, па Maya, a сега и Paige, којзнае кој ѓавол ќе излезе и од тој Nate..Нејзината фаца никако да се смени, Господе, постојано е ваква :worried: .

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  9. FortuneTeller.xD

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381

Е,е, да си пукне! Само што тргнав да напишам! :D :D

100 пати поубав пар ми се Ариа и Весли (така се чита? :rofl: ) отколку Ариа и Езра.
    А и осеќам дека Весли ја потсвиѓува Ариа. :wasntme:
    Езра ми стана досаден. Нека го тргнат, ги преколнувам!

На sweet-cherry и Maca-BT им се допаѓа ова.
  10. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Моја претпоставка, уште тогаш прва кажав дека се сомневав во него. Ајде, деновиве ги гледам епизодиве, и ќе дадам мое мислење. ;)

11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Леле како не залажаа со убиството на Маја,сеа со тоа се замараме,а за Али заборавивме :D

12. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Вака кога ќе размислиш Нејт стварно ми е сомнителен, стално трча по Емили, знае работи што се десиле непосредно пред смртта на Маја.
    Изгледа стварно он ја убил, зошто нели кога и раскажуваше на Емили како правела Маја со 20 различни момчиња, сигурно му го направила тоа и него. Со таква омраза зборуваше, се може да се очекува.
    Сигурно Џена видела кој ја убил Маја, а можда и Ноел видел, ама се плашат да кажат.

Само сеа ми е во мисла, ако Пејџ нема ништо со тоа кој и ја прати змијата на Спенсер во кабината? :^)
    Нели некој ја набљудуваше од таа просторијата кај што вежбаат пливачите, а сигурно тоа не бил Нејт, зошто само женски имаше внатре.

И јас сакам Али да излезе од гроб (добро веќе е изнесена), ама да излезе од мртвите, тоа би бил најдобар ендинг на приказнава :D

13. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    11тата ја има некаде??
    Ах ја најдов :D

14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    И јас мислам дека повеќе одговара со Весли, а дека Езра ми е најдосаден лик се имам изјаснето многу пати. Ко средовечно чиче ми е, уште пивски стомак му фали за да биде комплетен. Толку е монотон, не знам. Врскава со Ариа ми делува предосадно, никаква хемија нема помеѓу нив.
    Но, од друга страна пак, Ариа со сите дома се караше за Езра и сега да се сплетка со брат му? Премногу е, мислам дека нема шанси да се случи тоа. Јас очајно сакам да ја видам со друг, било кој освен Езра, ама дека со Весли ќе бидне нешто, не верувам, за жал...

Предолга ќе биде оваа недела, до следната епизода, ахх, како ќе дочекаме само... :D

15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Уште ја немам гледано, да не коментирам.
    Еве интересни сликички :

16. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.504
    Допаѓања:
    42.763
    Jaс гласам за Нејт.Мислам дека само ни го свртуваат вниманието од него, да помислиме дека е Пејџ.А мислам дека некој ќе настрада и во последнава епизода.А реков ли дека Мона пак ќе се замеша, аха пророк сум :)

17. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Само да ве информирам дека на Wetpaint ги имате сите sneak peak-ој од 3х12
    Иначе кога ке прочепкате таму ке најдите едно видео (http://www.wetpaint.com/pretty-litt...mmer-finale-spoiler-someone-really-dies-video) од кое се откриват доста важни детали:
    1) Тој шо ќе умри е на нивна возраст
    2) Е близок до Хана
    Шо значи дека можат да бидат само 3 ликој: Лукас, Мона или Кејлеб. (Ама Мона сигурно не е зато шо во 3Б ке има цела епизода со приказна сконцентрирана на неа, и плус ја „унапредија“ во главен лик).
    Моја претпоставка: Кејлеб. *искрено се надевам дека е тој*

18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    ^ Може таа епизодата што ќе биде околу Мона ќе биде ретроспективна, ко што беше таа од Halloween, па така ќе ја има неа и во некоја следна епизода.
    Мислам, се НАДЕВАМ дека ќе биде ова, затоа што ако Кејлеб умре - толку од серијава за мене... :worried:

19. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.504
    Допаѓања:
    42.763
    Jaс се надевам дека тоа не е Кејлеб,ама по жалното плачење на Хана или е тој или Мона, нема кој друг.Освен, ако не ја замешаат, пр. мајка и.
    Некој ако ги има читано книгите, може ли да сподели дали Кејлеб умира?
    Само нека стави спојлер или нека ми пише лп.Стварно ме интересира.

20. FortuneTeller.xD

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    :devil: :devil: Немој да ми кршиш филм. Јас што убаво си ги замислив заедно уште во првата епизода кога се појави Весли. :D

Не, сериозно. Јас мислам дека има шанси да бидат заедно. Зошто премногу е тивко на таа страна, и логично би било да очекуваме некакви сплеткарења,м? :lol:
    И според ова што го гледам, Езра се уште ја нема преболено (не знам дали е вистинскиот збор, ама нема везе, ме сфаќате,нели?) Меги. И мислам дека тој ќе и се врати неа, а Ариа ќе се спари со Весли. :wasntme:
    И после Езра ќе исчезне од серијата, зошто ќе биде тотално небитен. :D