Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Окееј убедена сум дека се работи за Нејт.Веќе е доста очигледно.
    Баш гледав сега sneak peek Хана кај што плаче,се наежив у пм. :worried: Кој ли може да биде? :?: Епизодата се вика the lady killer,па претпоставувам дека е женско :?: Пак е двосмислено.Може да се преведе као убиец на жени,или како жената убиец :|

Исто на ова wetpaint читав теории некои за кој може да биде -А и искрено оваа Сиси некако доста сомнителна изгледа.Нешто што ептен "ми боде очи" е тоа што знаеше дека Хана била клептоманка,притоа се вади на тоа дека Али ја известувала за се.А нели Хана почна да краде дури откако Али исчезна ? :^)

2. la.parisienne

la.parisienne Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    172
    Луѓево коментираат дека Кејлеб никако не може да биде, тој е дел и од следната сезона. Така да останува Мона, Ешли или Рен.. Од овие тројца нека биде или Рен, досаден е веќе, или Мона. Кејлеб никако да не го чепкаат, инаку толку и од мене. :tmi:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  3. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Братов не да ја мерка Ариа, апла е. И следната реплика можам да му ја замслам, во стилот шо бараш со овој во толку проблеми те вмеша плус и Меги сеа, бла бла, биди си со мене. :D Прегледувам последните неколку епзиоди и дефинитвно ќе да е Нејт. Хана што е расплакана мислам за Мона ќе е.

4. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Јас мислам дека тој/таа што ќе умре исто така и е близок на Емили, како и на Хана.
    А можеби, Хана да плаче бидејќи (читав некаде) мисли дека Емили е таа што умрела, ама ме чуди што другиве не плачат...
    :?:

А може не и бил пријател на Емили, но Кејлеб и е пријател, им помогна со видеата. Значи остануваат Лукас, Мона и Врен. За Врен никогаш немаше точна возраст.

NotesEdit
    Marlene King stated on Twitter that there will be "two major shocking twists" in this episode. But, there will be more, just not as big.
    Marlene King posted on Twitter some parts of the script of this episode, and she revealed that the final line of the episode is: "Don't let go."
    Marlene King described this episode as "the best finale yet" and "you will be exhausted when it is over".
    Marlene King confirmed that this episode will answer two major questions.
    There is a possibility that Spoby will have sex, as Marlene King recently revealed in a tweet that there would be a Spoby sex scene "sooner than we think", pictures of Keegan Allen shirtless, and Troian Bellisario just wearing a T- Shirt were revealed to us, saying they had been taken during the shooting 3x12.
    In an interview with Ashley Benson, TV Guide asks how intense the summer finale will be. She replied: "Oh. My. God. Those are the only words I have for this episode," Ashley gushed, before adding "people get hurt...there might even be a death. It's the most intense episode we've shot so far."
    Tammin Sursok revealed in an interview with AfterBuzzTV that 'somebody' nearly dies' or comes close to dying' in the episode, excluding the four girls themselves. SpoilerTV released a still from the episode showing Hanna looking distraught, suggesting that it could be someone close to her.
    Marlene King was asked on twitter if the "betrayer" is part of the "A-Team." She replied: Yes
    "For all of you who have asked," Marlene recently tweeted, "Yes, the betrayer who will be unmasked in the summer finale is a member of the A-TEAM"
    Agnes Obels song "Riverside" will be featured In the end of the episode.
    In an interview with Shay Mitchell, Ryan Seacrest asks her about the finale. She says "Its my favorite episode yet. I mean, all the others were amazing, but this one is just great." And she confirms that Maya is dead.
    Marlene King stated on Twitter that we will hear "A" voice.
    E! Online stated that the song "Pandora" by Korean girl group "KARA" will be featured in this episode. http://www.youtube.com/watch?v=g0XpNvLW ... e=g-high-u
    Marlene King tweeted that the "A" team expands in the finale.
    Marlene King tweeted that her favorite line from the episode is "I OWE YOU ONE EMILY."
    There may be two A's unmasked. And Alison or Maya's killer may be revealed.
    Mona escapes from Radley dressed as a nurse.
    Mona gets her hoodie and is at the lair.
    Emily gets trapped in a lighthouse and gets a call telling her then she has a minute to get out.
    While Emily is trying to escape the lighthouse she calls someone possibly for help.
    Caleb is seen packing things including binoculars. and other things.
    Spencer will confront Paige in the hallway.
    Paige will threaten Spencer
    Spencer, Hanna, and Aria re-dig Alison's grave.
    In one of the promos, we can see that someone (who may be Nate 'because of the shirt') snuggles Emily with a blanket when she's sleeping and then when se wakes up and answers the phone we can still see the blanket.
    We also see Nate near a fireplace that may be the one in the lighthouse where Emily is
    A scene between Hanna and Emily will accour where Emily apologizes to Hanna.
    We will see one more video from Maya's site in this episode
    Multiple endings were shot to keep the cast/crew guessing as to who "the betrayer" is
    The liars will hold an intervention about Paige for Emily

НЕ ОТВАРАЈ СПОИЛЕР АКО НЕ САКАШ ДА ЗНАЕШ ШТО ЌЕ ИМА ВО 12 !!!! :!:

5. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    А не мислите дека Сисе е „А“ некако премногу очигледно ми е. Ја наговара Спенсер против Пејџ, и мислам дека после таа беше тој што го преслушкуваше разговорот меѓу Спенсер и Емили, и за да ја намести Пејџ ја чу Спенсер како рече змија, па ајде декем фали некој кутија ја затвори в соба и одеднаш излезе змијата и таа се појавува како спасител ја отвара вратата и ја убива змијата само да не се сомневаат во неа. А и знае се за нив 4ти, значи Алисон се и има раскажано од А до Ш што се вели, а „А“ исто така ги знае сите нивни тајни. Сомнителна ми е ептен, сигурно крие нешто штом така добро лицимерски да не речам се однесува спрема нив. А и обетката што ја најдоа ништо чудно таа да ја подметнала во ташната на Пејџ.

6. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Претходнава епизода јака беше, но се надевам 12 уште појака, бидејќи нивото на јакост е блиску до нулата. На некои моменти глупава, на некои многу интересна.

Ме чуди што USB беше уште во црквата, по толку многу време. А Спенцер го фрли накај вратата, како може никој да не го примети толку време. Чудно, но Ашли не ми изгледа како да поверува дека Мона ги снимала. Дефинитивно тоа е друго USB, штом не забележала ништо друго лошо. Незнам што е со суќнава на Хана, грда многу. Можат да и најдат некој фустан до колена што е и се ќе покрие.

Со Езра и Ариа многу ја отупеа, се сега им се врти околу Меги. Дај, видовте што и е, викнете ја еднаш на кафе или дома, направете си муабет и крај приче. Ова секоја епизода нова глупост за неа. Морам да ви кажам Меги ми е симпатична, ама има грд син. Сигурно ќе испадне нешто со неа на крај, може Езра да заврши пак со неа од обврска кон детето, а Ариа ако отиде со Весли многу грдо ќе биде.

Пејџ многу смирена пред Емили кога и кажа за бакнежот, незнам како Ем не забележа дека таа смиреност е можеби затоа што она нешто видела. Се постави како да се грижи за Ем, дека знае како се чувствува, а всушност сигурно сака нешто да и направи, некако да ја придобие. Сигурна сум дека таа е таа што ја земала торбата на Маја, може сака да скрие нешто во неа и да ги намести.

Сиси неможе да ми биде по чудна, посебно кога рече Seriously Mess-up , со некоја смешна фаца, пет пати ја вратив сцената. Плус, како не знаела дека во пакетот има змија .. Мислам некако дека тој во камионот е платен да и даде таков пакет, ама па Сиси и го подаде пакетов. Па и последен пат ја дадоа кога беше кај камионот, како за 2 секунди ја спаси Спенцер ...

Нејт ама е досаден, го мразам од прва сезона и дефинитивно и има направено нешто на Маја и Џена има видено. Ем знае дека Емили е геј, ем пак и се набацува.
    |(

7. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Сиси ти е само манипулативна кучка, исто како Алисон само во поблаг степен, да ги врти секој против секој му е хоби. Искрено заради то со кутите и змијата, и јас едно време се сомневав дека е Сиси. Ама мислам дека таја нема врска со „А“ туку има врска со Н.А.Т. клубот (заедно со Герет, Иан, Џејсон и Ерик)...

8. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ Ерик кој беше ?

9. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Братму на Ноел, заедно со Сиси шо учеше средно :)

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Bailey

Bailey Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Pretty little liars

Dali nekoj znae na koj kanal gi davaat pretty little liars?? :D

11. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571

На ниту еден :^) :^)

12. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Bailey можеш да ги гледаш online :)

http://www.filmovionline.org/browse-pretty_little_liars-videos-1-date.html

http://www.filmovin.com/search/?q=Pretty+Little+Liars+&t=0

13. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Абе луѓе кога е тоа финалето што викате? Нели на 27 требаше да биде? :?
    И даа ми кажа една другарка што ги читала книгите дека Тоби умира :swear: ;( :o

14. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    И јас ги читав книгите, во серијата е поинаку..
    Тоби се самоубива после тоа Homecoming во книгите, и нема шанси сега да умре во серијата дека има многу Spoby фанови.

15. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Денеска се прикажува на ABC 12 епизода. Уф уф уф, неможам да ја дочекам.
    Јас мислам дека ќе умре Мона, бидејќи епизодава е некако од нејзина гледна точка. А убиецот на Маја не е Мона, незнам што би имала Мона против Маја. Мислам дека е Нејт.
    Сигурно Маја го има одбиено со фактот дека е геј. Може да им се има случено како него со Емили. Еден бакнеж и тој веднаш и се набацил, а таа го одбила, па од бес да ја убил.
    Пејџ ми изгледа сомнително, сигурно крие нешто.
    :!:

16. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    ^ Има логика и то многу логика (без делот со Пејџ) ! 8) и чисто информативно: Маја не беше геј, туку беше „fluid" т.е. би или пан. :)

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Конечно најдов слики од А's lair.
    I am sooo happy ! :)

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  18. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас мислам дека Маја е убиена бидејќи знаела кој е А!! :)

19. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ТОБИ Е А !
    ВО СПОИЛЕРОТ ПИШУВА КОЈ Е А. НЕ ЧИТАЈ ПРЕД ВРЕМЕ АКО НЕСАКАШ ДА ЗНАЕШ !

20. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    :o :o :o :o :o :o :o

ОУ МАЈ ФАКИНГ ГААААДД!
    ОУ МАЈ ГАД!
    :x
    Женски, само за една работа бевте во право. Т.е. две.
    Нејт е убиецот на Маја, и Кејлеб е повреден. Другото мртво тело е на Нејт (баш како што си мислев :wasntme:)
    А за А, можевте да си нагаѓате колку сакате, никогаш немаше да ви падне таа личност на памет. :x
    ТОБИ БРЕ, ТОБИ!
    Доживеав мини срцев удар кога се сврте и кога му го видов лицето.

П.С. Првиот спојлер можете да го отворите.
    А вториот не би ви препорачала, би ви го уништил целокупниот впечаток на епизодата.