Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Juicy03

Juicy03 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    5
    Едноставно имав пречувство дека е Тоби, ми беше на топ 5 листата за А, многу често беше отсутен. За Пејџ знаев дека не е, многу би било очигледно. Едвај чекам да дојде Халовин епизодата, многу добро ќе биде. Poor Spencer.

2. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Oh My Fucking God само шо ја догледаф епизодата и уште сум во шок, макар шо 2 од 3 работи погодиф.....
    А за ова кој е членот на „А“ тимот:
    Никој не го земафме Тоби во предвид зато шо во него се сомневаја нашите слатки мали лажови и логично би било во тие шо се имат сомневано врска да немат со „А“, и зато шо до сега нонстоп работел СО нив а не ПРОТИВ нив... Мене искрено ко се покажа МЕ ШОКИРА, за разлика од кога шо се откри Мона и кога пискаф пред телевизор „Знаеф! Знаеф! Рекоф дека таја ке биди..“
    И уште не ми е сватливо шо му е финтата само Емили во вакви страшни ситуаци ја клават, скоро нонстоп само неа физички му се заканват и ја повредват...па жал ми падна веќе ;( ;(

3. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !
    Колку го сакав, леле ! Колку го сакаше Спенсер !
    Се колнам, ќе прекинам да ја гледам серијава. Само Тоби и Спенсер да се заедно, но не верувам дека ќе е така.

Ама, си се тешам..Можеби е во А-тимот дека ја сака Спенсер и сака да ја заштити.. Ајде, Ајде.
    И и се јави на Емили да излези од кабината за да ја заштити од Нејт, исто и тоа " I owe you one, Emily.

4. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.367
    Не ми се верува, ТОБИ Е А. Ваква бев коа се сврте: :o :tmi: Али сигурна сум дека пак некој скандал ќе се деси, и ќе има некое подобро објаснување.И знаев дека Нејт е убиецот на Маја, али мислев дека е поврзан некако со Пејџ.Едвај чекам за Халоувин епизодата.

5. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Не ми е јасно кој го испука Кејлеб.
    Емили, Нејт или "A"?

6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ Јас мислам дека Кејлеб сам си испука за да ја заштити Ем.
    Нели она го уби Нејт, да не се знае дека е она, и да мислам дека тој.

7. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.557
    Им требаше дури цела сезона за да напраат добра епизода !

8. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Отпрво мислев дека Кејлеб ја натера Емили да пука во него, за да ја заштити неа и тој да ја превземи целата одговорност. Ама кога ја прегледав епизодата по втор пат забележав дека Кејлеб и Емили уште се гушнати кога се слуша пукањето шо значи дека - Нејт т.е. Лендон Џејмс пукаше во Кејлеб.

9. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.504
    Допаѓања:
    42.763
    Jaс мислам дека Тоби ја сака Спенсер и дека тој е вмешан во тимот А само за да може на некој начин да ја заштити и да ги открие на крај.Таква љубов мислам дека не е способен да одглуми само пред Спенсер и кога ја гушна му се насолзија очите, а кога се испрати со Мона имаше фацка онаа, ќе ве средам јас.
    Јас мислам дека така ќе излезе, исто како и со Пејџ, секогаш прават да си оформиме заклучоци и потоа бам, нешто што не очекуваме.
    А Кејлеб мислам дека беше застрелан од Нејт, зошто кога ја гушна Емили го нагласија моментот кога го остава пиштолот, така да сакаа да не предупредат, сега Нејт ќе го земе и ќе пука, по толку изгледани серии и филмови скоро сум сигурна во овие две претпоставки.
    Како и да е добра беше епизодава, сега ќе се правиме пауза.

На Chocolate.me, starfish и MandyLane им се допаѓа ова.
  10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    Женски, ве молам торент, не можам да најдам ниту еден добар....

11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Знам дека звучи како да сакам да се направам паметна,ама веднаш по сцената со Тоби и Спенсер одма ми падна нешто сомнително.Греота Спенсер ;( Просто сум шокирана. Како и да е,немозам,а да не помислам дека Тоби скоро е дел од А тимот и дека постои веројатност да го прави ова само за да извлече информации.

Од др страна пак,имаше сцена каде келнерката му вика на -А "Pretty eyes",а и Тоби има премногу голем мотив и од секогаш ми бил фрикче.

Прашањето е колку време Мона си се шета надвор од лудница?

12. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ги немам гледано последните 4-5 епизоди не знам ни точно колку се.
    Сега чекам први за побрз интернет па да ги изгледам раат сите. :)

14. MiniMouse7391

MiniMouse7391 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    30
    Еј колку си ги сакав Спенсер и Тоби, аман :( .Како си се израдував пак ко се видоја и на крај Тоби е А. Ама па мора да биди некој што не очекуваш да биди оти инаку нема да биди интересно :!:. А зошто на крајот од епизадава, скрос на крајот, кога вејќе знаевме дека Тоби е А онај што го зеде ливчето од Халовен не му го покажаја лицето?Значи не се само Мона и Тоби дел од А тимот има уште некој или неколку. И не разбрав сега Кејлеб ќе умри или не?Инаку и јас мислам дека Лендон го пукна Кејлеб со пиштолот. Убо покажаја кај што го оства пиштолот, а и уште беа гушнати Емили и Кејлеб кога пукна.

Како и да е сега кога ќе има следно епизода?

15. Melory

Melory Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    2
    Prekrasna e serijata ja sum do 3 sezona 5 epizoda \m/ :)

16. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    И јас мислам Нејт/Лендон пукаше во Кејлеб, нели имаше момент кога Кејлеб го остави пиштолот баш над Нејт, овој рака да пружи и може да го фати.

Ауф, драми, драми, драми. Искрено, не сум 100% убедена дека Тоби е А. Очигледно си вмешал прсти во некои ствари, ама јас мислам дека он го зел од х причини телото на Али, но не и дека е А. А баш ми е жал за Спенсер, можам да замислам како ќе реагира кога ќе дознае за Тоби. После долго чекање, одлична епизода.

17. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Е конечно една добра епизода. Предобра, најдобра до сега!!!
    За Тоби очигледно не сме се сомневале од проста причина што секогаш беше покрај нив, ги советуваше, помагаше и даваше идеи. Во последен период после кавгата со Спенсер го снема, ама во секоја наредна епизода акцент и се даде на Пејџ да изгледа како сомнителна,па затоа беше запоставен. Што се однесува до неа, конечно се откри дека нема никаква врска со -А тимот, едноставно таква и била улогата. Жал ми е за Спенсер, очигледно е лик кој се грижи за сите и љубовта ја рангира високо, а кога ќе дознае за Тоби ќе има затишје од нејзина страна. Емили веќе аман, не можам да ја гледам. Независно дека е симпатична, уште од првата епизода се повеќе и повеќе ме иритира со нејзината постојано збунета фаца. Што се однесува до Ариа и Езра, се согласувам со вас кога велите дека станаа досадни, навистина. Некако како да ги пополнуваат минутите на епизодите со нив,а Ариа е постојано во трчање по нејзината љубов, додека пак Езра е редовно отсутен. Како и цело време, Хана и Кејлеб ми се срцки најубави на цел свет и навистина жалам што баш на него му се случи ова.
    Ова ми е омилена сцена од нив. Секако после таа под тушот :lol:
    Нејт (или Лендон како што кажа дека се викал) беше стандард антипатичен и реално доста беше од него...
    Останува да видиме што ќе се случи со Мона,која постојано шетала внатре и назад од болницата. Во врска со неа испадна дека девојкиве биле во право кога цело време се вртеа кон неа и можноста таа се уште да е вмешана со -А,за тоа сепак не згрешиле. Исто така се враќа и мистериозната соба, а следната епизода со Halloween ќе биде еднакво интересна како и од претходната сезона согласно со тоа дека и тогаш се открија многу нови работи.

Прикачени фајлови:

• emily-fields-picture-300x225.jpg
      emily-fields-picture-300x225.jpg
      Големина на фајлот:
      17,7 KB
      Прегледи:
      142
    • 1.gif
      1.gif
      Големина на фајлот:
      801,5 KB
      Прегледи:
      142
    • 2.gif
      2.gif
      Големина на фајлот:
      656,6 KB
      Прегледи:
      142
  18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    За Тоби знаев дека е вмешан уште додека беа со Спенсер и рече I am right there where i need to be, така нешто, и кога ја гушна беше доста замислен.
    Значи, сега
    Тоби
    има задача да го земе телефонот од Маја, така? А зошто,се знае што има на него? Ја изгледав епизодава без превод и не слушнав баш најдобро што зборуваше Мона на крајот. Ај нека ми каже некој убаво.
    Но, и покрај ова, мислам дека е вмешан од причина да дознае информации и слично, навистина не верувам дека е дел од тимов уште од почеток.
    И да, секако дека не е он А, главниот! Тоа ќе се дознае дури на крај на серијава.

Второ, за Нејт не сум ич изненадена, нели добри ни беа претпоставките дека он ја убил Маја.

Трето, Кејлеб ќе биде ОК, мора да биде!

19. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    The moment of truth.
    Aaaхх, последно кога бев олку возбудена беше кога ги гледав Revenge и The Vampire Diaries. :D
    И сега, here we go again. :rofl:

20. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Recap на епизодата:
    Hanna: My boyfriend gets shot while trying to save my best friend
    Emily: My girlfriend is almost killed by a crazy stalker who also killed my previous girlfriend
    Spencer: I just had sex with my boyfriend who happens to be A
    Aria: My boyfriend is eating cake with his ex...

Recap за цела 3 А сезона:
    Hanna: I was visiting my ex best friend and stalker in a nuthouse, to get information and try figure out who killed Emily's girlfriend and who's "-A". And also I self stabbed myself while trying to escape A's trap with Emily.
    Emily: Someone killed my girlfriend, drugged me and dug up Alison's grave. "A" tries to mentally ruin me, and destroy my life by turning me against my friends. And also I get attacked and nearly killed by my dead's girlfriend supposed cousin, which turned out to be her stalker and killer.
    Spencer: I bust my ass trying to find clues and proof, to get me and my friends in the clear and to put Maya's killer in to jail. Nearly got a nervous breakdown and lost my virginity to A-team member.
    Aria: I ate cake with my boyfriend, we watched movies...and um he's from a rich family and has a son.

На Oxymoron му/ѝ се допаѓа ова.