Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. MiniMouse7391

MiniMouse7391 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    30
    Конечно утре го дочекавме :inlove:

2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Женски може некаде онлајн да се гледа епизодава вечер што ќе оди премиерно??

3. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Бо-бо-бо предобра епизодата !!
    2 пати ја прегледав од шо не ми се верваше шо се издешава :!:

Ако не ја гледаше еп. спојлер нјет отварај :lol:
    -Искрено жал ми е шо умре Герет, се надевав дека ке биди Езра или Ариа - блиску беше ама КУРТУЛИ :swear:
    - За Бајрон и Алисон ПОГОДИВ :rock:
    - Ко шо ми гледа приказната со близначката на Али ке ја има и во серијата, само во измената верзија
    Емили беше пре-пре-пре-пре-пре-пре-пре секси :inlove: :inlove:

4. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Чееек кај дадоа дека умре ГЕреееет?? :ОООО
    И кој беа тие умрените на крај у мразот со Алкохоли??

5. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Греота се другите шо не ја гледале, друг пат клавај сполјер :!:
    Иначе
    - телото на Герет беше во истиот ај дрвен сандак да го речам, Ариа кај шо беше затворена.
    - едно тело беше во ладилникот за пијалокот т.е. телото на Алисон шо -А го зеде, ко го ископа грбот во 3х01 *барем убедена сум дека е то*

6. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Како идат епизодите се повеќе се убедувам дека -А не Ариа, Езра исто така. Како може А да е Ариа, кога очигледно е дека и таа е на мета, прво во школското веце беше заробена и сега, татко и се плеткал со Алисон и таа да ти била -А, самата таа ќе си се киднапира, ќе си става седатив у пијалак, ќе си се намести дека убила човек и ред други работи, нема смисла овие теории ама ич, гарант -А е Алисон близначката на Кортни, си има женската тим и си игра Халовин со сите.

7. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Ај ако може некој нека ми даде линк каде можам да симнам превод за новава епизода :(

8. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    А што беше со тоа девојчето кај Хана дома? :?:

Мене ептен ми личеше на мала верзија од Алисон, ама не ми беше јасно баш. Јас си го сфатив како хинт дека Алисон имала сестра, нели до сега ништо за тоа немаат дадено ама што знам...

9. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ И мене, како лани за Halloween, нели ги дадоа близначките.
    Таа беше.

10. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Па то е то, убо си свати - Алисон има/имала сестра близначка. Цело време кон то се стремат прикриено да го кажат,и се трудат да не е скроз исто ко во книгите.
    Шо значи дека приказната со близначката од книгите 100% ке ја има и во серијата само во различна варијанта (пример: „Алисон“ ја убила Алисон ко мала, па таја уствари не умрела и сега си бара освета..)

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    25.324
    Ај ако сакате торент. :angel:

12. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Значи, епизодите на Halloween се најинтересни, затоа што се случуваат најмногу работи , а и најмногу работи се откриваат.
    Уште кога се појави малото девојче, знаев дека сакаат да наговестат нешто со близначката на Алисон. Па и самиот муабет што го направи девојчето, дека се карале со сестра и, и дека сигурно кажала нешто лошо за неа на мајка им, веќе почна да се отплеткува по малку минатото на Алисон.
    Герет умре веројатно затоа што откри премногу работи, првенствено за Бајрон и Алисон.
    После епизодава сомнежите за Ариа ми се намалуваат, а се повеќе мислам дека Езра е умешан во А-тимот.

Дали некој примети дека кога Ариа беше во сандакот, кога за малку ќе паднеше од возот, две лица беа присутни и го буткаа сандакот? Едното беше женско, се слушаше гласот, а претпоставувам дека другото беше машко. My guess, Мона и Езра.

И уште нешто.
    Кога Ариа беше во сандакот и камерата беше баш над нејзиното лица, приметив дека нејзината исплашена фацка проклето многу личи на ова.
    Може ви звучи смешно, ама најдете слика или видео од сцената и постирајте ја тука. Јас не можев да најдам.

На elenna-GG му/ѝ се допаѓа ова.
  13. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Девојчето беше од приказната на Алисон од претходната Хелоуин епизода.
    Одма ми текна.
    Моја теорија е дека Кортни (Алисон) всушност ја раскажа нејзината приказна со сестра и близначка,а не "легенда" како што му кажа на детето.
    Инаку и јас мислам дека сандакот го туркаа Езра и Мона.
    А чекајте малце,чија беше раката од гробот што испадна?
    Нема врска да е на Алисон оти она беше закопана пред 2 години. Освен ако не ја закопале со боци со кислород,она е. :wasntme:

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    То со раката беше флешбек, се заприметваше по светлината на секајците во позадина...шо значи раката беше на Алисон
    Иначе јас сум убедена дека Тоби и Мона го туркаја сандукот со Ариа, оти машкиот глас ми беше баш она машки и длабок, ни приближно до онај на Езра....

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  15. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Зошто не ми текнува на близначките од лани? Која епизода беше таа да ја гледам пак? :?:

16. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Мислам дека беше таа од втората сезона на Халовин :)

17. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Јас како што забележав, Ариа со шајката/штравгицерот/уатевр го повреди машкото А. Така да, ни останува во следниве епизоди да видиме кој е повреден. Сигурна сум дека ќе дадат некој хинт. Само, се' мислам дека е Тоби.

И ова си го мислев.
    Можеби сакаат да веруваме дека Ариа е А. А можеби татко и е дел од А тимот.
    Стварно пораките почнаа од ко дојде Ариа, т.е. цело семејство. 8)
    И тука почнуваат шпанските серии, Бајрон не и е биолошки татко на Ариа, па се одмаздува за нешто зошто всушност е психопат. :D

Само, нешто што не ми е јасно, чија беше раката на крајот, и што има А тимот против неа?

П.С.
    Мислам дека Кејлеб е дел од А тимот. :worried:

Леле спојлери. :rofl:

На elenna-GG и Hipster им се допаѓа ова.
  18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Убедливо нај језива серија, појезива немаm гледано од кој се плаши од темнината.
    За Мона ни е јасно на сите дека беше едната што го буткаше сандакот, и јас помислив на Езра, зашто му ја заприметивте фацата кога ја гушна Арија, како изненаден беше што ја гледа жива.
    Ама па од друга страна, не мие јасно, стварно зашто би сакал да ја убие.
    Јас мислам дека не плеткаат намерно со Езра, незнам.
    Се мислам дека можеби вплеткан е Џејсон дали ви текнува дека си попи корпа од Ариа, па можи и враќа на некој начин? Или Лукас, сумјуви ми беа двајцата, како да напривја договор со поглед-meet me in the other room?
    Али крипи,крипи, КРИПИ беше тоа со раката, брррррррр.
    А ова
    Ме збуни сценава со Али и Герет, како намерно да ја утна за да ја заштити.
    И настрана јазивостиве, најјака ми беше Ариа, ептен добра маска, like it!
    П.с фортунтелер ми го зема зборот од уста, арија го забоде со шравцигерот тој што ја буткаше, па останува да видиме кој е тој, можеби не е А, А, но е во тимот сигурно.
    А следново промо :o
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HQvvCu_yhU
    Добро е, решија да се мрднат од тапкање во место!

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  19. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Следна епизода на 8 Јануари :o :o

Еве едно видео од 14 епизода:
    http://www.youtube.com/watch?v=d7nLFaNC4PY

Creepy scene

А- Теам :?:
    А-Алисон Т- Тоби Е- Езра А- Ариа М- Мона

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    25.324
    Епизодава беше језива и предобра. :x

Знаете кој ми беше најсумлив од сите?
    Езра.
    Уште првиот момент кога и кажа на Ариа дека вечерта нема да може да дојде со неа имаше таков сериозен поглед,изгледаше замислено.
    Второ, на крајов кога ја гушна, изразот на лицето не му беше ко да му олеснало што ја гледа, туку ко да е зачуден што воопшто ја гледа, односно како да требало да и се случи нешто, а он го знаел тоа...

За Герет ми беше многу жал, имаше тажна фаца во текот на целата епизода,гревче...

Работава е стварно сериозна, не се работиве веќе површни само околу Алисон и нејзиното убиство, туку многу други луѓе настрадаа...
    Мора да е вмешан некој возрасен,не е можно се што се случи до сега да е дело на тинејџери,треба некој мозок на целава операција,јака позадина што ги управува,а богами треба и некоја појака причина од само тоа дека Алисон било злобна,ги малтретирала сите и слично...Треба некој јак мотив за се ова...

И девојчето и раката на крајот? "Духови" и "зомби"?! Само уште тоа фалеше на веќе презаплетканото сценарио...

На elenna-GG, Victorian и Chocolate.me им се допаѓа ова.