Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    http://prettylittleliars.alloyentertain ... ictures/#4
    Тука може да прочитате некои новости за серијата и тоа колку ќе трае.. и нешто почна да ме копка :!:
    On How Long The Show Will Last: With twelve books and counting from Sara Shepard, the show has plenty of material to work off of. Plus, not only will the girls continue their senior year at the end of of Season 3 but the show also boasts a talented writing team and strong cast who are hard-working and willing to explore exciting and dark places. They’re definitely not in a hurry to get to the end! штом продуцентката ги спомнала книгите , излеа ќе се појави и Кортни.. :!:

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    Јас денеска ја изгледав епизодава...
    Не знам што да искоментирам, интересно ми беше за гледање, ама пак само повеќе се заплетка, со милион нови работи, како да тоа што досега се случи не е доволно.
    Ќе заборавам веќе на сите претходни детали и ништо нема да има смисла ако продолжат вака...

И сега продолжуваат регуларно секоја недела со епизоди, толку од паузава? До кога?

3. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Изгледа нема да има друга пауза, еве како ќе одат епизодиве
    16.Misery Loves Company January 22, 2013
    17.Out of the Frying Pan, Into the Inferno January 29,2013
    18.Dead to Mе February 5, 2013
    19.What Becomes of the Broken-Hearted? February 12, 2013
    20.Hot Wateр February 19, 2013
    21.Out of Sight, Out of Mind February 26, 2013
    22.Will The Circle Be Unbroken? March 5, 2013
    23.I’m Your Puppet March 12, 2013
    24.A Dangerous Game March 19, 2013

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Јас пак мислев дека Shana е Sean & Hanna. :lol:

Mona will have a late night chit chat with 3 of our little liars!

Season finale 3x24 a Dangerous Game episode synopsis!
    The Liars race towards the truth as A makes an unexpected slip up. Mona's change of heart keeps them hot on A's trail but A's new game is more dangerous then anyone could've expected. New revelations force the liars to distrust everyone including their own parents. The liars' trail leads make them come face to face with Ali's killer but it isn't who they thought it would be.

3x17 synopsis:Everyone has secrets - Aria, Emily, Hanna and Spencer have more than most, but with all of the secrets they are holding it may be starting to get overwhelming for them. Aria knows that she should tell Ezra about his son, but she isn't ready to face the idea of what it might do to her relationship. Hanna, on the other hand, is sure Caleb is keeping a secret from her and she is determined to find out what it is. Spencer is fed up with all of the secrets and decides she no longer wants to play the games. Will their secrets drive the girls to take desperate actions that could, in turn, make the situation worse?Meanwhile, Emily learns more about what Ali may have been hiding the summer before her murder."

Hanna will learn about Caleb's past and she will meet his father in 3x17!!
    Emily will start seeing Dr.Sullivan because she killed Nate & Spencer goes after she finds out Toby is -A!
    Jenna will return in 3x22!!
    Alison will visit Emily AGAIN in 3x19!
    Ella & Meredith will start to talk & Ella tells Meredith how she really feels about her ♥

:devil:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anabanana1

anabanana1 Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Епизодава ме остави без зборови!!! Предобра! :clap:
    Сфативме дека Лукас е тој во подрумот, и и помогал на -А без негова волја.За жал си оди од Роузвуд некој период...
    Мона дефинитивно спрема нешто. Сфативме дека од претходната епизода, -А го расипа велосипедот на детето (кое што беше член во клубот кај што е Спенсер) за да се ослободи место за да влезе и Мона.
    Бидете подготвени, наредната или понаредната епизода девојките дознаваат дека Тоби е -А!!! Во наредната епизода Емили ќе се сети на уште некои работи од таа ноќ кога беше дрогирана, и ќе сфати дека Тоби е -А! Спенсер сеуште ќе го сака Тоби, и одкога ќе дознае дека е -А, но никогаш нема да биде иста како порано...

6. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Џабе си прават вакви теории, и за Ариа имаше исто мал милион вакви исечоци што наведуваат дека е во А тимот, па ниту мислам дека е, ниту дека Спенсер ја убила Алисон, ниту дека било која од нив 4 воопшто е од "лошите". Алисон им ги знае на сите прљавите работи и ги малтретира една по една, ама баш Спенсер единствено и спушта и не и се плаши, и самата Џена кажува дека е обратно. Кога требаше да гледаат филм а Алисон замина да земе лажни лични карти за да излезат, ја носеше таа алка во тој момент, а кога ја најдоа алката и и кажаа на Спенсер дека има крв од Алисон и уште некој (што не е Герет), се качи да рика во соба. Веројатно допрва ќе се покаже излегувањето на Спенсер и Алисон и што се случило вечерта и чија е крвта. Спенсер има замешано прсти нешто повеќе отколку што треба, ама не е убиец. А ако направат такво нешто со некоја од лажливкиве да испадне, а знам дека не се држат многу многу до книгите, јас прва дигам раце од PLL и официјално продуцентката е најголемиот морон ако ја уништи серијата. :devil: :swear:

7. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
  8. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ^^ Ова го имам гледано уште многу одамна на MTV.
    Морам да кажа дека серијава веќе не ми е тоа,тоа.Не за друго,прават многу паузи овие од ABC Family,а од толку случки веќе се ми е каша во глава. :lol:
    И новава епизода ништо посебно,сега Лукас испадна жртва.Е ај браво.Цело време правеа да изгледа како лош лик,сега жртва ќе го правиме.

На francais му/ѝ се допаѓа ова.
  9. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Мене многу ми е жал за Лукас,секогаш сум го мразела али сеа ми е жал и на Хана се сака да и каже али неможе,абе само нека каже дека Тоби е А и ако му помага на тимот А зашто Тоби и Мона го бркаат?Иначе се сомневам во таа плавушата на Бајрон љубовницата.Одвај чекам да дознаат дека Тоби е А за да видам зашто ги мрази девојките. :)

10. Youlen

Youlen Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    194
  11. 1DeeDee1

1DeeDee1 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2012
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    57
    И се мислам дека откако ќе се открие дека Тоби е во А-тимот, Спренсер ќе биде со Andrew (тој плавиот во новата епизода) како што е во книгата. Во книгите тој е опишан како бубалица која цело време се натпреварува во знаење со Спенсер. Така да изгледа ќе имаме и нов пар оваа сезона. :rock:

Btw еве го глумецот. Кај ги наоѓаат вакви лепотани јас не знам :x :lol:

Прикачени фајлови:

На Hipster, Bunny2, malechkata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Јас мислам дека Бајрон е манијачиште тешко и дека ја има сакано Алисон или нешто слично.
    Ако забележите, косата на Мередит е иста како на Алисон. Добро слична ..
    :?:

13. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Оваа најновата епизода 15 ќе ми дојде мислам :?: , уште ја немам гледано , ќе ја оставам за утре таа , а за 14 ми беше зборот мене лично не ми беше ништо посебно епизодата незнам зошто , онака не беше ни глупа бидејќи се сличија и некои нови работи ама толку ја чекавмеее......Како и да е 13 ми беше 100 пати по интересна :)

14. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Ај некој нека ми даде линк каде што ќе можам да ја гледам последата епизода?

15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Tiki-lolipop

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Само што ја изгледав 15 епизода и ништо посебно. Мислам дека Мередит е дел од тим -А и намерно пред Ариа се прави жртва и го набедува Бајрон. Намерно вака ни го привлекуваат вниманието кон него , кога на крај ќе испадне дека тој нема врска со смртта на Али. Инаку каде е Мелиса, сестрата на Спенсер? Се мислам дека таа е вмешана во сето ова.. :^)

17. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сликици .. :)

18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.244
    Торент за новата епизода?

19. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
  20. Tiki-lolipop

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Get ready to scream when the big revelation happens!!!!!!!!!!!!! За наредната епизода.. :clap: :clap: