Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Сите ги имам гледано, доста се добри и штета шо ги прекратија....ама то е америчка работа. И други исто така предобри серии, прекратени после емитувањето на неколку епизоди/сезони, иако имаја гледаност се:
    Justice- предобра серија, прекината по само 13 епизоди :/
    Freaks and Geeks- исто така предобра серија, тотално симпатични актери...добра глума, и приказна
    Dead Like Me- голема штета шо ја прекратија :/
    Dark Angel- по само 2 сезони, а имаше огромна гледаност :(
    Jericho- убајна серија...али јбг ја прекратија и неа :/

Иначе и јас се надевам дека ке ги завршат турските серии, и ке почнат со некој добри Амерички...а најмногу се надевам да почнат да ја емитуваат 7 сезона од Нејви, пошо ја прекратија на најинтересната сезона дебилите...:)

2. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Многу бавно се дешаваат работиве во серијава во некои случаи дури станува и досадна...

3. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Дојдов до заклучок дека уствари уште долго нема да ни го откријат ниту убиецот, ниту А.Ако откријат серијата ќе нема поента и ќе треба да ја прекинат, а сигурно не планираат да прекинат со само 2 сезони.
    Малку измешале со Госип Грл.Таму, акцентот не е на госип грл, затоа не е ни толку битно да се дознае, а овде ама баш се се врти околу А и убиецот.

4. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Прв пат ми е вака да загледам серија на компјутер.. не сум филмаџика :$
    Како и да е, ја спуштив серијава, некоја феминка имаше остаено торент за цела прва сезона (фала!).. ме интересира колку сезони е, ако има?

И да, не можам да прекинам да ја гледам - з а р а з а! А читам, ја критикувате... сигурно и мене ќе ми станит досадна ако се‘ тапка во место.. вака дека изгледав 3 епизоди наеднаш ми стана интересна.. ќе видиме на крај шо ќе се десит (освен ако не прашам некоја од вас да ми каже! :lol: )

А за професорот по англиски.. мх! :inlove:
    И да, девојките се баш прекрасни, дотерани, убави!

5. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    aбе добро лугје значи на некој му се свигја серијата на некој не.
    и ја се согласувам со Маца.
    Неда у секоја серија почнува да се дешава нешо досадно али тоа е.
    И се вака кје продужи да се случува се дур не дое крај на серијата и не се открие кој е А.
    ПА сеа кој сака нека а глеа кој не.

6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Мене па интересно ми е. Не очекувам дека ќе се открие кој е А. Аkо се открие ќе треба да заврши серијата. Ама ради релаксација уживам додека ја гледам. Убави ми се девојките, ми се свиѓа како се облекуваат, а најмногу од се, ми се свиѓа Езра. :)
    И не е во термин без конкуренција, уште една нова серија има сега исто така убава за гледање - Switched at birth. И супер што ги даваат сега, инаку што ќе гледав цело лето :lol:

7. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Е добро де, си ја гледам и си коментирам од моја гледна точка за серијава, зашо ме цитираше? не те сфаќам...

8. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Морам да признам, ми фалеше во репертоаров нешто американско :rofl: за тепање време е океј.

9. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Серијава ја следам, многу ми е интересна, искрено се напнувам дека обиЧно навеЧер ги гледам и не можам да заспијам мислам кој е А, а сигурно е некој од уЧилистето, или прво мислев двајца дека се, неможес ти се да знаес и да ги следис сите 4 истовремено :^) а кога прикажуваат на сцените лиЧи маско дека е А. :^) Не можев да издржам,проЧепкав на интернет и дознав дека
    според книгите има две А :^) првата е верувале или не Мона, а после се појавува сестра и близнаЧка на Али Кортни која Али ја убила и бла бла :?: искрено бас ке се нервирам ако се открие на крај дека А е Алисон, па нели мртва е побогу ?!
    Како и да е, продуцентите рекле дека нема да биде исто по книгата...така да усте не знам кој е А :@ , сепак останува да видиме.
    Сто се однесува на актерите, од маските никој не ми е убав, од женските Емили и Арија, и Арија ми е омилен лик, така како карактер. А и како ги облекуваат :inlove: многу ми се допага стилот. Епа тоа е женски, ми остануваат усте 10 епизоди од прва сезона, и после одам на втора.

10. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Како само знаев дека нешто ќе и се случи на докторката кога им кажа дека открила кој е.Зарем да дознаеме ние која е А?!Серијава малку и психотпатска ми станала, порано А го сфаќав ко некој што се зафркава со нив, ама веќе претерува со уцени, па уште и убивање, тоа е некој навистина нездрав :D

11. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.048
    Допаѓања:
    5.058
    Ја обожавам <3

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.226
    Допаѓања:
    67.731
    Мене најдебилна сцена ми беше
    кога ги открија Гарет и Џена. Овие ја кријат врската, ама сепак се бацуваат пред ширум отворен прозор, а девојчињава стојат токму пред прозорот и зјапаат во нив :D
    И да, нормално дека ќе и се случеше нешто на докторката , па нема да е открие, ќе треба да поминат едно шест или седум сезони до крајот.
    Едино ако не опадне гледаноста, па да и го турат капачето.

13. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Нема да падне гледаноста, Доста гледачи имаат у Америка ;)
    И сеа станува поинтересна али нема да ја даваат до Јануари..:/

14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Следната е во октомври, а не во јануари :)

Последнава епизода ми беше интересна и конечно малку да откријат, доста беше тапкање во место.

15. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.048
    Допаѓања:
    5.058
    http://www.youtube.com/watch?v=m946BmYiwnc

You're all welcomed my pretty little liars :*

На maja8 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Американ шит е филмов.. уште една епизода имам од првата сезона и никако да ја пуштам. Мн ми е тапкање во место, буквално ефтин ми е филмов.
    И шо другарство е она? Не сум навикната до онолку да се крие и лаже во друштво. BFF - јеаh, my ass!

17. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.048
    Допаѓања:
    5.058
    Серијава не е reality туку "правена" е според веќе напишана книга така да не е инспирирана од вистински случки.

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Де бе па ти како да не си видела такви другарки...на секој чекор има вакви ''другарки''. Супер штом не си навикнала но за жал има и мн полоши.
    Како и да е станува интересно,мене уште од прва епизода ми е премногу возбудлива и по малце страшна-се во 3:00 навечер ја гледам :^)

На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.048
    Допаѓања:
    5.058
    И јас секогаш се погодува во 3 да ја гледам. Морници добивам... А исто така ми е језиво кога ќе ја видам Али во серијата и надвор од серијата... некако морници ме преливаат... АУФФ...

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.226
    Допаѓања:
    67.731
    Мене само Али ми се свиѓа како глуми.
    Ај среќа на пауза отидоа веќе |(