Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.043
    Допаѓања:
    81.407
    Тоа мислам беше за световите - Хипстер има спомнато погоре.
    Хортензии или Hydrangea. :)
    Тоби ги купи(л) за да ги остави на гробот од мајка му - ја дадоа сцената при крајот од епизодата.

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    New information about Detective Wilden will appear!
    Malcom will not tear Ezria apart.
    The girls will not find the pic of Wilden in Cape May.

3. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.043
    Допаѓања:
    81.407
    Епизодава добра. :D
    Мрднаа малку од мртва точка со настаниве - минатата епизода ми беше многу монотона, оваа беше прилично солидна.
    Ми личи дека имаме на повидок нова романса меѓу Фитц џуниор и Ариа. Очигледно малиов е ептен затрескан во неа. Мене баш ми се симпатични, детулиња и двајцата. :lol:
    И мислам дека повеќе си одговараат отколку со Езра. :wasntme:

А што мислите за онаа случката со таткото на Кејлев (заборавив како се викаше).
    Банкнотата што Хана ја остави во црквата, се појави нели во новчаникот кај него кога ја наплати пицата.
    Местенка од страна на „А“ или типов си ја украл? :?:

Сиси ми е мене главна осомничена, барем засега. И речиси сум сигурна дека има врска со „А“-тимот.
    Претпоставки за исчезнувањето на Џејсон? :wasntme:

Sneak peeks во продолжение.
    http://www.youtube.com/watch?v=Z1b0MldVBiY
    http://www.youtube.com/watch?v=f3Cypzv87Oo

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Youlen

Youlen Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    194
    ^ И мене Сиси ми е сомнителна се повеќе, прво поради флеш-бекот на Џејсон онаа ноќ кога Алисон исчезнува, кога ја гледа како разговара со Мелиса, и потоа кога ги "заробува" Ариа и Вес во нејзиниот дуќан со изговорот за колата, кој беше очигледно лажен. И сликата од тоа лето со Али, Сиси и Вилдом или како и да му беше името на детективот, магично исчезнува. I want answers :sweat:

5. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.043
    Допаѓања:
    81.407
    A што е работава со Спенсер, почнува да ме нервира. :|
    Ќе им каже ли на девојките дека Тоби е „А“ ?
    Многу ми е чудна, многу.

6. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Јас мислам тоа со парата беше за да покажат дека ја украл, дека не се поправил како што мислеше Хана. Баш ме интересира дали ќе му спомне нешто на Кејлеб.

А Спенсер и мене ептен ме изнервира и мислам дека Мона претерано ја мести да изгледа луда, а она лесно паѓа. Најверојатно за случајно ако каже за Тоби никој да не и верува.

Не го сфатив делот со Сиси, ги остави Ариа и Џуниор за да им распали љубовни искри или да си има некое алиби за незнам ти што?

7. Youlen

Youlen Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    194
    ^ Епа тоа е поентата со Сиси, дали ги остави за да распалат љубовни искри или замина бидејќи е некако поврзана со А-тимот и со тоа што им се случи на Џејсон и Емили, останува да видиме :)

Инаку, како што видов на промото, Спенсер ќе отркие за Тоби во другата епизода. Уствари на промото вели "I know who is helping Mona", а дали ќе го открие Tоби и тоа останува да видиме, мада редно е веќе.

8. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.043
    Допаѓања:
    81.407
    И јас мислам дека е така, ама нели откако Хана ја пушти парата во сандачето, доби порака од „А“. :?:
    Мислам дека нема да му каже ништо на Кејлеб.

9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    Многу беше интересна епизодава.
    Само мислам дека стварно не им требаше вметнување на ликот на таткото на Кејлеб, која е целата поента на натрупување непотребни ликови, а со стариве ситуацијава стагнира.
    Исто така, ако испадне на крај целата таа приказна со близначката, не би било фер, затоа што која е поентата на тооолку ликови, и толку осомничени само да си поигруваат со гледачите, за на крај да испадне истото ко во книгата, како што беше со Мона минатиот пат. Подобро ќе биде да изведат нешто ново кое ќе биде изненадување за сите.
    И сите тие сцени на крај на секоја епизода кои треба да наговестат околу тоа кој е А или кој им е нареден план, НИТУ ЕДНА не ја објаснија, ниту пак некоја од нив се случи. Пример, кога ја запалија куклата од Хана. И,се случи нешто такво после? Ништо, остана само на тоа.
    И,ајде веќе Спенсер нека им каже за Тоби,тоа чекам...

На CoverGirl10, SparkyAngel и Hipster им се допаѓа ова.
  10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Екстра епизода, стварно најдинамична до сега.
    Хајлајт во епизодава

Па,
    [​IMG] :rofl:
    Ептен ми е секси ептен, Тоби за овој е НУЛА!
    Искрено мене поише ми се свија брат му на Езра за Арија него Езра, посебно сега ова што излезе со детево, некако прават да се одалечи од Ариа.
    И подобро,поише и одговата брат му, слична воздраст, комон интереси имаат, нема дете :D
    И има хемија меѓу нив има ;)
    И да Сиси е заплеткана или во А тимот или си игра играчки со девојкиве, сто посто.
    Жал ми беше за Џејсон, го извлече подебелиот крај, ама кај одите бог знае, и дали му беше тоа паметно??
    Со татково на Кејлеб и мене ми е непотребно и исилено, ние за овие ликови што се моментално не сме откриле ништо што се вика и се татко му на Кејлеб да замачка очи. ЛЕЈМ |(
    Спесер ми беше пресмешна кога и се џитна на Мона, се изнаасмеав :D Уф знае да биде опасна и те како. Само незнам зашто толку ја критикувате, незнам дали некој на нејзино место поинаку би се понашал. Мора да молчи, а е толку повредена и разочарана, па уште и ја исфрлија и од тимот а она си е ептн нерд у душа, си ги сака тие натпревари ептен. Утепана од сите страни е.
    Мона ми е :puke: убаво и рече Спенс номинација за оскар за глума трeба да земе, демек се плаши |(
    И девојката со црвениот мантил/капут одблиску
    Која би можела да биде???
    П.С следанта ќе паѓаат бомби, уф следната недела по сите серии ќе биде јако, срце ќе остаам :D
    ПРОМОто за 3x20
    Сник пик
    Сник пик#2
    http://www.youtube.com/watch?v=_UDAygj08As
    Има неколку промо клипа и поиште сникпикс од старна се појауват побарајте ги...

На tigerlady, MandyLane, Mishela и 2 други им се допаѓа ова.
  11. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Еј ајде здраво :hai:
    Серијата а гледам две недели а веќе стигнав до 3та сезона, еве сега 4та епизода ќе ја гледам, па очекувам за 3 дена да ве стигнам! :)

Инаку, манијак сум по серии, и оваа ептен ми се засвиѓа, да не кажувам дека исто како да сум и јас лик во серијата, со неа се будам со неа заспивам, иако живеам со дечко ми! :D

Него, изгледав и стигнав до кај шо Мона е А, ја затворија у лудница, и пак почнаа да се праќат пораки, Џена осомничена дека е во А тимот, Џејсон исто, Мелиса исто, Тоби не го сомневаат, ама како шо ве читам нонстоп значи и он е, не ми е јасно, а мора да ми напишете!!! :D
    Ај некоја фина душа нека ми разјасни шо е финтата со Џена, е во А тимот или не?
    Само за Мона и Тоби со сигурност се знае дека се во А тимот?

Сакам да знам однапред јас, дури и овие најновите прома ги гледам :D

Од девојките најомилена ми е Спенсер, ѕвер ми е, дива, динамична и страшно енергичен скриен жар! А за стилот да не зборам, преубав.

Иииииииииии чекам одговор.

Според мене нема логика да е Али жива, или да има близначка, мора да е некој од ликовите, мора.
    А не се сомневам во ниту една од девојките.

12. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    ^Џена не е во А тимот!
    Мона и Тоби се, катаљон посто :D
    ЗНам дека е зачудувачко ама Џена не е, а Тоби е, јас никогаш не сумјљав у копилето.
    И не ти кажувам више, нема да ти интресно понатака да гледаш.
    Стрпи се после 15тата епизода, ќе ти се разјазснат некои раоти, не многу ама некои :)

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.661
    Допаѓања:
    29.393
    Ги читам книгиве, и има премногу сличности со серијава,и има доста hints што се појавуваат во серијата.Во врска со полицаецот Вилден
    Во книгата, како и во серијата мајка и на Хана спие со полицаецот, и еден ден Хана се буди и слуша како некој пее ''Ohh Alison...I know this world is killing you!'' и Хана излегува да види кој пее, и го гледа полицаецот.Хана зачудено го прашува зашто ја пее таа песна, а он и одговара дека понекогаш не знае што пее.Не знам можеби е hint дека е поврзан со Али,но ако испадне дека овој полицаецов ја убил Али бидејќи останала бремена од него, нема да е интересно, а и не ми се допаѓа што скоро се е исто како книгите, многу ќе биде очекувано.

А за минатата епизода
    Многу ми се слатки Вес и Арија, повеќе ги сакам заедно отколку со Езра, едноставно повеќе ми одговараат.Во врска со Спенсер, малку ми оди на нерви последниве 2 епизоди, али после тоа што и се случи, не знам.И Мона ми е одвратна.Ќе биде наредната епизода интересна.

14. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    За љубопитните.
    -Mona will tell Spencer why she became -A in 3x22.
    -Mona will be Spencer's first visitor when she is in Radley.
    -Nobody will know where Spencer goes.But they find her in Radley.
    First, Spencer's gone AWOL: "Spencer hasn't been herself lately, but has she had enough to just disappear? Could 'A' have done something to her? These are all questions that Aria, Emily, and Hanna are asking themselves when Spencer goes missing."

That's worrying! Even worse: "It turns out even her family doesn't know where Spencer has gone to," which sends "the girls frantically search for answers hoping their worst fears aren't true. But where Spencer does turn up at, maybe she doesn't want to be found."

Забележавте ли во епизодава, кога се присети Џејсон, дека Сиси носеше блуза како Али, и косата и беше таква ?

На Youlen му/ѝ се допаѓа ова.
  15. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Сиси нешто мути таму абе сигурно има врска нешто со тимот А.Не верувам дека ги остави Ариа и тој братот на Езра за осанат сами заедно или незнам,како не на неа и е гајле за нив.Имам многу прашалници во глава како прво зашто Џејсон избега од болница и зашто Сиси носеше иста блуза како Али таа вечер?Абе сигурно се имаат нешто договорено со Алисон тогаш или Сиси е од страната на Вилсон па нешто го штити таму.И Мелиса бе ме нервира ништо не кажува,сите се прават невини а сите знаат нешто.И на Хана мајка и нешто ми е сомнителна она највеќе од сите мајки се меша во овие работи а и плус има спиено со Вилсон.Оваа Спенсер како ментална е а Ариа па и со двајцава браќа ми одговара,што знам :wasntme:

16. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.043
    Допаѓања:
    81.407
    Да, да, да!
    Затоа и реков - сомнителна ми е левел милион. :D
    Не мислам дека таа е убиецот, ама она и Мелиса, дефинитивно имаат нешто во врска со убиството на Алисон.
    Спенсер во Radley !? :^) Некако, преочекувано - ја направија ментална, па ја праќаат таму ...
    Не ми штима ова вака, мислам дека сигурно оваа мати нешто - не е толку наивна како што изгледа, опасна е Спенс. :D
    Можеби отишла да прочепка нешто во врска со Мона, па оваа во 22 еп. ќе излае зошто се приклучила кон тимот А. - моја претпоставка :)

На Chocolate.me и Hipster им се допаѓа ова.
  17. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Теоријата што ја имате пишувано за таа во црвениот капут дека е Алисон или пак сестрата близначка е веројатна. Па и оваа Сиси да е. Ништо чудно да направат и Алисон да го има веќе родено бебето :D Ништо не ми е чудно. И Мелиса да е вмешана, тоа е 100% сигурно.

За таткото на Кејлеб, мислам дека нема местенка од А, туку дека човекот краде, кога убацуваат вака ликови во серија само колку да се пополни време, брзо и ги тргаат, па Кејлеб ќе се разочара повторно. Моја претпоставка.

Баш ме интересира овие последните што наздравија со чашите кои се, а и кој би можел да е третиот член во тимот.

И многу ме нервира кога ќе дадат некого во една епизода, после 3-4 никаде ги нема. Сега ова со Езра што замина кај синот, па и на фудбалски натпревари, братот на Ариа и тој го нема, Ела и неа ќе ја дадат 1 епизода, после 3-4 никаде ја нема, Џејсон, или овој Врен... многу работи се случуваат, но никако да дојдат до крајот |(

18. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.043
    Допаѓања:
    81.407
    Интересно. :)
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Кои се овие две? :?:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    Дај Боже Спенсер со цел отишла таму за да истражува нешто, бидејќи би било ПРЕГЛУПО да ја прататиле други "стручни лица"... по која основа би ја пратиле? По нивнава логика секој кој малце не е при себе, после раскинување или сличен пресврт, треба да оди во ментална институција. |(
    Едвај чекам да видам што ќе биде околу ова...

20. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213

MandyLane не само ти има и многу други ама ајде твојот коментар го читав во моментот и решив вака да се обратам. Мислам дека дефинитивно не сакате серија како турскиве со 5 лика и ајде да ти се здосади од нив. Јас мислам дека ова е ок затоа што мене би ми се здосадило после изгледувањето на првата сезона ако се с еврти околу Али,Ариа,Спенс,Хана,Ем,Џејсон,Мона,Тоби... и уше еден два лика. Мн е јако ова што не ни откриваат скоро ништо за нас може не е ама за нив е они со рејтингот на гледаност на секоја епизода заработуваат а ние со нетрпение ја чекаме секоја епизода кога дознаваш нешто до пола. И не очекувајте во скоро време нешто да се дознае за "црвенкапата" или за близначката. Негде преку сила последната епизода уств последната секунда при крајот на оваа сезона или како што претставувам последните минути од финалето :)

и да сиси ми е и мене сумљива сега више со блузата кога видов тоа ама гледам сите тоа сте ги приметиле а дали приметивте кога Ем го праша што мислиш кој е (за тоа со вискито) Џејсон рече Алисон... и Ем го погледна онака и овој ко да се освести и рече ама зошто е мртва незнам... Дали он за мислеше на "Живата" близначка?