Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас мислам дека ќе умре...
    Мелиса

2. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    :rofl: Џејсон :rofl:
    Се изнасмеав, аххх вицкасти на ибдв. Не ми било чудно.
    Нек го турат трвестит, па што, малку да се разбие монотонија :rofl:
    Не би било фер Џејсон да го килнат, ипак ми е некој клучен лик.
    Туку дајте некој секс да падне, меѓу било кој, некој да се разголи освен тоби смрдлено(намерно е со мала буква не заслужува со голема).
    Ендру ми е сеа хоти нумеро уно, уф уште ми стојат сликите од него у мозок, дрти ми ]:)

На Chocolate.me и Mishela им се допаѓа ова.
  3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Богами, немало сочна сцена од онаа „брзинската“ на Споуби. :wasntme:
    А признај, слатки беа, иако овој е говедо невидено. :lol:
    Мислам дека уште Ариа и Езра не ги видовме во такво хот издание - Хана и Кејлеб беа први. ]:)
    Мене работава не ми мириса на секс уште долго - презафатени се цуриве со други глупости, не им е баш до онадување, немаат време сиротите. :rofl:

П.С. Ај да се надеваме барем на некоја фреш романтика, јас би сакала Спенсер и оној типот како и да се викаше, да си се спарат. :wasntme:
    Баш си одговараат и двајцата такви nerdy.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.355
    На anuskaNESTLE, 1209, sweet-cherry и 2 други им се допаѓа ова.
  5. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Епизода 20 од сезона 3
    И кој и да е А ќе го испрати венецот на мајката од Hanna - Ashley и ќе ги уценува нив бидејќи тој го има телото или самиот цајкан е дел од А. Веќе видено и тоа во неколку наврати. Станува предвидливо. Заплеткано до немај каде. Не можам крај со крај да склопам (а очигледно и составувачите на серијата бидејќи дел од работите се тотално неповрзани). Станува досадно за гледање бидејќи станува се позаплеткано и на крај ќе направат како сите останати серии - во последните 3-4 епизоди од последната сезона ќе откријат се одеднаш и ќе направат апсолутен хаос од информации. И толку ќе биде |(
    А што мислам околу целава серија, тоа друга прилика :D

6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    А можно да е и татко и на Спенцер девојката со црвен капут, зашто нели него сега го нема, а знаеме дека тој сака накит и има добар вкус ?
    Господ да чува и да брани.
    Џејсон бре ? Од полна серија со жени.

Мислам дека Ела не треба да умре, толку позитивен карактер, ме развеселува. Одлична е, сега ако немаат како да ја вклопат, нека ја пратат некаде, на семинар демек.
    А нека умре Мелиса, не ја можам жими се, па како ја ошутеле со косана, ау, воопшто не и прилега. Ај нека се губи од серијава.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Баш кога Спенс требаше да им каже, заврши |( ! Веќе ми станува досадна, колку ја развлекуваат и одеднаш после ќе откријат се` и ќе ми се збрка се`у главава. И така не памтам више работи од 2 сезона :^) Инаку епизодава-онака. Само крајот ми беше интересен.. Оваа Мелиса ми е одвратна и се надевам дека она ќе умре, али не верувам пошо сигурно е замешана у убиствово на Али ,а за 2 епизода да се отплетка се` не ми се верува, така да осеќам дека ќе ја гледам и у новава сезона..
    Мислам дека у финалево ќе ја отријат девојката у црвениот капут , ептен за да мораме да ја гледаме новата сезона.... :)

8. SweetCandyyy

SweetCandyyy Активен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    9
    Јас мислам дека девојката во црвениот капут е Алисон или близначка и бидејќи на интернет пишува дека девојките че бидат изненадени.... :^) и замислете ја гледаме Алисон со стомак до носот :D

9. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Девојката во црвениот капут може да е и Мелиса со перика, може да е секоја една, само не верувам дека е некоја близначка, а многу ќе се изнервирам ако е тоа Мона, безвезе.

Џејсон наеднаш аш, го снема, како и други ликови од серијата, кога тупат со некоја загатка, тупат до максимум, па се забораваат да вметнат повеќе сцени, и битни ликови кои намерно или ненамерно ги изоставуваат.
    Не ми се верува за колку брзо време ја изгледав серијата, се навлеков на неа, и сега кога ќе гледам во недела една епизода, ми се иде да си апнам од газот, не сакам вакааааааааааааа ;(

Јас мислам дека Ела ќе умре, шо ми е без врска, нека ја убијам Мелиса тенџере фризура, или Тоби, со оној као демек секси а оно реално беден и одвратен поглед, или во краен случај поарно татко и на Арија, отколку мајка и, одвратен и прав пример за не татко ми е он, и оној на Спенсер!

Чиста кристална 10ка за татко и и мајка и на Емили, најдоба и искрена глума за квалитетни родители.

Женската на Емили, Пејџ, ми оди на нерви, прегрда ми е, а Емили е толку прекрасна, ама толку слаб карактер, за жал.

Исто како и Менди, гласам и кревам нози и раце за Спенсер и Врен, права приказна се!
    Кој акцент го има малиот, мх мх мх, паднав на тоа и неговата харизма, иако малите човечиња никогаш не биле мој тип, пре би оној што Спенсер го соблече во дневната :lol:

Арија и Езра, нит се романтични, нит се желни, ниту една добра секс сцена не дадија, нит еден добар дијалог не послужија. И на Езра со закон треба фаците што ги прави да се забранат да се прават повторно, немој молим ти се, огледај се бар малку на помалиот ти брат, право шеќерче е ;)

И глумата на Хана мајка и, чат пат ме збунува, сеуште не ми е јасно како таа е таква добра и грижлива мајка, а пред ќерка си, си дозволува да ја гледа како спие со полицаецот, само за една кражба? :tmi:
    Немооооој жено, мене не ме лажиш, иако морам да признаам сега на крајот се подобрува, ама сепак фрик беше малку на почетокот, и апел до целата екипа која ја снима серијата нека и бутаат нешто у уста, пошто од малку ветер може да летне!

На Chocolate.me и MandyLane им се допаѓа ова.
  10. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99
    Најнова твитер информација....

Toby is dead!!!

Едвај чекам да ја гледам епизодата, макар не спиела до сабајле :lol:

11. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    ако е ова вистина да ви кажам може да се слави мене ми е мнн мнн никакоф !!
    и сакам и Езра да го снема мнн ме нервира :lol:

12. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99
    Ја дочекав, ја изгледав. Го дадоа како лежи со шлем на глава, лицето не му се гледаше, само тетоважата на грб. Спенсер го најде додека ја следеше Мона. Најискрено не верувам дека беше Тоби, мислам дека е уште една замка, ама како и да е беше ептен неочекувано.

13. OneHeart

OneHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    33
    Мислам дека Тоби не е мртов само не залажуваат, а ако е мртов ќе бидам повеќе сигурна дека Сиси е А

14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    И овие од А тимот спобудалеа бре |( Незнам се ми се испомеша.Искрено,сакам ова да биде последна сезона од серијава и да заврши побрзо зашто беспотребно ја одолвлекуваат и се ни е измешано.Спеснер луда оф незнам ни како се случи тоа,аа и нели имаше полиција таму сигруно го нашле и телото на Тоби.Вилден е сигурно мртов а првен си помислив и дека е во колата,во багажот и Хана и Ариа го бутнаа сосе колата.Кога Спенсер се доближуваше кон телото мислев дека е Џејсон или тој заборавив како се викаше бившиот на Спенсер тој докторот :D Мона антипатична ми е многу,ме нервира :envy: Ариа и Хана ми беа смешни кога ја туркаа колата.Иначе уште колку епизоди има?

Промото за следната епизода:
    http://www.youtube.com/watch?v=SSZY1ba46Zw

Сник Пик 1:
    http://www.youtube.com/watch?v=EHKSyrzLt2Q

Сник Пик 2:
    http://www.youtube.com/watch?v=YQP4Zc8tlpI

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    ништо не разбрав/ сега тоби мртов е?

16. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    ^ Тој и така си е мртов :D

(шала на страна)

Така твитнале, ќе видиме кога ќе заврши целосно серијата бидејќи и тој што е мртов веќе не знаеме дали е со сигурност мртов. |( Ова не тинејџерска туку 30+ серија ја направија. Едно со друго не иде, умираат и убиваат луѓе како да се комарци, тинејџери кои сами „решаваат“ проблеми на возрасни... Ја преплеткаа, ја осакатија и веќе заборавив што требаше да биде поентата на серијава од толку што ја измешаа!

17. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Да бе, па нели демек заради тоа што умре Тоби се швркна Спенсер во новава епизода. Инаку морам да признаам од сите серии шти ги гледам моментално оваа е една од подобрите. Ај тоа што забегаа од некоја поента што ја имаа на времето, забегаа ама пак бре држи внимание. Би било фино малку побрзо да се случуваат работите само.

Се согласувам дека серијава не е за тинејџери. Умри еден, умри друг. Моментално за ништо на светов не би живеела во куќа со оглед на тоа како некој им седи пред прозор цело време.

Сакам да си одат Езра и женската и синот. Ја направија Арија step-mom а женската во школо е уште. Или треба да биде. И моментот со Хана, зошто ја бутна колата во езеро? Онака зошто?

Само што ми текна нешто, не ве потсеќа серијава на Очајни домаќинки малку? :^)

На sweet-cherry и Mishela им се допаѓа ова.
  18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.355
    Епизодава мене ми беше катастрофална.
    Почнувајќи од дебилните сцени со дебилот Езра и дебилчето - син му, ауффф, епа не можеа да бидат подосадни и попатетични, ич не коментирам понатаму.

Друго, аман бре, Хана? Подобра идеја беше да ја потопат колата од детективот, од тоа да и каже на мајка и што се случило? Ц,ц,ц... сценариово е, не знам, ко аматери да го пишувале се со цел да заплеткаат повеќе, а тоа дали има смисла или не, не е важно.

Трето, нов сомнителен лик? Оној колегата на Тоби.. Добро ај.
    Стварно нема смисла веќе.

Туку,јас после секоја епизода си читкам дискусии на имдб, чисто да си се посмеам на вакви работи: Scooby Doo would have solved the mystery by now. :lol:

На CoverGirl10 и Hipster им се допаѓа ова.
  19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Патетично, патетнично, патетично...
    Незнам искрено ништо да извлечам што ми остави впечаток, зашто ништо и посебно не ми остави.
    Типично што ја сместија Спенс во болницва, се предосеќаше дека сакаат луда да ја напраат.
    И јас мислам дека копилето не е мртов, али ќе видиме.
    И зашто го мешаат сеа Езра и син му и мајката на детево, немаме попаметни работи да гледаме па 10 минути на детето обрнаа внимание.
    А за Џејсон никому ништо, нит се заинтересираа да го најдат или прикажат сценаристите.
    Мелиса и глуми мајка на Спенсер, оффф, уште поише ме нервира.
    Дајте во Врен или Андру, не син му на Езра |(
    Ја претераа више.
    П.С и да бе одма ја најдоа капата на детективот, сеа овој рибаров сигурно ќе викне полиција и ќе ја најдат колата |( А за телото на Али 2години не можеа да откријат кај е,ова за 20 минути го најдоа, јеа рајт |(

На sweet-cherry, CoverGirl10 и MandyLane им се допаѓа ова.
  20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    It's been confirmed Keegan Allen will be in the season finale.

Знаев дека е превара.

На Youlen му/ѝ се допаѓа ова.