Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.359
    Chocolate.me со душа ги чекам твоите постови на темава, кои изобилуваат со спојлери,теории и слично,затоа молим те радувај ме почесто! :)

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Is it just me or .. ?

Видете Спенцер колку изгледа убаво и нормално во 3х24.

На anuskaNESTLE, Hipster и MandyLane им се допаѓа ова.
  3. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Најголем пресвт во серијава ќе биде доколку Арија е ДЕЛ од тилот А.Многу ќе е интересно и искрено навивам за тоа :) Така рејтинго ќе им се покаче и ќе ја мрднат серијата од мртва точка.

На нет најдов слика од девојката во црвениот капут,малку осветлена.
    Мене на прв поглед ми заличе на Али,но подобро кога ќе погледнам на Ариа ?

4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.359
    Да ве прашам, се сеќавате ли на една епизода од втора сезона, кога Џена во една сцена ја покажаа како заминува со кола, ама само две секунди пред тоа влезе во една зграда. Како да беше на две места во исто време. Се сеќавате?

Бидејќи прочитав една теорија на имдб, дека ќе се држат до приказна со близначка, но сестра на Џена, а не на Алисон како во книгата.

Ма да, небитна е теоријава, ме интересира само дали се сеќавате на таа сцена, никогаш не ја објаснија.
    Кога ќе се сетам само колку бесмислици се случиле... :x

5. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Е дури ако испадне дека Ариа е дел од тим А , се откажувам од серијава сигурно! Како може сама да се пикне у ковчег, и ете ако ја пикнал некој друг намерно , не беше сигурно дека девојките у истиот момент ќе влезат и ќе ја спасат. Тоа испадна сосем случајно. Зарем самата би сакала да се изложи на ризик и да умре? Дај мислете малку .. |(

6. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Затоа се зема во предвид multiple personality disorder.

Серијава нема едно со друго поврзано веќе. Се губи траг, а завршува третата сезона...
    Се губи интерес со сите тие сплетки кои веќе колку и да се на број, почнаа да стануваат предвидливи!

7. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902

Да навистина личат но не дознавме дали девојчето од халовин еизодада е дух или не така ? :^) Затоа што ако е дух има некои шанси да испадне возрасна (мислам сиси) Ама ако не е дух незнам некако не ми е логично одеднаш д а порасне , мое мислење или е ова или не сум ја сватила сликата погоре :lol:

Инаку за Спенсер мислам дека не и е ништо туку нешто планира ама не знам што :D Кај ќе дозволи таа заради Тоби да ја затворат во удница :^) Паметна е ,ја знам јас неа
    Инаку ме интересира тогаш незнам точно која епизода беше оваа со црвениот капут што анјдоа девојките во книгата некоа ливче ли што беше ? Нели капутов има врска со книгата на Алисон нешто бла бла :?:

8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.359
    Океј беше новава епизода, барем се дозна дека
    Вилден е жив
    , ако ништо друго...

И промо за следната
    http://www.youtube.com/watch?v=BXePly4Juoc

9. OneHeart

OneHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    33
    Кој беше тој E.Lamb ??? :?:
    Некој да ме просветли :?:

10. 1DeeDee1

1DeeDee1 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2012
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    57
    E.Lame пишуваше на пропусницара за во лудницата Спенсер што му ја најде на Тоби. Тоби се претставувал како E.Lamb или пак некој друг ја има користено таа пропусница, најверојатно кога ја посетувал Мона. Затоа и всушност разговарааа со тој "висинскиот" E.Lamb за Тоби, ќе треба да дознаат како тој добил пристап до неа. :?:
    P.S. - E.Lamb е анаграм од Blame :)

На OneHeart му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  12. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Повеќе дознав од Chocolate.me во последните неколку поста отколку од самата серија за овие 3 сезони :D

На sweet-cherry, MiloMalo, Hipster и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Љубовчиња мои, повелете еден дооооооооооооолг споилер. :)
    ‎*SPOILERS* (About nest Weeks episode.)
    "Im Your Puppet" 3x23
    *Directed By; Oliver Goldstick
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

>> NOTES;
    -- As "A" continues to play games, the stakes are raised higher as each girl is forced into difficult positions. Aria starts to seriously contemplate her relationship with Ezra as his new family situation continues to eat away at her. Hanna is thrown into the middle of Caleb's family drama when Jamie's shady past comes back to haunt him. Emily is determined to prove Spencer wrong in hopes of helping her, but she might not be ready for what she finds. In the end, will the Liars be able to get out of their sticky situations or will "A" have them right where he/she wants them?
    Meanwhile, Spencer searches for answers about Mona's time in Radley Sanitarium.

-
    -
    -
    -

>> SPOILERS;
    -- "A" will be terrorizing the Liars at the town Carnival.
    -- Alison and Big "A" will appear in this episode.
    -- Spencer discovers that Wren authorized a Radley Sanitarium vistor's pass for CeCe, possibly for when Mona was in Radley.
    -- We might learn a new secret of Alison's which might reveal that she is not the real puppet master and this has been someone else's game from the start (Big A's).
    -- Mona will share a scene with Hanna in this episode.
    -- There will be a flashback from 1x10 when Mona ran Hanna over.
    -- Jenna will be in this episode.
    -- Spencer will find out that "Red Coat" visited Mona a lot when she was In Radley.
    --Spencer finds CeCe's visiting pass for Radley; validated by Wren.
    -- Spencer and Wren will share a scene in this episode.
    -- A pre-pilot flashback (most likely the one that reveals why Mona joined the A team) will also be featured in this episode.
    -- The police will find another body.
    -- Emily and Hanna dress up as nurses again and go looking for -- Toby's body in the morgue.
    -- "Uncle Jamie" is stealing an eight thousand dollar bell from the church.
    -- Spencer finds clues in Radley.
    --Aria will finally see "Red Coat" in the hospital when Aria is dressed up as a nurse
    -- Hanna and Emily will search the morgue for Toby's body but will find an Alison doll in the bodybag instead.
    -- Spencer finds an old board game, which Mona used to play, that doubles as a map.

-
    -
    -
    -

>> ABOUT THE TITLE;
    -- The title seems to foreshadow the Big A's (the leader of the A-Team) employees that the Big A is a puppetmaster controlling his/her "puppets" into getting the one he/she hates hurt or in trouble.
    -- This could be a reference to Alison's and Spencer's conversation before she disappeared. Spencer says "You think just because you brought us together you can treat us like puppets," to which Alison replies, "But you are" or Alison manipulating the Liars into her schemes (like what happened in 'The Jenna Thing').
    -- Another is that the A-Team likes to control the Liars' lives.
    In the promo, Large wooden puppets are seen to be controlled in the carnival scene.

:rock:

На Hipster и MandyLane им се допаѓа ова.
  14. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Мене ме заинтересира моментот кога Тед(дечкото на мајка и на Хана или што и да е) зошто кога ја праша дали би одела само поради унапредувањето во Њујорк или има и друга причина, погледна кон полициската станица???како да знае нешто :^)
    Инаку за шпекулациите дека Ариа е делот од А тимот навистина верувам дека се невистинити , бидејќи во неколку наврати видовме дека и нејзе и се закануваше А а и ми нема смисла самата да си ги прави тие работи.Не логично е.А и негде по сајтовите прочитав дека од продукцијата на серијата изјавиле дека никоја од 4те не е во тимот на А

15. sara333

sara333 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Дали може некој да ми даде линк од 22 епизода? Ја барам веќе 20 минути и неможам да ја најдам.

16. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.359
  17. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Баш така, Чоклит со спојлериве и новостиве е поинтерсесна него самите епизоди.
    Епа неможе во 45 минути само да има 30 секунди нешто шокантно и да очекуваат дека тие 30 секунди ќе не задоволат. Нема да ја прекинам сигурно не сум прекинала и полоши серии, ама не ја гледам со мерак како порано.
    Последнава епизода, незадоволителна, се развлекоа се развлекоа, среќа Вилден се појав само да не го имавме на мисли и него.
    Мона е ретардирана, у опште не е сејн, тоа што го праи не го праи нормален чоек.
    Спенс од друга страна ја сваќам ама премногу се грижи за Тоби, после тоа што и го напраи, јас не би се трескала од земја толку за него, ај живот у питање да, ама кога он сакаше да ја убие, тоа коеј еше? Тинејџерски патетики.
    Едино добро што дознавме дека и мајка му на Тоби била у Радли и дека така го знае добро, знае како да се искраде внатре и плус со чуварот се разјасни малку
    Јас Ендру го сакам назад, да ја зачини серијава.
    Се радувам што Ариа почна да мисли дека можда и не и е паметно со Езра чоекот е сафра, толку досаден и тупаџија тоа невидено.
    И така, си се вртиме на вртелешка цело време, дај боже следната епизода да ибде барем пола интересна како што е во спојлерите на Чоклит.

На Mrs.Cuper, Chocolate.me, MandyLane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Toby IS NOT dead and he will be visiting Spencer in Radley.
    While Spencer is in Radley, She finds an old board game Mona used to play. Later on she figures out the game is a map to a location holding the key to the answers to many questions.

На Youlen, Tiki-lolipop, anuskaNESTLE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сите родители се замешани, аман веќе.
    In this weeks episode of PLL(3x23) Veronica Hastings will reveal to Spencer that Ali was in the same state as Spencer a few weeks before she was killed.

20. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Најголем споилер:
    Marlene King has confirmed that the person in the red coat is one of the following:
    -Alison
    -Jenna
    -CeCe

На the.vampire.girl му/ѝ се допаѓа ова.