Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Значи не разбирам ништо! Сега Спенсер е во -А тим? |( Сиси во колата на Вилден? Тоби жив , мртов?
    Барем се надевам дека Спенсер намерно влегла во А тим за да открие што уствари и се десило на Али ,а не дека и она се пореметила ко и останативе у серијава..Од почеток мислам дека Мелиса е замешана и ств ќе ми биде криво ако испадне дека нема везе со ништо..И така Џена одеднаш ја снема , барем да се појави од негде, мислам дека Сиси не е во the red coat зашто е некако премнг очекувано а и сите претпоставуваат дека е таа така да би требало да биде нешто шокантно што не очекуваме.. :)
    Едвај чекам! А знаете дали ќе има нова сезона и кога ќе излезе?

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.361
    Ќе има 4та сезона, а ќе почне да се емитува во јуни, 11ти мислам.

3. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99
    Happening in this moment...
    Тоби е жив, се сретнува со Спенсер, и и кажува дека влегол во А-тимот за да и помогне, Ариа му ја дава сликата од Алисон и Спенсер и он покажува накај Спенсер дека таа го зела, Ариа и Езра раскинуваат
    Неможам да ја дочекам епизодата, од она што го читам на твитер лудило е... :o

4. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Дали се сериозни со крајот на епизодава бе?! Сите глупости ги протуркав ама повеќе прашалници ниедна епизода не ми оставила, ме напнаа овој пат. :swear:

5. Youlen

Youlen Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    194
    Итно ми треба онлајн стрим линк од финалето, давајте кој има, или евентуално торент!

6. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Ја изгледав епизодата, и искрено не беше ни прилично толку добра и толку воодушевувачка колку шо ја најавуваја. Ама било-како-било епизодата си откри некој работи шо требаше да ги подоткрие, макар шо поќе прашања даде од одговори....и то ми придонесе за нови теори да си најдам:
    1) Алисон е жива ама затворена во Редли, Кортни *близначката на Алисон* е Red Coat. Кога Кортни е одсутна, Алисон се преправа дека е Red Coat за да му поможи на Ариа,Спенсер,Емили и Хана....
    или
    2) Постојат два А-тима. Едниот е составен од: Red Coat (Алисон), Мона, Тоби и *сега* Спенсер -тие работат за да ги заштитат чупињата- а другиот е составен од Red Coat (Кортни), Џена, Мелиса, Шана и Сиси: кој работат против чупињата.
    Бонус претпоставки:
    1) Раката која шо ја извлече Алисон *на крајот од епизодата* е Спенсер. Чиста логика - зато шо таја вечер Спенсер носеше блуза со долги црвени ракави.
    2) Телото во багажникот на Вилден е Џејсон, кој го отепаја NAT Club #2 (Џена, Мелиса, Шана, Сиси).
    3) Шана го подметна пожарот во вилата, а Џена е таја која шо го удри Тоби за да не ја види - зато шо Шана му поможваше на А-тимот со костумите за „Halloween Train" и со самото то е дупли агент.

На 1209, MiloMalo, Hipster и 2 други им се допаѓа ова.
  7. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    ШТООО?За ова чекав толку времее?Леле не ми се верува,сега па тотално ништо не сфаќам сите знаеле нешто,како во групи биле,Тоби бил во А тимот за да ја заштити Спенсер,таа red coat Бог знае која е зашто Мона и Хана сигурно халуцинираа не е можно да е Алисон што и направиле тие па така Алисон да им прави.Мона па на време да кажеше дека ни таа нема врска поубаво ќе беше а не ми се прави силна,Вилден,Џена,Шана и Мелиса бе,али сигурно и Сиси е со нив.Не сфаќам ништо,ама ај барем другата сезона за брзо време ќе почне ако е на 11 јуни и ќе биде поинтересно веќе кога пола знаеме.

8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
  9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.361
    Јас ја изгледав.
    Леле само колку бев возбудена да знаете, ако ви се верува ноќеска имам спиено само два саати од мислење што и како ќе биде.
    и....

Значи, ШТО СЕГА, ШТО? Едно големо Што? повторно!
    Видовме дека Џена, Шана и Мелиса матат нешто, не објаснија до крај, оставија така.
    Девојката во црвениот капут? Алисон, ама НАЈВЕРОЈАТНО, не е сигурно, бидејќи пак на девојкиве им е матно, не се сигурни.
    Тоби добар после се, но дали навистина?
    Исто и Мона. Од толку опасна, испадна била само пионче, а ни сама не знае чии наредби слушала.
    И како тоа се почнало кога била во Радли, а она претходно беше -А?
    И телото пак не дознавме од кого е.
    Ниту кој го удри Тоби на крајов, ниту која беше девојката која што ја следеше, и дали "Алисон во црвениот капут" е лоша, или пак добра, на чија страна е побогу?
    Ем ги манипулира и е главна на целово ова срање, ем им помогна од пожаров.
    Крај им нема, значи.

ГОСПОДЕ БОЖЕ. |(

Значи серијава колку што е глупа, толку ме прави јас да се чувствувам уште поглупо. Жими се, позбунета не сум била, се прашувам јас ли не сфаќам доволно, или они ги побркаа работиве толку многу, што ни сами веќе не знаат што се случува.
    Ако нешто сфатив од епизодава, еве, главава ја сечам.

Едит, за да додадам неколку нејаснотии кои ме нервираат:

Како тоа Мона никогаш не ја видела Red coat, кога ја посети во Редли? Носела маска? Ајде бе, што ако?

Тоби кажа дека е во А-тимот за да ја заштити Спенсер и секоја чест за неговата глума во епизодава, и јас му поверував, ама она Pretty eyes што му го рече истата келнерка и во 1ва или 2ра сезона, покажува дека е во тимот уште од почеток, така?

И на крај, КОЈ ПО ЃАВОЛИТЕ ИМ Е МОТИВОТ НА А-тимов? Што имаат против девојкиве? Ајде разбирам многу луѓе ја мразеле Алисон, ама девојкиве?

И Шана, сериозно? Лик кој не постоеше до пред неколку епизоди, сега наеднаш станува битен дел од приказнава? Жити се.

Колку се заплеткани, леле, од такт ме извади епизодава.

На Tiki-lolipop, mila89 и anuskaNESTLE им се допаѓа ова.
  10. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Толку ја очекував епизодата,демек финале е ќе се дознае нешто,но стварно ја претераа веќе.Ни чие е телото,Али ли беше тоа,Џена што матат со Мелиса и Шона?Тоби демек добар е сега исто и Мона- во што дефинитивно не верувам.Стварно ја тупат серијата до безознание. |(

Нели последната епизода 60 минути ќе беше :!: ,абе ајде.
    Слабо многу слабо :|

На Hayley му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Youlen

Youlen Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    194
    Значи работите се крајно испомешани, нема до дека. Ни продуцентите веќе не знаат кого да вмешаат.
    Нели Queen of Cards ќе се откриеше во финалето? Или од толку многу збрки ми се затупа веќе и мозокот.
    Очекував повеќе работи да се решат, и пак се вртат во круг, пак се' е сведено на или-или.

Спојлери за 4 сезона
    According to Marlene King, executive producer of Pretty Little Liars, here are some spoilers for the season 4:
    - we will meet Toby's mom (I know it's been said in the Pilot that she died, so we don't really know if it will be a flashback or something like that)
    - Ali will appear more often (though, of course, it's not yet confirmed if she will be alive, a ghost, a twin, in a dream, flashback or whatever :P)
    - Mona will stick around
    AAAND, the most important spoiler (for me, at least):
    - we will be introduced to a several new characters in Rosewood, some that are wanted from the books by fans for a quite some time :D
    Да, да уште нови ликови фалеа, и така не можат да излезат на крај со сегашниве |(

12. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Ќе да е Џејсон во багажникот, се согласувам. Алисон цела серија тупам дека не е мртва, исто и за Тоби не ми се веруваше дека е умрен, така што епизодава ем ми потврди нешта што ги знам ем ништо не ми кажа. :swear: :fubar:
    Меѓу другите спојлери имаше и еден дека во епизодава ќе ги видиме на куп во една сцена сите членови, ваљда Мелиса, Шана, Џена, кои немам идеја што прават со Вилден ама ај. Ама од друга страна оваа комбинација на тим ми нема допирна точка со Тоби, Мона и Али.
    На Тоби му верувам дека ја сака Спенс и мило ми е за нив многу, а дека овие триве го удрија и ја потпалија куќата очигледно беше.
    Шана ми е најнов карактер за хејтање, инстантно ми згазна на живци. :@

13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    За Тоби се знаеше дека е жив.Популарен е ликот,знаев дека нема шанси да го снема од серијата.Ме изненади што глумел цело време,мислев дека стварно е злобен.

Раскинувањето на Езра и Ариа беше стварно непотребно.За глупости раскинаа и како демек жал требаше да ми падне? :^)

И пак вртење во круг.Mислев дека јасно ќе видиме кој е Red coat.

И не ми е јасно...Мона и Тоби се во А тимот.
    А Мелиса,Џена и Шона? Ај некој што не го мрзи нека сумира што знаеме со сигурност од овие 3 сезони,зошто веќе цела се збунив :lol:

14. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    И така некој ке го нема цела сезона и ке го тупнат на крај и наредната сезона главен ке биде.
    Пфф.. никако да се размрси работава. Таман на пола епизода викам е супер, сега ке ја фатат и пак ништо.

Единствен најдобар момент ми беше Тоби :inlove: Не верував дека е мртов, ама пак мислев дека не е од кај А и само чекав да се најдат со Спенсер.

Инаку, Алисон ќе да е девојката. Единствена промена е што и Мона сега ке ја заебаваат. Нареднава сезона и Хана мислам ке ја притискаат заради мајка и и детективот. И црвениов капут има уште еден што работи за неа колку што видов јас.

Ја затупија работава поштено. Премногу сплетки, почнува да нервира. Едно нешто не се разреши целава сезона. Сигурно и наредните ке бидат такви, ако не па и на крајот на серијата пак ке остане нешто двосмислено или неразјаснето.
    Убаво вака мистерија ама претераа.

15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Да ве просветлам малку.

*PLOT TWIST* - Mona & Maya are cousins or sisters.
    *PLOT TWIST*: Maya is in the cop car trunk.

Мене ми изгледа како женска рака.

На Hipster и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  16. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Јас мислам дека мотивот на -А тимот е Али (доколку она е лидер) да му врати што тие сепак останаа заедно и после неа бидејќи она мислеше дека таа е всушност главниот играч во друштвото и сите се нејзини марионети...
    Мое мислење можеби тупам со филозофија али ОК.
    И мене не ми е јасно шо уствари се случи со епизодата ама цел сум во прашалници.
    А и тоа pretty eyes немора да биде наменето за Тоби може да биде и за Џена ама она во 1ва сезона Саша Матич беше така да пак ништо не ми е јасно! :D :D

17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Па може и се преправала во прва сезона, не сте размислиле на таа опција? :?:

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    За што чекавме толку време боже мили за Шана смрдлата да испадне дека нешто муља?
    Офф, пак ќе речам американцие се изгледа тешки дебили, ако ова им е возбудлива и мистериозна.
    Да де, како што беа шпанските серии.
    Дознавме нешто? Да де Мона дека е поион и дека си нема врска со ништо, биг диал.
    И арно што Езра и Арија се откачија, се надевам за навек, неможам да го гледам, ме неривира.
    Ја и Тоби не го сакам баш, али ај сеа као добар е, ќе видиме.
    Ми има логика тоа за два А тима, ама и ми нема.
    Абре се испомешно, и ми ја одмилеа серијава, очекував дека ќе ја видиме ВИДИМЕ ред коат, а не да сумјаат дека халуцинираат.
    11 Јуни не е така далеку ама џабе кога тек тогаш нема ништо да се случи или да кажат евентулано кој е во багажот, толку.

П.С
    *PLOT TWIST* - Mona & Maya are cousins or sisters.
    *PLOT TWIST*: Maya is in the cop car trunk.
    Ова од нет или твоја претоставка? Интересно не викам не, само незнам од каде и како е изведено.

19. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Кај имам толку прашалници за серијава, вашиве претпоставки ме бунат уште појше :)
    Мона и Маја сестри? Не ми се верува, како би било тоа изводливо и како би се нашла у колата на Вилден, кога Маја умре веќе и ја закопаа? |(
    Инаку искрено не верувам дека Мона била само пион и дека нема појма која е ред коут и што одеднаш од најомразена и најодвратна ќе ја напраат светица као демек она немало појма за ништо и само била жртва и извршувала наредби од ред коут и НЕ ЗНАЕ која е таа зашто носела маска? |( |( ГЛУПОСТИ ДО БЕСКРАЈ!
    Најверојатно ја вметнуаат приказната со близначката али ако е така една од нив е жива , или Кортни или Алисон не и двете.. и сеа едната во еден А тим и ги брани, др во др А тим и сака да ги убие? :fubar:
    А па што и со Мелиса, Џена и одвратната Шона? Испаѓа дека Џена и Шона се у врска.. ко ја што сфатив.. и заедно се у пакт со Вилден.. И телото во колата или е на Сиси или на Џејсон, зашто нив двајца КАКО ТАКА магично ги снема..
    Очекував барем сигурно да дознаеме која е ред коут , а у 4 сезона да го објаснуваат мотивот, а вака се ми е уште поизмешано. :^)

20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Од нет.