Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
  2. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Утре нова епизода или грешам?

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    ^ Утре во Америка, кај нас заутре, така да фактички кај нас у среда е новата епизода.

4. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    па уба е серијава јас ја гледав порано
    ја гледав негде до 3 сезона и толкуу ми се смачи
    ♥♥♥

5. sara333

sara333 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Викаат дека во багажникот од колата е
    Ted
    Навистина не сакам да верувам дека е вистина но податоците се уверливи
    1.Колата е блиску до црквата. 2.А вика дека сите во Rosewood ќе знаат кој/која е 3.Во едно од видеата Hanna ја пражува мајка си дали е во ред.

6. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Аман, кога ќе излезе новава епизода :D немам веќе трпение, едвај чекам :D А тоа Ravenswood што е уствари? Некое продолжение или нова серија?

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366

Кој беше Тед? Сигурно некоја споредна па не се секавам на имево. Инаку ова првава епизода потсетување на предходните сезони стварно не им требаше... :^) Конечно утре нова епизода :)

8. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Тед е дечкото на мајката на Хана - Ешли.. свештеник во црквата мислам дека беше.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  9. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    401
    Допаѓања:
    1.265
    Вчера започна нова сезона,ја гледав и многу беше мрачна.
    Сега Мона им се придружи и стварно незнам што ке биде понатаму...

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Јас штотуку ја спуштам 1 сезона, ми треба нова серија за гледање, ќе ја изгледам сезоната во 2 дена, се надевам дека е интересна :D

П.С.. На замунда ги имате епизодите од 4-та сеозна :)

11. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Тоа со свињата им беше стварно добро хаха :D А баш кога ја видов викам нема шански Вилден да умрел ама ете..
    Само не ми е јасно , сега кога Мона е заедно со девојкиве, кој е А? Не ми се верува дека Мона одеднаш стана добра и не верувам во приказната дека она е уште една жртва која извршувала наредби.. :^)
    А па оваа Ариа што сака, му вика на Езра готово е, сакам да се гледам со други а после очекува да и мавне рецка :^)
    Мило ми е за Спенс и Тоби што се смирија, срциња ми се :D

12. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Добра епизода иако не се случи нешто многу големо освен смртта на Вилден.За Мона незнам што да кажам ќе видиме понатаму како ќе биде,Езра и Ариа фала Богу што раскинаа зашто се досадни вака а не па да беа заедно.Тоби ми е срцка бее и на тоа флешбекот со Алисон многу.

13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    Добра епизода. Не дека се случи нешто посебно, ама поради некоја причина ми беше интересна...
    Мислам дека мајка и од Алисон е замешана некако. Посебно поради фактот што дојде назад во Роузвуд, еден ден после пожарот и после се што се случи таа вечер...

14. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.560
    Допаѓања:
    3.194
    Ја изгледав и јас првава епизода.
    И повеќе прикажаа од финалето на третата сезона, секако!
    Тоа со прасето беше интересно. :D Сега и Мона ќе ја малтретираат, браво, ја ставија нејзината кукличка со другите. Вилден умрен, редно беше, тој бил во возот.
    Е сега, не ја покажаа, али стварно мислам дека таа црната од погребот е Мелиса. Значи, секако е вмешана во работиве.

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Луѓе јас почнав да ја гледам и многу ми се бендиса серијата :) Ептен е непредвидлива.
    Бтв која е Џени, шо дојде на погребот на Алисон со наочарите? :?:

16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    И мене епизодава ми беше одлична, за прв пат после долго време да ја изгледам со мерак.
    Да можда на се откри нешто што не знаевме или не се сомневавме, ама барем се откри.
    И што им се со муживе сакаат да не докрајчат се позгодни и позгодни мужи наоѓаат.
    Новиов детектив го знам од порано кој глумец е, типчето штo беше со Џена, све лепотани.
    Се поблиску и поблиску сме до отривање на вистината, ма да не верувам дека во оваа сезона ќе се открие нешто посебно, но сепак добар старт на сезонова.
    На почетокот Хана ми беше посебно убаво, косата и ја средиле конечно.
    Јас сум задоволна, одвај чекам понатака да видам како ќе се развива сезонава.

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.728
    Допаѓања:
    43.816
    И мене почетокот на сезонава ми беше одличен.Ми се допаѓа што открија повеќе работи и онака ни ја заскокоткаа маштата :D
    За муживе се согласувам со Хипстер сите се кој од кој пошармантен.
    Него другава епизода нешто ќе се деси и само се надам дека нема нешто да и се деси на Пејџ...некако ми е ептен разубавена и со Емили ми се срцки, а и Емили е страшно секси женска.
    Хана ми е ептен убава со новата должина на косата и фризот општо, мада мене таа уште на почеток ми беше доста симпатична, нежна е.Спенсер како и секогаш одлична, само Ариа ми е страшно патетичен лик некако, дали ради Езра...
    И така со радост чекам нова епизода.
    А да и за на погреб како беа скоцкани машала, ко за журка.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    На anuskaNESTLE и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Нели Мелиса ја игра најмистериозната улога?
    И дали таа општо на сите ви е најсомнителна, или само мене ми е...(Иако не ја прикажаа во епизодава мене умот у неа ми летна)
    И се мислам дека она беше стегнатa у црното фустанче и тоа црниот вел, само она има таква фигура, летс фејс ит. :D
    Дури може да е А, ама не ни навлегувам во тоа и да си ја тупам главата, до сега сите мои тероии за А испаднале смешни, како и сите смешни сплетки, кои патем пола сум ги заборавила |( па нормално, од толку ѕенѕање у место, како да не ги заборавиш.
    А и да, мајка и на Али, колку само нешто муте, муте, осеќам! - Срашно крипи жена ми е.

Морам да кажам, Спенсер ми е страшно убава, се заљубив во неа, крај. А за телото на Емили да не збориме, перфекција. Хана исто и мене од почеток ми беше симпатична и интересна, а Арија на нерви ми удара, некако најпасивен и антипатичен лик ми е, и општо нејзината фаца донт лајк ит, а и Езра со неа у пакет, отпад.

Него, ги имам сите девојки на инстаграм и Тоби :D , освен Арија нормално, и морам да кажам they know how to live it.
    И Алисон а имам на инстаграм :D - ама она досадна е, само слики кога ја шминкаат става - така да, A u're not that fun.

На Tiki-lolipop и MandyLane им се допаѓа ова.
  20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Јас мислам дека Шана е типката со тоа црното, зашто нели не ја видовме нејзе на погребот.
    А и Џена нели беше изгорена на раката и на крајот типката во црното кога ја дадоа, маската и беше запалена. И таа е Ред Коут.
    Мислам јас.