Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Discussion in 'Серии и емисии' started by American.Woman, Apr 7, 2011.

1. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Девојчици, може торент во спојлер од новата епизода?
    Ај бидете добри колку што сте убави. :angel:

2. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Mishela likes this.
  3. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Oкк фала на одговорот џенцки... :*

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Никој не ја гледаше новата епизода?
    Интересно беше ова со папагалот и со мајка и на Хана, што ли крие.
    Дали е можно она да е убицеот на детектив Вилден?
    Или намерно не наведуваат на тоа, кој знае.
    Се на се не беше нешто посебно епизодава.
    Промо за 3тата
    https://www.youtube.com/watch?v=stnkEZK3Obc
    http://www.youtube.com/watch?annotation ... Fcorcqvou0
    http://www.youtube.com/watch?annotation ... jbwanrTlC0

5. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Ја гледав најновата сабајле и УШТЕ сум под импресии...кратки мислења за епизодата:
    - Типи (Папагалчето) е најслаткото нешто шо постој, и убедена сум дека знај 10пати поќе работи од тие шо ги пофторва.
    - Ешли иако е претерано сомнителна мислам дека ВРСКА нема со убиството на Вилден. Можи го порачала, ама дека таја го убила - не вервам.
    - Емили е најмалерозното суштество на планетата, и како омилен лик - претерано ја жалам. Се лошо само неа му се случва.
    - Пејџ е најсрцкасто створење шо постој. Подобар спореден лик во серијата од неа НЕМА.
    - Мона е греој, од кралица падна на 0.
    - Тоби е најголем дебил шо постој. И убедена сум дека транскриптите шо му ги достави А се лажни - зато шо ако одат според книгите Мајка му пати од депресија и суицидна идеација и 99.9% се шансите за самоубиство.
    - За Хана ми е многу жал последно време, срце то :(
    - Ариа е напорна as always, ни преслаткиот инструктор мислам дека нема да ја има силата да му го попрај ликот......п.с. АРНО ТИ ТЕКНА ДА ГО СПОМИШ ХОЛДЕН ! |(
    - Спенсер ми е многу напатена, и според мене е тотално неферски дека невлезе во U. Penn - и сум 90% убедена дека -А има вмешано прсти во одлуката на тамошната администрација....или пушти лажно писмо.
    - Шана is a BITCH !
    П.С. На последната сцена со А првата реакција ми беше - „WTF дали го зготви папагалот?!?! :o"

6. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Епизодава ми беше онака, ништо посебно дури и ма моменти досадна...
    Жал ми е за Емили,колку е добра а сите лоши работи неа и се случуваат,ма да сигурна сум дека нема да замине со Пејџ..А нема да и дозволи.
    Мајка и на Хана веќе апла сомнителна ја направија и секогаш тоа што го очекуваме не се исполнува,па она сигурно не е убиецот.
    Ариа ни сама не знае што сака,ама инструкторот и е презгодееен :D
    И мене ми беше чудно како Спенс не ја примиле..тука СИГУРНО А вмешал прсти. :^)
    Мајка и на Алисон ми е многуу creepy жена :?: :?: ..

7. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Ауу многу добра беше новата епизода.
    Мајка и на Хана ми е многу сомнителна, можеби не го убила ама сепак сигурна сум дека не е била во Њу Јорк како што вели.По лицето и се познава.
    Леле колку е само најубав инструкторот на Арија. :inlove: Срцка е.Ептен убави и згодни момци има во серијава.
    Жал ми е многу за Тоби, се надевам дека наскоро ќе дознае што се случило со мајка му.
    Папагалчето Типи е многу слатко и јас би сакала некое вакво папагалче по цел ден да ми збори.Ама мислам дека тоа многу работи знае не само телефонскиот број.На крајот А кога сервираше вечерата тоа пилето што беше печено мислев дека е Типи.Ама се израдував кога го видов.
    Мајка и на Али ми е многу одвратна и таа крие некои сомнителна работи.
    И да.. зошто Хана се запустила? Во сите сезони таа беше најсредена и најмодерна ама во овие две сезони само две комбинации дали ми се допаднаа.
    Промо за третата епизода
    http://www.youtube.com/watch?v=stnkEZK3Obc

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Женски линк за 2 сезона, уба HD Снимка? :)

9. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Adi888 likes this.
  10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Поради некоја причина, четвртава сезона ми е преубава. Иако не откриваат скоро ништо ко во претходните, сепак има нешто што ја прави занимлива. На пример, трета сезона беше промашена, тупаџиска до крај, а четвртава е фино режирана и интересна.
    Иако има само две епизоди до сега, се надевам ќе се држат до ова темпо...

11. Shery

Shery Популарен член

И јас почнав да ја гледам и моментално сум на почеток на трета сезона. Изгледани во експресно време :D
    Отпочеток Џена ми беше сомнителна, некако не ми се верува дека е слепа
    Имаше еден момент во втората сезона кога Спенсер дознава за NAT клубот и Џена му кажуваше на Герет
    they now about us and she's looking at yearbooks
    ???????
    Од каде знае кога е слепа??

И дали знаете дали 4 сезона е последна или ќе се снимаат уште?

За А типувам на Мона, Џена, Лукас, Мелиса, Герет или нешто неочекувано како Алисон :)

12. Hipster

Hipster Форумски идол

^Не не 4та не е последна сигурно, зашто ќе има и 5та, ама и за таа не се знае дали ќе е последна или не.
    Јас мислам дека ќе има многу повеќе од 5 сезони.
    Moja претпоставка е тоа само.

Mене сценава ми беше бријантна

Butterfly14 likes this.
  13. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

^ Како ги нашле девојченцата, премногу беа слични со големите дадички. :lol:
    Она со куклата од Мона - иста Мона, па со тоа наочарките, немам зборови.
    И мене ми е многу интересна оваа сезона, како за почеток, но некако мислам дека е мамка колку да се навлечеме и да не ја оставиме до крај, има уште многу време (и епизоди) за она типичното нивно тупење и продирање во мозочните клетки со глупоќа и смешни настани.
    Стискам палци за една успешна сезона, за почеток е и повеќе од солидно, потпирајќи се на претходните искуства со сезониве. :wasntme:

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Добро во вторава сезона, брат му на Алисон е сменат? :?:
    Оти овај беше во 1 сезона, убо се сеќавам ко го спремаја меморијалот за Алисон..
    А сега баш видов дека друг се врати, и многу чудно ми падна :?:

15. MiniMouse7391

MiniMouse7391 Истакнат член

16. Shery

Shery Популарен член

Пораките од А започнале уште она била жива. Нема логика да си ги праќа самата на себе
    Можеби ќе излезе нешто со сестра близначка како во книгите

17. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

А ова Спенсер што не ја примија на тој факултет...не знам дали се сеќавате, ама уште во минатата сезона, нели Сиси и рече на Спенсер дека таа имала некои познаници на тој факултет и Спенсер нејзе и го даде писмото за препорака, на една забава? Можеби таа вмешала прсти да не ја примат :?:

18. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Како што ништо до сега немаше врска шо погодувавме, исто сметам дека е и со мајка и на Ханчи, мислам дека А ја има уценувано нешто да оде некаде само колку да се најде со Вилден или да биде бар на тоа место, си заглавила у калта, и после А го убила Винден, или па А се појавила и го убила Вилден а на Ханчика мајка и бегала :tmi: Ени факинг лоЏик? :D
    Некои работи ми се стварно заборавени од претходните сезони и на нерви ми удара тоа пошто не прават глупави и да сме задоволни со прити фејсес и фенси облека, ма немој бре, дај ни акција и крв eye to eye!

Емили ме изнервира со апчињата, не мораше да претера толку две три ги лапна, ако сака и сто нека испие за 15 минути најмалку ќе делуват, има некои малоумни ситуации у серијата шо ме вадат од такт значи, демек Емили тоа не го знае ама ај.

И ситуацијата кога мајка и на Алисон се сеќаваше шо и правела лудава и ќерка со здивот како го задржува, ау језиво, Алисон ми е целата језива од самиот почеток, ама ќе испадне на крајот дека она едноставно си имала таков карактер - фрик, и дека и таа била жртва на А.

И кај е дечко и на Хана, никаде го нема, кога ќе се сконцентрираат на една работа, другите 10 ги забораваат. Лукас наеднаш го снема, а демек па градот е голем иха, бркотница ќе играме ај, и Џена, ни трага ни глас, ни Џејсон...

На Спенсер и е наместено од А сигурно, којзнае дали ќе може да среде работа, се надевам дека да, пошто ми е омилена, едноставно ми е преубава, шминката и беше предобра, конечно и таа да се нашминка.

Арија нели е малку преглупа за да е А, мене така ми делува, она ми е како - каде дум, таму и кум.

Ма шо го е*ам, не се замарам со теории веќе, си пуштам нова серија сега и зафаќам морж позиција.

Hipster likes this.
  19. Hipster

Hipster Форумски идол

И ја тоа викам проклети терории, една вечер досадно ми беше седнав и сите ги читав главава ми се запари, што има логика што не, али превише информации за мене беше тоа у една вечер.
    Кога сме кај терории фали Чоклит у темава, страм да ти е ја запоставуваш!
    Да им го пуштиме Патрик да го среди А во два потега, зашто не верувам дека во во скоро ќе дознаеме кој е А :D

Chocolate.me likes this.
  20. alekce83

alekce83 Популарен член

Една од ретките серии каде што се сменија многу нови глумци а премногу стари се забораваат, како на пример родителите на Ариа, на Спенсер,(за Џејсон знам дека глуми во некоја нова серија-Devious maids).
    Инаку ќе има comeback на Mike, братот на Ариа
    Во последнава епизода приметив дека четирите беа многу нервозни, цело време си префрлаа и упаѓаа во збор.

Attached Files: