Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Девојчици, може торент во спојлер од новата епизода?
    Ај бидете добри колку што сте убави. :angel:

2. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  3. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Oкк фала на одговорот џенцки... :*

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Никој не ја гледаше новата епизода?
    Интересно беше ова со папагалот и со мајка и на Хана, што ли крие.
    Дали е можно она да е убицеот на детектив Вилден?
    Или намерно не наведуваат на тоа, кој знае.
    Се на се не беше нешто посебно епизодава.
    Промо за 3тата
    https://www.youtube.com/watch?v=stnkEZK3Obc
    http://www.youtube.com/watch?annotation ... Fcorcqvou0
    http://www.youtube.com/watch?annotation ... jbwanrTlC0

5. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Ја гледав најновата сабајле и УШТЕ сум под импресии...кратки мислења за епизодата:
    - Типи (Папагалчето) е најслаткото нешто шо постој, и убедена сум дека знај 10пати поќе работи од тие шо ги пофторва.
    - Ешли иако е претерано сомнителна мислам дека ВРСКА нема со убиството на Вилден. Можи го порачала, ама дека таја го убила - не вервам.
    - Емили е најмалерозното суштество на планетата, и како омилен лик - претерано ја жалам. Се лошо само неа му се случва.
    - Пејџ е најсрцкасто створење шо постој. Подобар спореден лик во серијата од неа НЕМА.
    - Мона е греој, од кралица падна на 0.
    - Тоби е најголем дебил шо постој. И убедена сум дека транскриптите шо му ги достави А се лажни - зато шо ако одат според книгите Мајка му пати од депресија и суицидна идеација и 99.9% се шансите за самоубиство.
    - За Хана ми е многу жал последно време, срце то :(
    - Ариа е напорна as always, ни преслаткиот инструктор мислам дека нема да ја има силата да му го попрај ликот......п.с. АРНО ТИ ТЕКНА ДА ГО СПОМИШ ХОЛДЕН ! |(
    - Спенсер ми е многу напатена, и според мене е тотално неферски дека невлезе во U. Penn - и сум 90% убедена дека -А има вмешано прсти во одлуката на тамошната администрација....или пушти лажно писмо.
    - Шана is a BITCH !
    П.С. На последната сцена со А првата реакција ми беше - „WTF дали го зготви папагалот?!?! :o"

6. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Епизодава ми беше онака, ништо посебно дури и ма моменти досадна...
    Жал ми е за Емили,колку е добра а сите лоши работи неа и се случуваат,ма да сигурна сум дека нема да замине со Пејџ..А нема да и дозволи.
    Мајка и на Хана веќе апла сомнителна ја направија и секогаш тоа што го очекуваме не се исполнува,па она сигурно не е убиецот.
    Ариа ни сама не знае што сака,ама инструкторот и е презгодееен :D
    И мене ми беше чудно како Спенс не ја примиле..тука СИГУРНО А вмешал прсти. :^)
    Мајка и на Алисон ми е многуу creepy жена :?: :?: ..

7. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Ауу многу добра беше новата епизода.
    Мајка и на Хана ми е многу сомнителна, можеби не го убила ама сепак сигурна сум дека не е била во Њу Јорк како што вели.По лицето и се познава.
    Леле колку е само најубав инструкторот на Арија. :inlove: Срцка е.Ептен убави и згодни момци има во серијава.
    Жал ми е многу за Тоби, се надевам дека наскоро ќе дознае што се случило со мајка му.
    Папагалчето Типи е многу слатко и јас би сакала некое вакво папагалче по цел ден да ми збори.Ама мислам дека тоа многу работи знае не само телефонскиот број.На крајот А кога сервираше вечерата тоа пилето што беше печено мислев дека е Типи.Ама се израдував кога го видов.
    Мајка и на Али ми е многу одвратна и таа крие некои сомнителна работи.
    И да.. зошто Хана се запустила? Во сите сезони таа беше најсредена и најмодерна ама во овие две сезони само две комбинации дали ми се допаднаа.
    Промо за третата епизода
    http://www.youtube.com/watch?v=stnkEZK3Obc

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Женски линк за 2 сезона, уба HD Снимка? :)

9. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.365
    Поради некоја причина, четвртава сезона ми е преубава. Иако не откриваат скоро ништо ко во претходните, сепак има нешто што ја прави занимлива. На пример, трета сезона беше промашена, тупаџиска до крај, а четвртава е фино режирана и интересна.
    Иако има само две епизоди до сега, се надевам ќе се држат до ова темпо...

На sweet-cherry, Butterfly14, 1209 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    И јас почнав да ја гледам и моментално сум на почеток на трета сезона. Изгледани во експресно време :D
    Отпочеток Џена ми беше сомнителна, некако не ми се верува дека е слепа
    Имаше еден момент во втората сезона кога Спенсер дознава за NAT клубот и Џена му кажуваше на Герет
    they now about us and she's looking at yearbooks
    ???????
    Од каде знае кога е слепа??

И дали знаете дали 4 сезона е последна или ќе се снимаат уште?

За А типувам на Мона, Џена, Лукас, Мелиса, Герет или нешто неочекувано како Алисон :)

12. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^Не не 4та не е последна сигурно, зашто ќе има и 5та, ама и за таа не се знае дали ќе е последна или не.
    Јас мислам дека ќе има многу повеќе од 5 сезони.
    Moja претпоставка е тоа само.

Mене сценава ми беше бријантна

На Butterfly14 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    ^ Како ги нашле девојченцата, премногу беа слични со големите дадички. :lol:
    Она со куклата од Мона - иста Мона, па со тоа наочарките, немам зборови.
    И мене ми е многу интересна оваа сезона, како за почеток, но некако мислам дека е мамка колку да се навлечеме и да не ја оставиме до крај, има уште многу време (и епизоди) за она типичното нивно тупење и продирање во мозочните клетки со глупоќа и смешни настани.
    Стискам палци за една успешна сезона, за почеток е и повеќе од солидно, потпирајќи се на претходните искуства со сезониве. :wasntme:

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Добро во вторава сезона, брат му на Алисон е сменат? :?:
    Оти овај беше во 1 сезона, убо се сеќавам ко го спремаја меморијалот за Алисон..
    А сега баш видов дека друг се врати, и многу чудно ми падна :?:

15. MiniMouse7391

MiniMouse7391 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    30
    На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Пораките од А започнале уште она била жива. Нема логика да си ги праќа самата на себе
    Можеби ќе излезе нешто со сестра близначка како во книгите

17. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    А ова Спенсер што не ја примија на тој факултет...не знам дали се сеќавате, ама уште во минатата сезона, нели Сиси и рече на Спенсер дека таа имала некои познаници на тој факултет и Спенсер нејзе и го даде писмото за препорака, на една забава? Можеби таа вмешала прсти да не ја примат :?:

18. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Како што ништо до сега немаше врска шо погодувавме, исто сметам дека е и со мајка и на Ханчи, мислам дека А ја има уценувано нешто да оде некаде само колку да се најде со Вилден или да биде бар на тоа место, си заглавила у калта, и после А го убила Винден, или па А се појавила и го убила Вилден а на Ханчика мајка и бегала :tmi: Ени факинг лоЏик? :D
    Некои работи ми се стварно заборавени од претходните сезони и на нерви ми удара тоа пошто не прават глупави и да сме задоволни со прити фејсес и фенси облека, ма немој бре, дај ни акција и крв eye to eye!

Емили ме изнервира со апчињата, не мораше да претера толку две три ги лапна, ако сака и сто нека испие за 15 минути најмалку ќе делуват, има некои малоумни ситуации у серијата шо ме вадат од такт значи, демек Емили тоа не го знае ама ај.

И ситуацијата кога мајка и на Алисон се сеќаваше шо и правела лудава и ќерка со здивот како го задржува, ау језиво, Алисон ми е целата језива од самиот почеток, ама ќе испадне на крајот дека она едноставно си имала таков карактер - фрик, и дека и таа била жртва на А.

И кај е дечко и на Хана, никаде го нема, кога ќе се сконцентрираат на една работа, другите 10 ги забораваат. Лукас наеднаш го снема, а демек па градот е голем иха, бркотница ќе играме ај, и Џена, ни трага ни глас, ни Џејсон...

На Спенсер и е наместено од А сигурно, којзнае дали ќе може да среде работа, се надевам дека да, пошто ми е омилена, едноставно ми е преубава, шминката и беше предобра, конечно и таа да се нашминка.

Арија нели е малку преглупа за да е А, мене така ми делува, она ми е како - каде дум, таму и кум.

Ма шо го е*ам, не се замарам со теории веќе, си пуштам нова серија сега и зафаќам морж позиција.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    И ја тоа викам проклети терории, една вечер досадно ми беше седнав и сите ги читав главава ми се запари, што има логика што не, али превише информации за мене беше тоа у една вечер.
    Кога сме кај терории фали Чоклит у темава, страм да ти е ја запоставуваш!
    Да им го пуштиме Патрик да го среди А во два потега, зашто не верувам дека во во скоро ќе дознаеме кој е А :D

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  20. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Една од ретките серии каде што се сменија многу нови глумци а премногу стари се забораваат, како на пример родителите на Ариа, на Спенсер,(за Џејсон знам дека глуми во некоја нова серија-Devious maids).
    Инаку ќе има comeback на Mike, братот на Ариа
    Во последнава епизода приметив дека четирите беа многу нервозни, цело време си префрлаа и упаѓаа во збор.

Прикачени фајлови: