Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.001
    Теоријата за Ариа дека е А мене ми е интересна, ама како што кажав поинтересно ќе ми биде ако Алисон е жива или евентуално се работи за близначка зошто тоа ќе биде цела нова приказна.А тоа со пореметувањето на Ариа не е наследно, ако се работи за поделба на личноста тоа не генетско пореметување мислам тука пореметување од некој настан, ситуација, злоупотреба , стрес кој што лицето го доживеало и поради неможност да се справи со тоа, гради свое друго јас или алтер его(за кое е свесен или несвесен дека постои) кое овозможува да се бори со ситуацијата...така да, тука не ми е логиката.

2. AmericanGirl

AmericanGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    8

не е ариаа,и она добива пораки од А и башка порано нели на тоа Halloween алисон добиваше пораки а ариа беше до неа и не е можно да е ариа..

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Знаете зашто мислам дека не е Арија, бидејќи нели на погребот на Вилден дојде А со тоа црниот превез над глава, и не е можно Арија да биде на две места во исто време.
    Тоа само ме спречува да мислам дека Арија е А.

4. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас мислам дека таа со црниот превез на глава на погребот на Вилден е Шана,нели Мелиса таа вечер им викаше на Џена и Шана нешто кучките ќе бидат таму во 9(?).И Џена плус беше изгорена на раката а на таа со црниот превез маската значи била кај пожарот.И Мона има кажано дека Џена и Шана се плашат од Мелиса па изгледа им рекла да одат таму.

5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^Шана е црнкиња, нема шанси да е Шана, типкава е белкиња.
    Највише мислам дека е Мелиса, само она има ваква фигура.

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Ништо чудно ако е и Џена, и таа е згодна само малку ниска ми изгледа. :^)
    Ај на еци-пеци-пец. :D
    Не се секирајте, јас мислам дека за брзо ќе ја заборават и ќе ни тупнат уште некоја збунка, малку така да ни ја подзапалат главата, ес јужуал. :lol:

7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Не е ни Џена, ниска е плус беше на погребот.
    На исто место два пати не може да биде :D
    Мелиса е, се посигигурна сум, она го има овој стил, став, држење, струк...

8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Вистина, си го вратив филмот во глава, Џена беше таму. :tmi:
    Баш да видиме, ме интересира како ќе ја истинтрат работава на крај. :D

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  9. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.001
    Јас типувам на Мелиса, се согласувам со Хипстер таа така се држи, се движи...дури 99% сум сигурна дека е она.

10. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Дефинитивно е Мелиса, колку високи белкињи има во серијата освен Мелиса!? Па добро може и др.Салавон ама не верувам.Некоја од мајките сигурно не е како што некој спомна дека може да биде уценувана од А.

11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.365
    ^ И мајка и на Хана е исто висока и слаба, има фигура ко оваа на сликава, не мора да значи дека е Мелиса... Само не ми текнува каде беше Ешли за време на погребот?

На MaxyMax и 1209 им се допаѓа ова.
  12. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99

И јас типувам на мајка и на Хана.
    Се тврдеше дека e во Њу Јорк, ама излегоа многу факти кои укажуваат на спротивното.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  13. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Не се ова тие извалканите чевли на Ешли?? шо ги фрли?? о.О

14. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.001
    Мене ми нема логика да е Ешли зошто на крајот од епизодата ја дадоа личноста со превезот како да се однесува на А(како што даваат на крајот од секоја епизода)Што мајка бара Ешли да си го упропастува животот на ќерка и и другарките. :^)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Не се тие чевли, овие се лаковани црни, тие беа плиш нешто маслиенста, каки боја.
    И јас мислам дека не е Ешли, туку намерено не наведуваат да мислиме на неа сега.
    Додуша можда и ни Мелиса не е, па на крај да испадне некоја сосема десета која не ја ни познаваме која е уште.

16. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.365
    Точно, и мене ми нема логика, ама зборот ми беше може да е кој и да е...
    Ма да, искрено, до сега единствена личност која покажала знаци на некаква психоза е Ешли, ви текнува на девојчето од Хелоуин епизодата, што само она го гледаше? Тоа беше чиста халуцинација, сигурно нема натприродни елементи во серијава, така да... може и тоа да го вметнат некако.

17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.001
    Да бре тоа девојче стварно што беше финтата?Или заборавија на тоа или во иднина ќе ја дознаеме целта на таа сцена.
    Јас ја гледам серијава само за да дознаам кој е А и како ќе заврши, инаку веќе не ми е интересна зошто еден куп заплети уфрлија што само збунуваат, така да само од љубопитност ја гледам сега зошто не сакам да оставам незавршени работи :D
    E ми текна нешто, тоа девојче нели беше истото што го даваа кога Алисон раскажуваше крипи приказна за две близначки?Може тоа укажува на нејзината сестра...што знам.

На Elena69221 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Aбе премногу работи укажуваат дека има близначки ама ајде ќе видиме.
    Реално гледано серијата е многу глупа и досадна на моменти, да немаше секси мажиња и преубава облека немаше ни јас да ја гледам.
    И да свесна сум колку површно звучи ова, ама што да праам, не секогаш мора да се гледа нешто содржински што ми го масира мозокот, некогаш и со вакви серии треба да се одмориме :D

19. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Значи немојте погрешно да ме сватите ама стварно сте ми смешни кога ќе кажете заборавија или кога зборите за новите ликови. Прво тие се луге со заврсени факултети и факултети за нивната работа, имаат вложено многу средства во серијата и секоја секунда вреди многу и сигурно нема за џабе да праваат некои сцени ако ги зафрлат, се со тек на вереме ќе се дознае и што сакате да заврши одма и они да бидат во загуба?? Кој знае колку заработуваат од една сезона нормално, логички и очигледно како и другите серии ќе има повише сезони имаме срека шо се по 25-26 епизоди некои ни толку.
    А за тоа со новите ликови со е мене ми е баш јако и интересно, кој од кој поубав доаѓа, став, шарм, што се не. И плус споредните ликови колку што знам ги плаќаат од сет, и сеа доста споредни што е нормално не би функционирала серијата без нив и ако се се врти околу 20 актери и 5 ајде девојкиве ќе биде досадно а не верувам дека има толку буџет за сите да ги има и плус нови да доаѓаат, така да нормално е да нема некои по неколку епизоди. И знам сеа дека си викате ај оваа го отупе и извинете ств може претерав со должинава на текстовв може е непотребно ама ме иритираше тоа што некои толку осудувачки се настроени кон продуцентите и целиот тим...

И АЈ СЕА КОНКРЕТНО ЗА ЕПИЗОДАВА (уше некој реферат xD) Мислам дека Ашли нешто е вмешана но го нема убиено Вилден, Мелиса исто али можно е и она да не била на тоа интервјуто како што Ашли не била на семинарот така ми изгледа а зашо незз, незз ни како го поврзав ова :D И сакам да биде теоријата со близначката како од книгите зашо сакам ,,Алисон'' (или како и да се вика близначката) да е жива едноставно би биле одлично друшто со девојкиве. Коа се сеќаваат си викам колку им било јако... И ај зз од мене ветувам наредниот пост нема да биде волку долг :P <33

20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Знам дека ми ги сакате споилерчињата и новостите, па имам нешто новко за вас. :wasntme: :x
    Ова нема смисла зашто Ариа беше со нив кога и го хакнаа, но може да е некој што го платила.
    Сцена со Вероника Хејстингс и Езра во 4х10.
    Што бара Меги на погребот на Вилден, па и заедно со Езра?

Доста со страшните работи, ајде малку да ве развеселам. :) :D

Една моја теорија. Во Supernatural има една епизода во која има некој човек кој се преправа дека е друг, идентичен и така може да биде на две места во едно. Епа мислам дека овие исушиле од инспирација и сега копираат, па така некој од тој А тимот или друг е фактички тој човек, кој е надприродна работа. Инаку ова е од едно мислење на Хипстер, каде прочитав дека Ариа неможе да биде на две места во исто време. Епа може. : - )

Последнава епизода ја немам гледано за да ви споделам искуства, оти сум бизи бизи со други ср*ња во животов мој досаден.

На Youlen, Hipster, MandyLane и 1 друга личност им се допаѓа ова.