Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Имам јас уште едно прашање :wasntme:
    Кога се разведија Ела и Бајрон, родителите на Ариа, мислам ништо не се спомна во врска со то :?:

2. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Спомнато е во првата епизода од 3та сезона- кога Ела ги пакува работите од куќата заедно со Ариа, и во втората епизода кога Ариа и Езра седат во колата и Ариа вика "Why does my mom have to go through this? She's been divorced for like 20 minutes" ;)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Епизодава ништо посебно!
    Ќе почнам со Хана-ме разочара.Колку прозирна беше кога разговараше со детективката и што им беше поентата со Кејлеб да ја кријат Ешли, само повеќе ја направија да е сомнителна :fubar:
    Ме изнервира многу ама ја спаси аутфитот кој и беше 5ка
    Емили-оффф Емили! |(
    Што беше со испадот "Dad, don't shout" Незнам која е поентата што крие и не каже дека паднала на камен???
    Ова со Мелиса и Спенсер дефинитивно беше единственото што вредеше, иако не ми е јасно дали Мелиса го убила Wilden?

Јас искрено не и верувам на Мелиса.
    Инаку на крајот машкото што се појавува со црните патики, читам по форумиве изгледа е Лукас, изгледа пак А го уценува нешто

Уште еден интересен момент е кутијата со која докторот го послужи Тоби, иста таква кутија имаше Мона кога отиде да ја посети Спенсер со лудница.

Промо за наредната епизода
    http://www.youtube.com/watch?v=wn0-xtUQFyg

Прикачени фајлови:

На Tiki-lolipop и MandyLane им се допаѓа ова.
  4. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Дали го памтите девојчето што и се прикажуваше на Ешли на Халовин во 3 сезона?
    Истото девојче е од една приказна што Алисон ја раскажуваше за две сестри близначки и како едната ја убила другата.
    Тука има нешто поврзано!
    И зошто баш на Ешли и се прикажа?

Прикачени фајлови:

• 2-13.jpg
      2-13.jpg
      Големина на фајлот:
      87,7 KB
      Прегледи:
      279
    • 3-13.jpg
      3-13.jpg
      Големина на фајлот:
      78,3 KB
      Прегледи:
      279
  5. vampgirl

vampgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    10
    Ја гледам серијава откако почна и имам гледано до 3 епизода од 4 сезона. Чекам да излезе преводот за 4, па да можам да ја изгледам на мира. Навистина е добра и заразна, но исто толку брзо колку што си се заразил може да ти помине заразата. Мислам само дека премногу ја издолжија, сеуште не знаеме кој е убиецот на Алисон.. ама ако се водат по книгите... сепак серијата е подобра од серијалот книги. А обично е обратно. :D

6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Големо !!!
    Во следната епизода, ова не е Емили. Туку нели и направија маска кај Хектор, од далеку се гледа дека е маска. Јас мислам дека е Џена, а можеби и Шана.

И уште поголемо !!!!
    Kisses. - A

На elenna-GG, 1209, MandyLane и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Мене па ми се свијаше претходнава епизода, имаше доста возбудливи работи.
    Да не беше нешто посебно што не знаевме ама ни се потврдија некои работи за кој се сомеваме со Мелиса.
    Ешли изгледа пресомнително, али јас се мислам дека не насочуваат да мислиме на неа, а не е она.
    Од друга страна па Мелиса е многу паметна и не би се издала така лесно, така да поише типувам на неа.
    Инаку што ми викам мене sidereel дека следната епизда ќе биде денес во Америка во 00:00???

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Кога ќе дознат дека Тоби е дел од -A??

9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.353
    Мислам дека беше некаде низ трета сезона. :?:
    Абе гледај си ти епизоди по ред, ќе се открие кога-тогаш, што се секираш толку. :P

А вечер излегува 5та епизода од четвртата сезона, така? :^)
    Од толку серии, ми се испомеша до каде сум со оваа. :lol:

Едит - Ади, 3 сезона, 12 епизода. :)

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    до 16 сум, немат дознато уште :)

11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.353
    Па на нет прочитав дека во Lady Killer ќе се дознае дека Тоби е дел од тимот. :^)
    Како и да е, сигурно е во трета сезона, некое време откако
    Тоби и Спенсер ќе си се онадат. :D

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Многу е глупа Хана,ме изнервира и што направи сега глупости бе незнам сега како ќе се извлече |( Јас мислам дека Спенсер највеќе се труди да дознае нешто повеќе за А,Алисон овие другиве мува не ги лази,најпаметна им е :!: Не беше нешто епизодава,се надевам дека другата ќе биде поинтересно. :)

13. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.613
    Допаѓања:
    43.183
    И мене ме изнервира Хана, стварно е забегана значи.
    Епизодата...добра беше што знам, се откри нешто повеќе и после епизодава 99% сум сигурна дека Алисон е жива или евентуално има близначка која е жива.
    И баш си мислев на сите оние моменти кога на девојките им се појави Али, изгледаше премногу реално за да си замислуваат...што знам.

14. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Можеше Хана помутава да биде? Спенсер мислам се има напнато со А како никој, ќе дозабега кај и да е.

Мене таа што им била како House Mother на сликата ептен ми личеше на мајка и на Хана, ама воопшто не можам да најдам логика како ќе ги поврзат. Како 90% во серијава фала богу.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  15. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    Ок, јас си ја изгледав пак епизодата во возот, т.е од третата сезона за Halloween.
    Дека сите што може да се А, беа во тој возот.

Лукас сликаше нели, али рака во оган ставам дека типот е дел од А-тимот.
    Епизодата после оваа почнува кога Лукас се вози на скејт, а Тоби сака да го прегази. Лукас си е облечен во тоа црното блузонче, и плус носи црни ракавици. Зошто, ладно му е дотолку?

Џена, Ноел, Џејсон - и тие се во возот. Накрај, Тоби и Ноел почнаа да се тепаат, баш пред тој сандакот со мраз за да се најдат остатоците од Алисон. Не знам ова колку беше случајно, али се мислам дека беше испланирано од нивна страна.

Герет беше тоа плашилото, кое ако се сеќавате го имаше и во втората сезона, кога Али ги исплаши девојкиве во таа куќата пак за Halloween.

Вилден и Мелиса се двајцата што ги носеа тие маските со црвените нокти. Вилден, лесна му земја, го видовме кога Мона ги снимила, а Мелиса не, но тие се двајцата што сакаа да ја турнат Ариа кога беше во ковчегот. Гласот е на Мелиса.

На погребот на Вилден, Мелиса беше во црното, 99%.
    Знаеме колку е паметна, така да, мислам дека сите конци она отсекогаш ги држела, дури и Али кога била жива. Она е мој главен осомничен за Ред Коут, А, или како год веќе.

На Tiki-lolipop и prettyliar им се допаѓа ова.
  16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Епизодава ми беше најдоброто нешто до сега.
    Хана изигра многу глупаво, и како си отиде кај девојкиве како да оди од Скопје до Велес :D
    Што ли имала врска таа мајката на сестринствотот со Али или со А, мора да се дознае наскоро.
    Одлична беше епизодава, колку језиво со тоа со мајка и на Арија, ауф се наежив.
    За следната, дали тоа не чека уште една одлична епизода?
    http://www.youtube.com/watch?v=atQ67JGrJmg
    http://www.youtube.com/watch?v=PD2TajLcHcM
    http://www.youtube.com/watch?v=A5DJvsc3lY8
    http://www.youtube.com/watch?v=DB3Tu33IYGM

П.С http://www.youtube.com/watch?v=hpS5DpL5Vs4
    Ми се чини дека во следната епизода ќе биде тоа кога Тоби и Спенс ќе го посетат Рејвенсвуд.
    И што ќе дознаат па таму па сега?

На tigerlady му/ѝ се допаѓа ова.
  17. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Овие сник-пик имам чувство дека ги прават поинтересни од самата епизода. Треба да направат некое резиме на се што се случило до сега, мислам дека сите се видно збунети што/како.

18. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Можеби таа мајката на сестринството и е баба на Алисон :^)

19. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Според мене уште еден доказ дека Ариа нема врска со -А..Зарем би сакала сопствената мајка да ја убие ? :^)
    Хана препремногу глупо постапи,знам дека е очајна ,дека се работи за мајка и али само некои непромислени работи прави..
    -Јас мислам дека оваа мајката на сестринството на некој начин и помагала на Али од кого и да се криела.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Има епизода шо е како „резиме“ на сите 3 сезони, ја емитуваја пред да почни четвртата - како special
    Pretty Little Liars: A LiArs Guide To Rosewood -> http://kickass.to/pretty-little-lia...guide-to-rosewood-hdtv-bajskorv-t7485469.html