Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Тоби стварно е мртов, не можам да повервам Мона да го има убиено.
    Не очекував до толку Спенсер да се скрени за Тоби :o

На bibip му/ѝ се допаѓа ова.
  2. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    ^ Adi ако сакаш да знаеш повеќе за Тоби отвори спојлер, да не ти расипувам :D

Тоби не е мртов, само се преправа така. После тоа Спенсер ќе го најде, ама тоа е друга приказна

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    нокеска ја гледав и искрено малку страв ми беше xD мене уште не ми е здосадена серијава зарем единствена сум?? о.О

иначе незз дали сеа тоа внатре шо и чукаше на спенс беше некој др на пр алисон или беше А зашо нели А имаше стара слика од таа мајката цела во прашина ваљда од таму ја земал.... А за хана неам коментар едноставно ќе кажам ја претставиле баш како плавушине од вицовине (бес љутење феминки несе сите плавуши како наша ханичка) :D Жал ми е за Ем. Нејзините имаат финансиски проблеми или ми се причини?? о.О иначе онаа мн ми беше језива таа мајкана онака имаше чуден поглед..

Како и да е мене епизодата ми беше јакичка :) па сеа со нетрпение ја чекам новата :) неможам да издржам вака еднаш во неделата :worried:

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Шо се случи со Џејсон? Ко падна во лифтот беше на болница, после исчезна? Ќе го дат пак?
    Ахх шо му мислам него :D :inlove:

5. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    ^
    До сега не го дале никој незнае каде е. :)

6. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Во првата епизода од сезонава, мајка и на Али и кажа на Емили дека Џејсон бил на Југ, ја реновирал куќата на баба му, која умрела нели.
    Само нешто реновираат овие. :D

Кај и да е, ќе го покажат пак. :D

7. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Се повеќе мислам дека Алисон е жива, веќе по незнам кој пат се докажа дека Арија не е А.

А Хана е дефинитивно најглупава од сите, не е Емили најслабата алка туку Хана идиотот, како можеше таа глупост да а направи, абе имате усти седните зборувајте со таа твојата чукната мајка, ако може мајка да се нарече, од старт кога ја прикажаа антипатична ми беше - никаков поим за мајка, можеле малку пореално тоа да го направат.

Мелиса нема шанси да а штитела Спенсер, таа дури и ја мразе, колку огорчена беше кога умре полицаецот и тој маж и, го забораив веќе, се ми се побркало :@ Во 4 сезони нонстоп тие двете како непријатели се однесуваат, Мелиса цел живот ја газе Спенсер и ајде сега за нејзино добро го правела тоа, ма иди ма отепај се кокошко една. Бар косата и ја упоравиле, нешто добро во врска со неа, и е премногу сомнителна, ќе видиме шо ќе испадне, се откажав од погодувања одамна јас.

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Колку епизоди има 3-тата сезона? Јас во комплетот цел шо го спуштив ми излегва 24 , а ко ќе спуштам превод сега ми излезе и 25 епизода?
    Сега 24 или 25? :D

9. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    ^24 има да не и се симнало и превод за тоа Pretty Little Liars: A LiArs Guide To Rosewood? :)

10. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    ^ A што е тоа, некоја дополнителна епизода или? :)

11. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Само што ја изгледав новата епизода и не ми се верува.Дали е можно Хана да е толку глупава? Убаво и рече Спенсер да почека ама не таа најпаметна се прави.И дали приметивте дека во серијава Хана и мајка и цело време јадат готова храна?
    Жал ми е за Емили многу.Татко и која фаца ја направи кога и ги даде парите.И да приметив дека има многу убави очи.
    Таа жената на сликата мислам дека и помагала нешто на Алисон.Едвај чекам нова епизода.

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Од 4 сезона 5 епизоди се само? Ако излезе денес 6-тата линк ќе ве молам откај шо ја спуштивте :)
    На замунда ја нема.

13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Adi, шестата епизода треба да излезе во среда. Зарем ги смачка сите сезони !? Алал да ти е. :lol:

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Смачкани се :D, ја обожавам серијата, 4-те сезона уште ја немам почнато :lol:
    Не можам да чекам дури да излезат другите, ќе ме јади одвнатре :D

15. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    неколку нешта за последната еп
    добро за Хана и за Мајка и мислам дека се природно глупи или сосила се прават.. пак ке кажам многу ме нервира фактот што ја лаже и не и кажува што се дешава !!! а од каде на каде и текна дека е паметна идеа да го закопа пиштолот, некаде каде на 5 метри има 1000луди, не ми е јасно !!
    Емили многу ја погодува баш таа истуација дека нели нејзините се без пари ама мислам дека тоа што го прави е пак ок зошто е единствена од сите која работи и се бори за да се запише на Факс... и мислам дека навистина има супер домашно воспитание и дека цени се што прават нејзините( особено муабетото со Спенсер ми беше интересен)..
    Ариа и ЕЛА ... прича за себе - не ми е јасно како може нели да испадне последно она фамилијарното обединување после се што се деси?!!
    Ја чекам 6та еп за да видам како и што ке се деси со Хана ..и чекам да ги покажат Арија со новото детуле ... за Бабава од сликата мислам дека е бабата од Али од каде им е папагалот :lol:

16. S.W.A.G

S.W.A.G Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    8.912
    Најубав сериски филм на сите времиња :inlove:

17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Во 4-тата епизода од 4-та сезона ете некој докази дека Мелиса не е од -А тимот.
    Ама додуша и Мелиса е многу паметна, и не вервам се да му кажи на Спенсер, така да можи и та да има удел во нешто
    Добро стварно Ешли да го има убиено Вилден? Многу ми е некако сомнителна бега, се крие.
    Искрено мислам дека друго нешто се дешава со неа, ама ај белки ќе дознајме наскоро :D

18. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    6тава не беше нешо нај нај... Ама сепак успеаа пак да ме изнервираат...

Добро полицајкана зарем е толку глупа а и слепа не гледа ли дека е маска и тоа не е Ем, ама ај па кога успеа А да го смени цд-то :/ жалми е за ариа а незз не сватив што бараше шона во Raveanswood али криво ми е за Ашли штета што ја наместиле барем она така вика...

Уфффффффф ајде сега нова епизода....

19. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Добро, а што беше финтата со
    птициве во Ravenswood?

20. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.001
    Добро мене не ми е јасно како една личност успева да биде на толку места во исто време?Како успева да дознае за секој план на девојките во моментот, како пр. како знаеше што планира Емили со видеото?Ова веќе од глупаво поглупаво, очигледно А има натприродни моќи само така би можела да заебува толку личности во исто време.
    И јас незнам што веќе еднаш не кажат се што се случува на полицијата, нека ги покажат пораките што им ги праќа е за доказ, па белким полицијата може да открие многу повеќе од нив.Тие со лагите се заплеткаа до гуша и сега оди па размрси ги.Нека кажат што се случува и готово.Ужасно ме нервира А, не ми е јасна целта на изживувањето над девојките и на упропастувањето на нивните животи, единствено ако не е одмазда за нешто што тие го сториле, зошто толку се труди тој психо да ги уништи?
    И веќе полека се открива зар ќе има и 5та сезона или ќе видиме во оваа кој стои позади А?