Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Девојки зашто не можам превод да најдам, барем англиски имаше веднаш. Сега нема :)

2. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Нешто интересно што најдов. За Сиси!!!
    CECE IS COURTNEY DILAURENTIS!!!!!!!!!!!!
    CECE IS COURTNEY BECAUSE : CECE DRAKE , COURTNEY DILAURENTIS BOTH ARE THE INITIALS CD SO THAT MEANS SHE COULD HAVE KEPT THE INTIALS.
    - SHE SAID SHE DATED JASON BECAUSE THAT IS THE FIRST THING THAT POPPED IN HER MINE BUT JASON IS NOT HER BOYFRIEND BUT HER BROTHER .
    - SHE LIED AND SAID SHE WAS ALISON FRIEND BECAUSE SHE KNEW THE LIARS WOULD BUY THAT LIE.
    - SHE IS REALLY ALISONS OLDER SISTER AND RESEMBLES HER YOUNGER SISTER ALISON.
    I ALSO THINK JASON LIED ABOUT DATING HER BECAUSE HE IS ON THE A TEAM TOO!!!!!!!
    AND A SUPRISE SHOCKER : ALISON IS ON THE A TEAM TOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Можеби нема да одат точно по книгите, но ова е убаво смислена теорија

За новата епизода
    Што и е планот на Мона? Девојкава е генијалец ама изгледа пак е вратена во А-тимот. За наредната епизода ја има со познатата црната наметка.

3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.002
    Јас мислам дека Мона нема да биде дел од А тимот повторно, барем не за да им наштети на девојките.Знам само дека наредната епизода ќе биде убиствена.
    Знаев дека Врен има умешано многу прсти во целава приказна и Сиси исто, ама мислам дека не е сестра на Али.
    Јас се повеќе сум убедена дека Алисон е жива и дека таа се шмугна во куќата и мислам дека ред коут уствари ги штити девојките на некој начин, а некој сосема друг ги унишува, зошто особата што ја даваат на крај секогаш е во црно и никогаш немала црвен капут.
    Редно време е да се придвижат нештата, добра беше епизодава.

4. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Мона сигурно не е вратена во -А тимот мислам дека намерно отиде во Радли.За Сиси незнам што да кажам зашто и мене не ми е јасно ама сигурно има замешано нешто па и можеби е главниот А.Јас мислам дека Ред коут и тој Big A се различни личности и уствари Ред коут ги заштитува девојкиве а ни А тимот незнае кој е Ред коут и мислат дека е Алисон.Мерлин кажа дека до крајов на летово ќе дознаеме кој е Ред коут и дали Алисон е жива па можеби Алисон е Ред коут. :)

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    25.378
    На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  6. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Во врска со Сиси

Сигурна сум дека она не е Кортни. Не е будала да иде со брат и. Нели Сиси и Џејсон биле во врска. Иначе мислам дека нешто ја местат. Јас сум 100% сигг дека она не е црвениот капут. Неможе и тој и Шана сега ќутат не кажуваат и после 5 секунди Сиси. Па ако не кажувам не. За тоа мислам дека ја местат

А што се тиче Мона

Незнам. Со неа да си немаш работа...Дефф. е крејзи xD и мислам дека се вратила во А но со причина. Можеби и ја уцениил со нешто

7. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Јас мислам дека Мона се врати во Радли со цел да се заштити себеси. Ако докаже дека е луда, нема да оди во затвор заради убиство. Така нешто беше и првиот пат кога ја затвараа ако добро се сеќавам. Е сега и јас мислам дека Ред коут не е главниот А, туку дека сака да им помогне на девојките, а А сака да дознае кој е Ред коут. А Сиси беше сомнителна уште од почетокот, мислам дека и те како има замешано прсти во А бизнисот. А ако е точно тоа што Марлин кажала дека до крајот на летната сезона ќе дознаеме кој е Ред коут, значи дека тоа ќе биде за две недели. Така да се поблиску сме до откривање барем на дел од мистеријата.

8. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Добро, зошто нема превод за епизодава?

Само со англиски ги гледам, БСплејерот одма ми ги наоѓа, сега ништо не наоѓа.
    Англиски да не има некој?

9. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    http://www.podnapisi.net/en/pretty-litt ... s-p2574219

На moonlight-girl.55 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    На moonlight-girl.55 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. moonlight-girl.55

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Мене оваа Мона пак нешто ми мати.
    Арија и Џејк конечно, редно беше мислам. :D

Што се однесува за теорииве за Сиси, не ми се за верување многу, мада опасна си беше кога беше во серијава, голеш сплеткарош, али не ми се верува сите неа да ја обвинуваат туку-така.

Врен е вмешан, некако ептен сомнителен ми беше уште од почеток.
    А на крајов од епизодава си свирка на пијано, ај нека ви текне сега кој знае да свири пијано. :D

12. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    ^Кој знае? :D
    Инаку на крајот Ред коут по одењето ептен ми заличи на Хана. Не знам зошто, ама држењето, ставот ептен ме потсетуваат на неа :?:

13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ^ И мене одма ми дојде познато,некако специфично се движеше.
    Иначе што точно спојлери знаете за наредната?Мора да биде добра зошто е summer finale.

14. moonlight-girl.55

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177

Врска немам кој знае, прашав на некој да не му текне случајно. :D

Инаку, не личеше на Хана во одењето, ниту на некоја од девојкиве, нозете малце криво ги одеше, на Сиси ми заличе во одот, а и фигурата и одговараше.
    Мислам дека беше Сиси.

15. Tej4e

Tej4e Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    За пијаното: Во Радли Спенсер свиреше, нели таа спомна дека со сестра и Мелиса заедно свиреле пијано ?

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  16. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.915
    Не е финалето наредна недела, за 2 епизоди е, oбјавено беше во новото промо. :)

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    25.378
    Досадно ми е, па ќе ставам на темава нешто од imdb, ако не ве мрзи читајте.

Spencer is always away when something big happens!
    So... when Alison went missing, it was Spencer that was supposed to be with her.
    She the one that tells the liars she went missing.
    Then... when Jenna was in the lake. It was Spencer that was supposed to be with her. are they trying to tell us something or is it just a coincidence?

She was awake the night of Alison's murder.. she was missing during Jenna's attack.. Melissa says she has always been trying to "protect her".. The Hastings are always ready to cover up some evidence pointing to their family.
    Is it possible Spencer has some sort of personality disorder or rage blackouts and her whole family is trying to cover it up? Is she the twin that killed her sister when she was younger in the story Alison told.. maybe that's why Alison said she was afraid of Spencer..
    I don't think she is 'A'.. I think that would upset a lot of people and be a little too much.. but I could maybe buy her killing Alison and trying to kill Jenna during some sort of episode that she doesn't even remember happening.

На mimiiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    25.378
    ^ Не се разјасни, ама се надоврзува на текстон погоре што го поставив.
    Се исплаши ко крвта да е нејзина, односно ко она да е вмешана во убиството.
    Многу вакви сцени не се разјаснети, за жал... Ама можеби ќе се разјаснат во финалето.
    Мислам, се надевам.

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Девојчици, дали вие тоа алудирате дека Спенсер е вмешана во А-тимот? :wasntme:
    Навистина би било интересно и неочекувано пред сè, а и мене баш ми се допаѓа ова. Останува да видиме.