Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Чекај не разбрав :D Според книгата Али е мртва или сестра и близначка?

2. Ale.Ambrosio4

Ale.Ambrosio4 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    50
    Знае некој кој е А?

3. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Ме мрзи да се разбарам по епизоди и интернет, инаку по колата во последнава епизода можи да се разбери кој е А

4. Queen-S

Queen-S Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    13
    Значи според книгите
    Moна и Алисон се ''A'' .
    Мона умира кога паѓа од една карпа карајќи се со Спенсер,но пред тоа Хана дознава дека Мона е ''А'' .
    Откако Мона умира,на 4 другарки ''А'' пак му праќа насилни пораки.
    Во последната книга се открива дека Алисон имала близначка по име Куртни.Тие се смениле во седмо одделение и Алисон која не ги знаела четирите девојки морала да остане во менталната болница со Куртни додека Куртни го уништила животот на Алисон со самото тоа што била другарка со четирите девојки.(Алисон била љубоморна).
    Алисон ја убива својата сестра Куртни и го зема нејзиниот дневник со тајните на девојките и заедно со Мона ги уценуваат и малтретираат.

П.С Не се знае дали во филмот ќе биде исто како во книгите.

На Bunny2 и sanjalica им се допаѓа ова.
  5. Ale.Ambrosio4

Ale.Ambrosio4 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    50
    А каде ги најде книгите? Ако се од нет може линк? :D

6. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
  7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Тенкју Queen-S :)
    Добро некој да разјасни сто се десило во книгите, слушнаев едно 5 верзии на настаните до сега :)
    ако таа Куртни била за во лудница, Алисон не е ништо поарна :tmi:
    Иначе малце ми е чудно, нели Мона ич не се сакаше со Алисон, т.е со сестра и Кортни.
    Мене ми изгедаше во 13 епизода дека Мона има некој пакт со слепава не ми текнува на името сеа :|
    Луда серија, на моменти досада од што ја тупат со спороќата, но има заплети милион, кузнај што ќе излезе на крај, ќе видиме :)

8. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Џена...слепата
    Ги немам читано книгите, ама не би требал о да е скроз според нив, нема да биде интересно да се знае однапред се како ќе се случува.

9. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Е, конечно најдов време за серијава месецов.Стигнав до почетокот на втората сезона и премногу ми е интересна.Ноел (ваљда така се пишува) е преубав, а и Кејлеб го обожавам :inlove:

10. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    И јас ја следам серијата од секогаш ме интересирале тинејџерски и мистериозни серии, ептен убава серија, убав стил имаат девојките, интересни се, штета што вакви серии не се откупени од нашите тв станици, туку сме навалиле на туркераја, но ајде тоа, најтешко ми е што заредија со индиско ѓубре.
    Но среќа што постои интернет :) инаку ќе застранев :D , заради празниот репертоар се откажав од ТВ, барем да ја има на сателитска ни тоа |( .

Баш ми фалеа овие амерички серии, неможам да се изнагледам. :D

Назад на серијата, инаку интересен лик ми е Спенсер, не ми е омилена, ама ме чуди како сите дечковци успеа да ги украде на сестра си, девојкава е далеку од грда, ама сестра и е класа , ме потсетува на Анџелина Џоли, но ете затоа и се врати ко бумеранг. 8)

Најомилен лик ми е Ариа и Хана, симпатични и приземјени, Хана е преубава а сепак не е толку умислена и лигава, Емили ми е мистериозна, затворена и ладна, а и не ми се допаѓа нејзината определба, тоа е тоа.

11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Мораа ли на крајов од последнава епизода пола саат да ги снимаат црвине? :puke:

На vanessa.k му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Незнам дали ви текнува на текстот од промото за 2 дел од втората сезона, али не е битно одеше вака: “Someone will get exposed, someone will go missing & someone will die...“ . За разоткриен и за изчезнат незнам, ама за кој ке умри - то знам. Нема да кажам директно со име, сами ке си откриете, ако ве интересира отворете го спојлеро and read the clues carefully ! :).
    Ликот кој ке умри не е од девојчињата, ама е доста мил и омилен меѓу фановите. Ке загини во тешка сообраќајка...А за да ви пообјаснам уште малку еве некој од пораките од А, и секоја дава ново парче од сложувалката :
    - For one little liar, this death is close to home. -A
    - The beloved character is one you’d never expect. -A
    - Everyone from Rosewood High School would be likely to go to the funeral. -A
    - This death will pull apart one couple, but may bring another closer together. -A
    Ако откривте кој е, браво за вас !
    Искрено по настанов јас дефинитивно ке се откажам од серијата...=/

13. Stam

Stam Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    175
    ^Само да не е
    Езра
    :sweat: најмил лик ми е во цела серија..

14. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Офф јас мислам дека е
    Езра или Кејлеб

15. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Од втората сезона колку точно епизоди има да не знае некој? Снимена е целата серија или сеуште има до крај?

Во контекст на муабетот и ја типувам дека ќе биде Езра, штом цело школо ќе оди на погреб и сите ќе бидат тажни, тоа мора да биде убавиот учител :inlove: ;( , Кејлеб не верувам, бидејќи не е толку омилен во школото и само што дојде. А најверојатно Ариа ќе се зближи со Џејсон.

16. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Мислам дека има 23 епизоди и дека сеуште се снима :)

На interesna му/ѝ се допаѓа ова.
  17. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    што значи суште ќе бидеме во неизвесност кој е А, кој знае кога ќе излезат ќе треба да чекам. Во ред фала на инфо. ;)

18. vanessa.k

vanessa.k Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    15
    Мислам дека се зборуваше и за трета сезона.
    А во врска со умирањето на Езра...би било премногу тажно.. :/

19. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    1. Во втората сезона има 23 регуларни и 2+ епизоди. Од + епизодите едната е "Halloween Event: The First Secret" а втората ке биди најверојатно емитувана по завршвањето на финалето, т.е. последнат епизода од регуларните.
    2. Втората сезона е завршена, сега имаја одмор 1 месец, и баш пред некој ден почна со снимање третата сезона, шо ке почни да се емитува на 12 Јуни (мислам).
    3. Оти сите одма на Езра мислите? Не е некоја фаца, па да ти е мил на прв поглед...xD

20. Buba-Mara

Buba-Mara Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Леле па ако знаеш кажи во спојлер кој е, многу ме интересира :$