Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Јас уште си стојам на мислењето дека Мелиса е во -А тимот против девојките..само во целава приказна Шана не ми се совпаѓа баш,што таа има против нив,против Али.. :^)
    Сигурна сум дека Ред коут престојува во подрумот кај Дилорентес,и ужасно глупава ми беше сцената со Хана и редкоут,оваа позади неа,слуша дека некој чекори,место да се скрие..она ја отвара музичката кутија |(
    Врен ми е тотално најантипатичен,како може да биде во -А тимот кога се појавува 2 пати во цела сезона |(
    Најмногу жал ми е за Емили,излеа сега -А ќе ја намести за убиството на Вилден :?:

Другата епизода би требало да биде интересна :)

На Femina777 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Мене Врен уште од кога почна на Мелиса да и дава апчиња, тогаш кога Иан умре, некаде крај на прва сезона ми беше сомнителен. Доказ дека и те како е вмешан, уште да видиме за кого работи и кој му е мотивот.
    Не знам зошто толку никој не го сака Езра, мене напротив никад не ме нервирал и секогаш ми бил ок. Ми падна жал стварно за него во епизодава, како можела оваа така да го лаже, не знам. Греотка ми беше кога се расплака. :(
    Кејлеб е стварно срце, колку добар пар се со Хана, не знам како ќе направат овој да си замине од серијава, али да не умре некако само.

Уште две епизоди и ќе дознаеме барем нешто, нели? 12та епизода му доаѓа тоа?

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    После десетава епизода скоро сум сигурна дека Али е жива и дека таа и Сиси се главни.Колку се само пореметени и двете не ми се верува тоа што го кажа мајка и на Али на девојките.
    Најглупав момент од целата серија беше сцената со ред коут и Хана.Можеле на друг начин да го изведат тоа, вака беше многу провидно.Помина до неа толку блиску и оваа ништо си го гледа прстенот.Како не :roll:
    Сега благодарение на Врен заглави и мајката на Спенсер.Она се фалеше дека е паметна ама потклекна и отиде кај Мона.И да Мона си е прича о себи.Се може да се очекува од неа, ептен е creepy.

4. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    :D

Прикачени фајлови:

• large.png
      large.png
      Големина на фајлот:
      9,1 KB
      Прегледи:
      221
    На deedee0, CoverGirl10, tigerlady и 9 други им се допаѓа ова.
  5. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Абе серијава се одлепени xD

6. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Како традиција ми остана пред секое финале да претпоставувам работи, и досега сум била 80% точна во проценките, така да нема да ги пропуштам ни ова година:
    - Сиси не е Red Coat, туку e само во А-тимот
    - Алисон не е жива
    - Теоријата со близначките ке ја префрлат на Марион/Џесика (мајка му на тоби/мајка и на алисон)
    - Џејк работи за Сиси
    - Врен, Мона, Џена, Мелиса се во А-тимот
    - Мелиса е Red Coat
    Сега се чека другата недела за да видам колку постотна сум овај пат 8)

На elenna-GG му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Чекајте сега, малку се збунив. :^) Која беше девојката која ја прикажаа на крајот? Не ќе да беше Сиси, мене ми личеше на блонд-верзија од Спенсер, ама не е таа сигурно. :D :?:

П.С. Маца, интересни теории. Ама која е поврзаноста на Марион и Џесика !? :?:

А епизодава перфектна, нека ги има почесто вакви, редно беше. :wasntme:

8. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    ^

Мишела, Сиси е.

Инаку, мислам дека Пејџ е Red Coat. Премногу сомнителна ми беше во епизодава. И што беше тоа со четката на Спенсер? Иста беше ко таа во собата на Али. :^)

Едит едит едит :D

[​IMG] позадината.

Теорија

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  9. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.003
    Аха таму лежел зајакот :D
    Не беше толку тешко да откријат понешто интересно, нели?Редно беше, ама така бум како ја прикажаа Сиси, мајката.

Него Џејк каков е додека игра, мајко мајко :sweat:
    Мене ми се допадна епизодава, посебно зошто на крај беше забавата, јас сум обожавател на Дивиот Запад стајл, многу ми се допаѓаат шеширчињата, музичето, денсот, каубојките, мхм.
    И сакав уште да додадам дека мене Емили и Пејџ ми се омилен пар, срцки ми се, е така.

Него, јас сега имам друга теорија.
    Значи Сиси е ред коут, а она главниот играч мислам дека е близначката на Алисон која е многу многу ментално пореметена.Како и да е ќе видиме во наредната епизода, како самр финале очекувам дека ќе биде бомбастична.
    А до кога ќе прават пауза да не знае некој?
    И уствари како толку брзо исчезна личноста од приколката жити се?

10. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Минатата епизода Врен збореше со некој на телефон, денес Сиси. Они двајца и Мелиса се the BAD ones :D
    Мона не е во А-тимот зашто на крај А кога ти редеше куклите имаше 5 и последната со црна капуљача личеше на Мона

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Па по мојата теорија, од то шо успеаф да фатам како индикатори во серијата, Марион и Џесика се/беа близначки...т.е дека приказната за близначката наместо на Алисон ке му ја препишат на мајка му.
    (прати ги последните 2-3 епизоди убо, особено сцените со Џесика и Др. Палмер)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Англиски превод барем кај да најдам?

13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Некако ми нема смисла ова за Џесика и Марион зашто што имаат они врска со убиството на Алисон,Ред коут и некако не ми се вклопуваат во приказнава.Иначе јас вака мислам:
    -Мелиса,Сиси,Врен се поважните во -А тимот а Џена и Шана им се слугите,се плашат од нив :D -Алисон е Ред Коут и ги штити девојките
    -А тимот мислат дека Алисон е жива
    -Мона не е -А
    -Или Сиси или Мелиса или Џена и Шана го убиле Вилден.

15. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Прво.
    Red coat мислам дека не е некоја плавуша. Сигурно. :) Само ја носи на Али маската, и има плава перика.
    Доказ:
    башка
    [​IMG] <- црна ДОЛГА коса.
    Второ.
    Мелиса мислам дека ги "спасува" Спенсер, Хана, Емили, и Ариа. Па побогу,Спенсер и е сестра и мислам дека е против А-тимот.
    guilty of plenty!
    Виновна за повеќето! Против А-тимот е, но и против Али била.
    Трето.
    Врен е нешто многу укашкан во работава.
    Еден од ракописот му е ист со повеќето пораки.
    Доказ:
    И Џејсон, неговиот ракопис е сомнителен

16. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.003
    Мене само не ми е јасно дали однапред имаат се осмислено,односно дали сите ситни работи што се дешаваат од епизода во епизода, на крај ќе ги спојат за да има се смисла или многу работи ќе остават неразјаснети...некако недефинирачки ми е.

На CoverGirl10 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Некој работи ич не ми се јасни.
    Кој е -А, а кој е Ред Коут, јас мислам дека еден тим е се, и ред коут и -А
    Пошто девојките не добиват поќе пораки од -А, Џена и Шана нигде ги нема ни трага ни глас од нив.
    Сиси е главна, ама каде и шо Господ знај, дефинтивно и Врен е вмешан,. ахх само шо му мислам него :D
    И друго, логично не ми е Мелиса да е во тимот со нив, ко нема ни трага ни глас од неа во серијата.
    Некој личности многу се изгубија во серијата, се напраја неважни.
    И откај излезе сега детето дека ја видел Ешли дека не го уби Вилден, досега нигде го немаше, па сега се појави. Езра ми е стварно срцка, загреотка напатен ми е целиот :D
    Џејк е вауууу :o Како играше само то чудо едно, срцка е и тој.

18. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.915
    Некои работи стварно немаат смисла :^)

Прикачени фајлови:

19. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    CeCe не е Ред Коут!! Режисерите како и секогаш сакаат да мислиме дека е така,и во последната епизода толку лесно ја покажаа,така беше и за Тоби.Секој пат во серијава кога ќе го покажат некој дека е А или дел од А тимот излегува дека усвари не е крив или па е уценуван.Ако CeCe сака да му наштети на девојките зошто тогаш кога зборуваше со некој на телефонот рече дека не сака да се врати во Rosewood? Сомнителна ми е и мајката на Алисон.Во 4x10 епизода плетеше џемпер за неа,а на крајот на последната епизода А плетеше мал џемпер. :^)

20. blue-diamond

blue-diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    49
    Јас мислам дека превише очигледно ќе е ако Сиси е ред коут. А и неколку минути пред ред коут да е на забавата нели Сиси збореше на телефон со некој(претпоставка Врен) и рече дека нејќе да се враќа во Роузвуд и на крај кај Езра коа беше беше во црно како А облечена а не во ред коут. А тоа дека може она да го убила Вилден да и таа теоријата на Емили по флешбекот. А и плус во претходната епизода кога Врен црташе женската на која и го обои црвен капутот беше со кафеава коса, шо значи дека може да е Мелиса, Џена па и Мона. А во последната сцена куклата на Мона беше уште во црното на А облечена дали тоа значеше дека таа е уште во А тимот