Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Мислам дека СиСи е во -А тимот заедно со Врен,а ред коут е некој друг,само што уште не наоѓам логика.. .Мона мислам нема врска више со -А. И од кај сеа се појави дечкото со приказната за Ешли-бесмислено! |( Натрупуваат глупости без никаква логика!
    :)

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    и јас мислам дека Сиси не е ред коут дека толку време криеа и сега наеднаш така глупо да откријат...а тој ми е многу сомнителен :geek: се појави појави наеднаш и демек видел и слушнал све..и еднаш вика не видов кој беше а после вика да плава девојка беше :fubar: а уствари ни тој не знае што видел :emo:

3. Tej4e

Tej4e Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
  4. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    ^^^
    Е,сигурно дека вака нешто ќе испадне.
    Ги држи вода теорииве.
    Ама незнам зашто она би им наштетувала на нив баш..

5. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Можеби е уценува од некој или некого , сепак има семејство , мајка и , брат и и татко и, и значат.... :?:

6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Не ми држат вода теориите, нема шанси Ариа да е -А.
    Сигурно намерно прат така за да мислиме дека вистина е дел од тимот, како шо напраја да мислиме дека Ешли го има убиено Вилден.

7. elence192

elence192 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    И мене некако ова со Арија ми нема врска . Ако такво нешто испадне ќе биде глупаво и филмот ќе испадне од колосек . Треба да се движи во насока како во книгата , само така ќе има смисла

8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас па не сакам да биде со близначката како во книгата.Ако беше за така ќе си ја прочитав книгата :)

9. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    е а стварно во книгата алисон има близначка со која се заменила кога била мала и сеа уствари близначката(која се представувала како алисон) умрела...??
    читав на нет пред некое време ама нз колку е точно.. :) ако е така ќе си ги купам книгите а ако е како во серијата ништо :lol:

10. Divajn

Divajn Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    225
  11. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.003
    Aуу ќе биде добра епизодава, само мене ме копка она што велите дека Кејлеб ќе си замине да глуми во Рејзенвуд(или како и да е) зар веќе нема да го прикажуваат во серијава, на која основа ќе си отиде, нема ли да биде со Хана?Не е фер, една од најголемите причини зошто ја гледам серијава е тој, зошто да си оди ;(
    Него ова со Езра мене мие некако глупичко, тој ми е толку глупав лик што би била крајно разочарана тој да е А, а и побогу зошто тој би бил, што му имаат згрешено?

А кога ќе размислам Сиси не е ред коут, тоа така ни го прикажаа само за да се умислиме, како и обично што прават, не насочуваат на погрешна страна.Јас си стојам на тоа дека Али е ред коут и дека е жива, некако секоја ќелија од мозоков ми вресека за таа теорија :D А сметам дека се крие зошто кој и да е А е многу поопасен за неа отколку за девојките, мене така ми е најпривлечно.

На prettyliar и anuskaNESTLE им се допаѓа ова.
  12. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Конечно и се покачи температурата на нашата (дефинитивно НАЈМИСТЕРИОЗНА |( ) серија.
    Мене последната епизода ми беше добра и интересна, незнам дали оти конечно мрднаа од мртва точка и ни ја пожаа сплесканата фаца на мис Сиси или заради Хана која ме пресмеа со нејзините саркастични одговори.
    - Кога Спенсер објаснуваше за Тоби дека не може да им каже зошто се толку мистериозни(за мајка му, и на крај сепак кажа и одма ја дозна нели, а за другите работи потребни се години и години ние да ги дознаеме, ма е*ете се продуценти затуцани!), и некој и рече ајде не си само ти, ние сите имавме дечковци па не се однесувавме вака и Хана вика: Да, дури и Емили! :rofl: :rofl: Богиња!

Сиси - ред коут? Врска немам дами, воопшто не сакам да ми чуе умот за развивање нови теории пошто во последните неколку епизоди имаше буквално сцени каде се губев кога се обидував да ми текне на претходните настани во другите сезони - аш, како да не сум ги гледала, ами нормално, не е*ат у здрав разум!

Многу сум исфрустрирана и заради тоа си почнав нова серија да се рехабилитирам салам :lol: а оваа серија јесте да ми е драга и се тоа, ама сексот со неа заврши, само ладна предигра, идемо!

- Kisses A.
    А како Анушка ;)

13. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    Кејлеб сигурно ќе си замине во Равенсвуд(и јас незнам точно како е хаха), тоа е потврдено од Marylin и исто така Ashley(Хана) има кажано дека го има прочитано нивниот крај и дека ќе биде многу епско хаха :D Патем, и јас верувам дека Алисон е жива и во теоријата за Кортни и Алисон.

14. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Oooooh bitches, you are so gonna love me after this reveal!

Знаев дека нешто добро ќе испадне шо ги имам на инстаграм Abc фемили, иако ги мразам од дното на душата шо ми а прекинаа Лаинг гејм ама ај мувд он!

Знам Оче грешев, сепак гајле ми е за серијата! :doh:

TOP 10 PLL REVEALS! ПОВЕЛЕТЕ! :*
    (Од 10 до 4 се испаднати, уште 3 има да објават, ама 4тиот е бомбона и единствениот кој не се открил, затоа другите не ни ги постирам. Мх мх, знаевме мислам сите! Бар тоа погодивме!)

http://instagram.com/abcfamily
    Aко не ви отвара напишете на гугл, abc family instagram, и одма ќе ви ги отворе сликите од серијава, и меѓу нив се сликите со откривањето.

Kisses - A.

15. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.003
    Кај мене ништо не отвара, зошто така?

16. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Јас на фејсбук ги имам,ги ставив во спојлер,ѕирнете :)
    Кога ќе ги стават другите ќе ги постнам :)

17. Tej4e

Tej4e Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    Можно си е...

и овие (ахахаххаха :rofl: )

Прикачени фајлови:

• untitled.JPG
      untitled.JPG
      Големина на фајлот:
      164,3 KB
      Прегледи:
      188
    • untitled1.JPG
      untitled1.JPG
      Големина на фајлот:
      41,5 KB
      Прегледи:
      188
    • untitled2.JPG
      untitled2.JPG
      Големина на фајлот:
      88,9 KB
      Прегледи:
      189
    • untitled3.JPG
      untitled3.JPG
      Големина на фајлот:
      103,2 KB
      Прегледи:
      188
    • untitled4.JPG
      untitled4.JPG
      Големина на фајлот:
      79,7 KB
      Прегледи:
      188
    На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mala-srnicka

mala-srnicka Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    24
    Баш гледав деновиве што и како има на нет за серијава затоа што стварно се заразив.
    Од она што можев да прочитам е тоа дека Кејлеб ќе замини.
    Мона е можно да умри.
    Т.е. на 27 ми август мислам дека ќе излези кој е ред коут.
    Е сега ги имаше и тие кој зошто мисли дека некој/а е А.
    И најмногу ме изненадија две теории.
    Имено првата е дека е Ариа и дека заедно со Езра го прават ова се. Нормално во повеќето сцени е и Ариа со нив и неа и стига порака. А најлогично кој би знаел каде се цело време и што прават ако Ариа не му кажува на Езра. Нели секогаш кога одат негде или прават нешто нон стоп некој знае каде се или што направиле.
    Мислам во последната или предпоследната епизиода Езра ќе речи нешто сомнително е сеа не ми текнува што но сцената беше во училницата,мислам дека Ем или Спенсер беше со него кога зборуваа.
    А другата теорија беше дека мајка и на Алисон е А.
    Објасувавање како што стоеше таму,демек овие од АБЦ објавиле дека летово ќе се дознае нешто повеќе и баш Мајка и на Алисон ќе и понуди на Ем да живее кај неа и кога ќе слезат во подрумот оваа воопшто нема да се изненади дека некој и живеел во подрумот.(и нормално ќе има приврзаници -мислам дека Врен ќе и биди помошник)

Имаше и уште ама сега на ова само ми текнува.А и беше спомнато дека можи да се направи Сиси да имала близначка а не Али (нормално ако не е како во книгата)

И најјакиот дел..
    Имаше една слика ..вика дали знаете кој е ред коут?
    И околу илјадници коментари...
    И сликата...
    Од црвенкапа со црвеното мантилче имаше!
    :))))))
    Се пресеав :D

19. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Jaс си се утешив дека Кејлеб мораат да го тргнат. :D Мислам, во последно време со Хана ми се сѐ освен пар. Го матка натаму-наваму како теленце некое, за греота ми е човеков и госпожа Хана не го заслужува, така да ... ]:)
    Многу ми се безвеза, нека си бидат заедно надвор од серијава, се надевам дека Ешли не е толку bitchy girfriend и општо низ животецот. :wasntme:
    Истово се однесува на Тоби и Спенсер. |(

Ариа и овој новиот - не му го памтам името, ми се дефинитивно новиот фејв пар во серијава. Ептен ми се срциња. :wasntme:

П.С. Reveal намбр 3

На Hipster и MandyLane им се допаѓа ова.
  20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Многу ми држи вода теоријава :o
    Со оглед на то дека никој поќе не ја спомна, и вистина таја го најде дневникот на Али, мене искрено ни на крај памет немаше да ми текни на ова теоријава :o
    Ама сигурно има некој зад неа пред неа, не вервам сама да ги прај овие работи.