Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    REVEAL #2

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      143,3 KB
      Прегледи:
      246
    На elenna-GG и curlygirl им се допаѓа ова.
  2. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
  3. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Има вакво и за #ЕзрА и #МонА.Истото промо е само со различни имиња.

4. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Ме збуни ова cо халовин епизода :^) Нели по ред треба да е 12 епизода а халовин обично ја даваат 13 епизода , барем така беше во 1,2 и 3та сезона :^) Има некоја измена или јас сум грешка :?:

5. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Вечер искочува 12та епизода и таа ќе биде summer finale. Значи, Халоуин епизодата ќе е 13та. После тоа, нова епизода ќе искочи дури во јануари.

6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Исто така, 13 епизода ќе биде продолжение на 12. Нешто како 1 епизода, но подолга.

7. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Сега читам на фејсбук страната на ПЛЛ коментари на новата епизода
    Езра е дел од А тимот.. се очекуваше вакво нешто, ништо ново..

8. elence192

elence192 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    само што ја изгледав последната епизода за летово онлајн на абс, и да ви кажам право се шокирав . Супер епизода али ај не откривам детаљи за да ви биде интересна утре :)

9. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Иако Езра е А..
    :D :D :D

*Иначе мислам дека Ариа и Езра ќе испаднат како Бони и Клајд, бидејќи Грунвалд кога кажуваше дека неможе да им се верува на девојките, мислеше на Ариа :!:
    *Плус, нели Алисон беше бремена? А мајката на Езра и плати на бремена девојка да исчезне..Конциденција? Исто книгата Лолита што ја обожаваше Алисон е за тинејџерка која се вљубува во професор по Англиски на средни години..Можно е бебето да е негово?
    Сега навистина испаѓа:
    A- Alison
    T- Toby
    E- Ezra
    A- Aria?
    M- Мона

На figgiMK и mimiiiii им се допаѓа ова.
  10. elence192

elence192 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Не знам што ќе биде и дали Арија е поврзана нешто , но баш сакам да го видам објаснувањето за тоа како Езра е А. Зошто испаѓа дека е умоболен , како ненормален беше кога го покажаа дека тој е А

11. elence192

elence192 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    И плус , мислам дека А нема никаква врска со Ред Коут , мислам дека А ( Езра ) ги работеше сите оние збрки , и убивања , и лоши работи а Ред Коут е Алисон и сигурно сака да ги заштити девојките од Езра

12. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    "I swear everything makes SO MUCH SENSE NOW.

And I truly believe after watching this episode, that Ezra is one of the most terrifying psychopaths on TV.

HERE IS MY THEORY/INTERPENETRATION:

So when Alison was lying about her age and hooked up with Ezra (Board Shorts), Alison thought she was pregnant. When he found out, he panicked because she was not only underage but possibly pregnant. So, he went to her house, and tried to kill her.

When he had suspicions about Alison being alive, he devised a plan. He was going to finish what he started, but luring Alison back wasn't going to be easy. So, knowing the close bong Ali had with the four girls, he decided to torture them. In return he would watch them, hoping that his torture would Lure Alison back, so he could kill her off.

So he might have put Mona on his pay roll, or maybe considering she might have been the A who was messing with Alison, they could have went into business together. That part is still unclear.

But what seems clear is that Alison has been trying to save the girls all this time without getting caught. She doesn't want to be found because she knows that Ezra is a true psychopath.

This whole time, "A" wasn't about a vendetta with the four girls, it was about USING THEM AS PUPPETS to lure Alison back.

MIND. FUCKING. BLOWN."

И уште нешто
    Мислам дека Сиси и помага на Алисон. Затоа се 2 Ред Коут. YAY!

На mimiiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.082
    Допаѓања:
    5.146
    Некако не ми се верува за ова со Езра. Најверојатно е само колку да направат некој пресврт и после тоа ќе биде истата приказна како со Тоби.
    "Јас те сакам, го направив ова да те заштитам бла бла бла"

Алисон е жива. Тоа и се очекуваше, мада девојкава е ненормално итра да го излаже цел град, полиција и семејството.

Но,каде е поврзаноста со Мелиса, Врен и Езра?

14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    И јас сега мислам дека Сиси е од кај страната на Алисон,затоа и го сопре тоа.Ова држи вода за Алисон дека останала бремена со Езра,и мене не ми е јасно каква е поврзаноста на Врен,Мелиса и Езра ама па и не ми е јасно зашто Сиси го убила Вилден ако го убила. :^)

15. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    2.208
    езрааа ;( многу ги го сакав иако очекував дека вака ќе биде ама дај боже да не е тој :x

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.256
    Епа излезе и 12-та, ако има англиски превод нека пушти некој. :)

17. QueenN

QueenN Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    342
    Не ми се верува повторно да го направат истото како и со Тоби, би било многу предвидливо и досадно. Сметам дека Езра навистина е А. Бил со Алисон кога таа била 14 години и останала бремена од него. Дознал за бременоста преку Вилден, на кој му кажала Сиси и се вратил во Роузвуд да ја убие, но Грунвалд ја извлекла од земјата. Сега, се надева дека преку деноноќно набљудување на девојките ќе стигне повторно до Алисон и ќе го заврши тоа што го почнал.
    Плус, памтите ли кога се дозна дека мајка му платила на бремена девојка да исчезне?
    Исто така, омилена книга на Али беше Лолита. Приказна за професор по англиски кој имал врска со девојче. Коинциденција?

18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.973
    Допаѓања:
    45.676
    Koнечно добра епизода.Знаев дека Али е жива, значи сепак мојата теорија испадна точна.Само не знам како успеа да ја лажира смртта, ама вајда ќе го дознаеме и тоа, ако приказната е точна.
    Инаку Сиси може и помага на Али, затоа што биле неразделни и порано.
    Не ми се верува дека е Езра, реков дека ќе бидам разочарана ако е тој зошто ми е толку глуп лик, што не би сакала да стои на центарот од ова.Како и да сега сепак не сум толку разочарана, сметам дека вака барем ќе биде малку понедосаден.А тоа дека е тотален психопат, да е.И тоа не е нереално, вистина има вакви лудаци, па сметам дека добро е осмислена приказнава.
    Значи цело време им ги уништувал животите на девојките само да ги испровоцира доволно да бараат и да ја најдат Али место него.
    Мислам дека тој има осмислено се, а останатите од тимот се само на неговитот платен список, бидејки сите имаат некоја причина да ги мразат девојките(Мона, Џена...) па мислеле дека ова е нешто како одмазда, не ни претпоставиле дека имаат работа со тотален фрик.

Како и да е на одличен правец тргна сезонава, се надевам и наредната епизода ќе биде многу добра и крипи.
    А до тогаш...кисес :D

П.С.Немој да ми кажаете само дека Кејлеб ќе настрада нешто?Што беше финтата со автобусот?

19. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    :o :o :o !!!
    Сега барем знаеме со сигурност дека Али е жива. Можно е да СиСи работи заедно со неа и го има убиено Вилден за да ја спаси Али зашто можеби Вилден дознал дека Али е жива. А Врен во минатата епизода можеби не зборел со СиСи,туку со Мелиса..И двајцата се вмешани некако или се кријат од некој. Е само не ја наоѓам поврзаноста меѓу Шана-Џена-Мона? Од кај сега Мона со нив,кога нели беше Мелиса со нив?
    Ова со Езра ств ме остави :x ! Никад немаше да се посумљам у него,а теоријата со бременоста на Али има логика,ама сеа он е единствен -А или некој му помага?Ја мислам Вилден му помагал..

20. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    2.208
    http://www.podnapisi.net/ има овде :*