Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    А нели Мона им ги праќаше пораките на девојките од почетокот?
    Зарем не знаела дека Езра стои зад се?

2. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    сега барав нешто за серијава и најдов некои предпоставки дека сиси и е близначка на алисон..не знам дали имате прочитано што се случува во книгата(алисон има близначка се вика кортни(cortney-cece) со која се замениле кога биле мали бла бла) и дека иницијалите се исти C.D http://24.media.tumblr.com/25402af1ad4134400a33bfdf53b3a88c/tumblr_mj0ixuvQ1u1s589b7o1_500.jpg
    :!: е а да не препознавте чиво беше окото што ги гледаше?? прво ми личеше на од Алисон ама сега побарав слики на интернет и видов дека очите од али се помали и по плави па сеа нзз :^)

3. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    ^^Јас искрено се надевам дека ќе има тон објаснувања до крајов на сезонава. Зошто каша направија. Нека си ги средат мислите, сериозно.

Сиси, Врен, Мелиса, Шана/Шона (или како и да е) и Џена мислам дека се тим, ама дефинитивно не се во А-тимот. Ама Сиси дефинитивно го има убиено Вилден, зошто рекоа дека во летното финале ќе се открие вистинскиот убиец. Искрено, и мене не ми е јасна поврзаноста, т.е на никому не му е јасна реално гледано :D се надевам дека ќе извадат интересна приказна.
    А момакот тој што и помогна на Ешли, што сведочеше, 328953457436% сум сигурна дека е марионетка на Езра.

^ Белибер, одамна кажаа дека нема да одат на таква приказна со близначка на Алисон

И уште ова :D

4. BelieberYeahh

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    знам дека имаат кажано ама сепак.. :^) ауу не знам више што да мислам а кој ќе чека 2 месеци за нова епизода :@

5. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Јас мислам дека очите беа на таа жената од Рејвенсвуд, Грунвалд мислам беше.

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Неможам да ви опишам колку се радував кога видов дека Алисон е жива.Од самиот старт сакав вака да испадне целата приказна.
    За вас незнам,ама мене доста работи ми се разјаснија со епизодава.Сега барем не е само еден куп со информации.
    За Езра знам дека имаше многу теории,ама никогаш не поверував,не ни се имав посомневано.Особено откако излезе дека Тоби е во А тимот.Си викав нема шанси уште еден од дечковциве да вмешаат,затоа и си се изненадив добро :D Како и да е,имало многу хинтови за него кога ќе подразмислам.
    Ова со Кејлеб со автобусов,појма немам што им беше финтата
    Сега само да видиме како останативе се вмешани во целата приказна ( Мислам нели на Шана,Џена,Мона,Мелиса,Врен и.т.н. )

И прашање..Ако Сиси им помага на девојкиве,зошто тогаш Џена има толку страв од неа?

7. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Јас мислам тоа со автобусот беше дека Кејлеб оди во Равенсвуд, нели кога се качи беше Роузвуд, од таму го собраа, и наредна станица Гаврано-град. Можеби една од подобрите епизоди беше оваа, го затупеа едно време. Мене не ми е јасно како им кидна Сиси пред нос, ама ајде далеку дека тоа е единствената нелогичност во серијава.
    Искрено не мислам дека Езра е сам А. Мора да има уште некој. Во оваа епизода мене барем, премногу работи ми укажуваа на Ариа и тоа малку ме подзамисли. Ќе си чекаме октомври за двете епизоди.

А патем знае некој уште колку ќе трае серијава??

8. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
  9. BelieberYeahh

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    хахах а јас не можам да ви опишам како се радував кога Ариа го гушна Езра ама.. ;(

10. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Леле, значи леле! Сте се убиле од пишување, знаев дека Алисон воскреснала из мертвих. :D
    Ади, еве превод на инглиш, за тоа и пишав во темава - симнав епизода и сега ќе ја гледам.
    http://www.tvsubtitles.net/subtitle-247327.html
    Ќе пишам импресии секако, ама малку ми се скрши филмот зашто знам што да очекувам. Не ве читам повеќе пред да ја гледам епизодата. ]:)

11. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Одамна се сомневав во Езра , знаев дека е тој :D Покажаа и сцена дека и тој бил генерација со овие од НАТ клубот или како се викаше ...
    Сега излегува дека една од девојките не е за верување , мислам дека е Ариа , кога им ги носеа топките на нејзината пишуваше А , и повторно ја дадоа Спенсер со топката на Ариа , а и тоа што сите сакаат да си заминат а Ариа напна да останат :^) а и многу работи наведуваат на неа , или пак намерно сакаат да не наведат на неа ? Мотивот на Ариа да се здружи со Езра по некоја логика ми е тоа што Алисон го уценуваше татко и .
    А зошто Хана го скри тефтерот што го најде таму ?
    А окото што зиркаше или е на Алисон или е на старата , а приказнава со Цецето :D ич не ми е логична:D изгледа нечива марионета е .. Кога е наредна епизода дали дури во октомври :sweat:

12. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Уште не сум ја гледала епизодата но ве читам вас и коментари на tumblr.Не ми се верува дека Алисон е
    жива. :o Едвај чекам да ја изгледам епизодата.

13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.811
    Допаѓања:
    25.410
    Слободно можам да кажам дека епизодава беше најдобра до сега.
    Практично се дозна се што сакавме,
    на пример како А секогаш знае се и е на повеќе места во исто време, дека Алисон е жива.. И дека Езра е психо ( фала Богу нешто интересно за неговиов лик ). Дури сега сфаќам дека сите тие досадни сцени со него не биле без причина, туку ете им требал ликот да го одржат во живот за понатаму, односно еве за ова откритие.
    Само се надевам нема да се предомислат и да го направат добар и дека им помага, нешто слично ко што беше со Тоби.

Само уште не ми е јасна поврзаноста на Мона, Шана, Џена, Сиси, дали се лоши или не, на чија страна се... не знам, ама веројатно ќе објаснат понатаму.

Се на се, задоволна сум од тоа како испаднаа работиве.

И уште нешто, многу битно.
    Кога Хана ја праша госпоѓава Грунвалд зошто Али не им се покаже и дека може да им верува на нив, оваа Грунвалд рече: I wouldn't be so sure.
    Ова мене ми звучи ко една од девојките да е во тимот, нели?
    А најверојатно Ариа, не зошто сум фан на таа теорија, туку самиве продуценти имаат изјавено дека Ezria ќе биде крајно, што значи не е ништо чудно да оперирале они двајца цело време заедно.

На Hipster и Chocolate.me им се допаѓа ова.
  14. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ На почетокот на епизодата, со топките.
    Случајно ли се падна А кај Ариа? Јас мислам не.

А и тоа окото мислам дека е на Мона.
    Едит: Проверив Мона има кафеави, што значи Алисон.

Уште кога влегоа во тоа просторијата ја дадоа Алисон на слика, сини очи.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  15. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Мислам дека Спенсер е девојката на која не треба да и се верува.
    Окото кое ги гледаше девојките додека беа во собата на -А- беше на старицата, таа која потоа им кажа дека Али не е мртва.
    Езра мислам дека е само платен да ги извршува нечистите задачи на -А-. Слично како што беше со Мона и Тоби.
    Многу е сериозна работава, мислам како би можело -А- да биде некој нормален човек или пак тинејџер.
    Можно да испадне нешто дека -А- е брат и на Али. И некако заедно со Спенсер (нели се полу брат и сестра) да сакаат да и наштетат на Али.

16. mala-srnicka

mala-srnicka Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    24
    Се убив читање вчера за што и како,де по форуми де по фб.
    Најлогично ми изгледа дека Езра не е А. И реално НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ.
    Нели ако е А Езра,тогаш се откри целата мистерија и ќе даде уште 15 мин за Алисон како остана жива и толку.
    Не мили мои,Езра е натеран да биде во А тимот (нешто како Тоби или теоријата дека сака да и наштети на Али па влегол во тимот.) А дека тој е главниот А,нема теорија.
    Друга работа,Сиси дека ги штити потешко,нели таа им наштетуваше не знам која епизода беше.И ако ги штитеше зошто се они гнени на неа. ИМа две ред коут,едната е Сиси (по наредба на Алисон да ги штити),втората е Алисон главната.
    Вервајте и памтете ми го зборот А ќе испадни некој во кој не се надеваме.
    Мелиса,Врен,Џена( од секогаш мислев дека таја е), мајка и или брат и на Алисон.

Но,едно големо НО!
    Што ако Ариа кога била со а овај и кажал за Али дека можно е да била трудна и се гледала со него и сега она се поврза со него да ја најде. (не ми излгеда ова логично али го најдов)
    Друго,НЕЛИ СПЕНСЕР СЕКОГАШ Е ЕКСПРЕТ.Она се нешто разбира,и сега кога беше за да се оди во тој градот за шоуто овие поим немаат ова се знаееше каде што како како се работи и вика на Арија знам не грижи се добро ќе бидиш! И за телефонскиот број од птицата. Многу сумлива ми е,секогаш се знае,секогаш се сваќа и на ТОби му вика можи не е тоа се што А ти даде. Можи треба ваака и вака.

То е мое мислење али дека Езра е големиот А.Чисто неверојатно. А тоа што се налути на крајот е реакција затоа што не стигнал на време да гги спаси девојчињата.А и гарант ќе ја види сликата дека А ќе носи некој костум и тој намерно ќе го облечи за да ја фати. Затоа во видеото за октмоври Езра стои со сите девојчиња и гледа изненадено нешто.

17. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Езра?! Озбилно? Зоштоооо? Ауу кој ке чека до Halloween. Оскар за дволичнос-троличност треба да добие Езра, уште не ми се верува... :x
    Види го ти Езра pretty eyes, цело време преку Ариа оперирал...
    И конечно стана офишл дека А е жива, и дека бега од "постариот псајхо дечко" што успат за малку не ја убил! :!:

18. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Дел од интервју со Оливер Голдстик.
    Ezra is up to no good. :D

На the.vampire.girl, 1209, SparkyAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    ^Дали ова значи дека Ариа не е дел од А тимот , штом е во опасност ?
    И многу ме интересира што имаше во тефтерот што го скри Хана и зошто го скри ?
    Најсмешно би било Хана да е дел од А тимот :rofl: :rofl:

20. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Знаев дека нешто мути Езра, и дека не е туку така ставен како професор на Ариа.
    Еј! Намерно вака направија сега да чекаме месец ипол за следната! :devil:

На Hipster и mimiiiii им се допаѓа ова.