Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    ^ го исече и тоа баш на десната рака што на крајот од епизодата му беше во џебот..

2. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Во серијава веќе ништо не ми штима.
    Од една страна мислам дека Алисон е жива, од друга зошто пак им се појави во градов Рејвенсвуд каде не се знае ни кои се живи ни кои мртви. Може да е само фантазија на девојките.
    Толку ги измешаа работиве што ни продуцентите не верувам дека ги следат.
    Епизодава МРАЧНА, темна, повеќе ми изгледаше како хорор филм отколку ПЛЛ

На крајот девојките сфатија дека Езра е А. Конечно!

3. Divajn

Divajn Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    225

И јас така имав разбрано, но тоа да ти било една епизода ПЛЛ , а по неа следело пилотот од Рејвенсвуд.

4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.430
    И покрај очигледните глупости не ја прекинувам серијава, чисто затоа што сум радознала и ме интересира како ќе објаснат се, а и веќе и смешна ми е со некои дебилни сцени.
    На пример, кога Езра ги врати девојкиве во Роузвуд со кола,
    таму ја видоа Али. Она како стигна таму? Ја префрли и неа некој или трчаше по неговата кола за да ги следи и после да избега.
    |(

Мислам, фино што се дозна конечно дека Алисон е жива, и дека Езра е се посомнителен, ама имаат некои дебилни пропусти во сценариото.
    А на крај и краева не е доволно тоа што се дозна. Приказната почна со Алисон, но продолжи со Иан, Врен, Мелиса, татко и од Ариа, Сиси, сите беа некако замешани ама ништо од тоа не објаснуваат.
    После тоа чие беше телото што го најдоа, а мислеа дека е од Тоби?
    Или телото во црна вреќа кое беше на возот во претходната Хелоуин епизода?
    Ваквите ситници ќе ги објаснат ли некогаш?

Нешто најточно што го прочитав:
    I think the writers have brain damage. Its the only possible explanation for all of this.

А да не почнувам со спин-офот Рејвензвуд, кој е со сосема друга тематика, со духови и слично, ко да не се во ист универзум со ПЛЛ...

|(

На anuskaNESTLE, Hipster, CoverGirl10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    91
    Може ли некој да ми даде линк од епизодава ? или торрент ?

6. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Да! :rofl:

Прикачени фајлови:

• hhhh.jpg
      hhhh.jpg
      Големина на фајлот:
      28,6 KB
      Прегледи:
      219
    На sweet-cherry и curlygirl им се допаѓа ова.
  7. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    На MoonChild му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    епизодава беше прав BOOM немам зборови

Алисон - жива :o

и сеа шо им е на овие бе, едвај дочекв 40 дена, а сега бараат 77 |(

9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.430
  10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    До јануари ќе забораиме што се десило, но нема врска. Ова сецкањево на сезоните низ цела година им е најголемата глупост која сум ја видела. Летово истресоа 12 епизоди, па пауза 2 месеци, една епизода, па пак пауза 2 месеци па уште 10 епизоди, мислам немам коментар.

Добро како можеше Ариа во ниеден момент да не примети дека има ваков ненормален дечко, мислам да бидеш со некој со години и да те траумира вака ми е тотално нон сенс. И нормално ќе ги маткаат уште цела сезона и тогаш ќе отријат кој е Езра уствари и така...
    |(

НЕ дека го сака Езра, баш ми е одвратен од почетокот, али дека е А он е толку глупаво и споед мене не логично, зашто мораше некој од нив да го отрие порано, ако не оваа гускава Арија, барем Спенс ќе го намирисаше сигурно до сега.

И да,точно ништо старо не откриваат, само пребаци нова сумња и мув он, досадни ми е веќе и тоа премногу. Го губам трпението, нема да ме чуди да ја прекинам и после сезонава, секако дознавме Али е жива и тоа е тоа, нема потреба да се бара убиецот зашто е жива. Колку е тоа нелогично да е она жива, но океј ајде нема им биде...

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Е ова е мн глупаво што прават. Една епизода после 5 месеци.
    Нека дадат барем сезона, па да чекаш.
    И да, серијава ја рекламираа нештоо вауууууууу, а се се знаеше . Можеби ќе престанам со гледање, бидејќи веќе не ме имперсионира серијава, во 4 сезони ништо не се десило.

12. dence

dence Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    Кај можам да ја гледам последната епизода што е излезена со превод?

13. mala-srnicka

mala-srnicka Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    24
  14. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Епизодава- ебење у здрав разум!
    Добро, дали се свесни колку забегаа и колку им се смешни епизодиве глупави? Епизодиве ванаби хорор стори?! |( |( |(
    Толку одбивни ми станаа што ми се иде да им ги окубам на сите косите, посебно на најглупавата Хана, и што им беше тоа со говорницата, светењето, глупостите, лицето на Алисон, па Езра како ја фаќа, па одма за пола секунда Миранда ја отвара вратата?! |( Глупости у боја!
    А Алоисон па, дух бре брате не и е рамен, за дел од секунда се трансформира кај сака! И тоа пешки цели ебани 4 сезони! Брза како гром е, а башка и додека се свртиш нечујно ја снемува!
    Спенсер го пресече Езра на раката, а овој баш со таа рака и го подаде мобилниот на Арија, и демек ништо не му е, да бе да баш!
    И моментот кога Арија ја држеше Хана за рака, па ја снемува, вауууу, мистериозно стварно, каде е Ханчи?! |( Ма јебете се сите!
    Толку глупава епизода што дури се нервирав додека ја гледав значи...

На Tiki-lolipop, Mrs.Cuper, Chocolate.me и 7 други им се допаѓа ова.
  15. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381

На Chocolate.me, the.vampire.girl и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Добро е :D
    Барем дознавме дека Али е жива :D
    И мал дел од мистеријата се откри, сега мислам дека ќе ја отупат дури конечно да кажат кој е -А.
    Кога излегва друга епизода?

17. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    ^ 7 јануари :)

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Ја претерват искрено, па многу време е стварно :|

19. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Јас дури денес стигнав да ја гледам и се разочарав.Многу.Имав големи очекувања, толку чекање за ништо.Се потврди дека Али е жива но тоа го и знаевме веќе.Имаше некои creepy сцени во тоа мавањето по тунелите.Многу ми е чуден Езра како А дефинитивно не го очекував тоа.Мислам дека немаше потреба да ги мешаат Роузвуд и Рејвесвуд иако последната сцена со тоа гробовите беше многу морничава.Се надевам дека во јануари ќе почнат со подобри епизоди.

Промо за наредната:
    http://www.youtube.com/watch?v=TAJGB_Z6SQg

Seems like A is after Hanna

20. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Колку глупости направија. Тинејџери од по 17 години се соочуваат со вакви нешта и секако тие на никој не кажуваат туку храбро самите одат во овој мрачниов град. Глупости!

Сметам дека Кејлеб, како и Алисон се духови. Тоа е единственото решение за сета оваа неповрзаност. Хана и не е така глупа бидејќи нели кога таа му кажа на Кејлеб да остане да ја чува новата девојка во Рејвесвуд и кога го правеше тоа како самата да беше сигурна дека Кејлеб не е жив.
    Сеуште не сум убедена дека Езра е виновен за сите овие збрки.
    Спенсер ми е тотално сомнителна. А оваа бабата што се појавува страшно ме потсеќа на мајка и на Хана, нели само што е стара :D. Но физиономијата им е слична. И малите близначки нели се појавија во една епизода токму во домот на Хана и мајка и па мислам дека дури и мајка и на Хана е дух кој привремено нели тогаш ги чувала близначките. Може ова се паралелни светови (едниот на живите, другиот на мртвите) кадешто има мешање на луѓето од едниот во другиот.

ПЛУС Кејлеб и оваа новата девојка од бусот имаат иста фризура и боја на косата - ќе да има нештооо :D .