Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Па не беше многу лоша за чекање, ама не беше ни нешто најдобро.

Конечно, Хана ја покажаа како личност која е способна за правилно размислување и донесување одлуки, а не како глупава плавуша која не се интересира за ништо и не размислува. Ми се допадна тој момент, со неа и со Спенцер.

Јас мислам дека Џесика знае дека Алисон е жива, само молчи и исполнува нејзини желби. Исто, женава е многу creepy, постелнината 5 пати ја смени.

Ариа пропадна во некоја приказна без излез. А тој што влезе на крај, Лукас е и мислам дека ќе ја пикне во тоа дупката на подот што беше. Не и требаше неа тоа со Езра, после Ноќта на вештерките епизодата, Езра е многу морничав и неочекувам. Што побогу беше тоа со Мона на кафе ?

2. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    Епизодава не вредеше за толку чекање

Едвај чекам да видам што се крие во фамозниот дневник на Али. :?:

3. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    2.601
    Кога е следната епизода?

4. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    ^ Во вторник

5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.435
    Мислам дека ова беше официјалното збогување меѓу Хана и Кејлеб, она за кое зборуваа дека било многу емотивно, а не она во претходната епизода.
    :(

Друго... немам некој посебен коментар, освен дека Езра со секоја епизода е се појезив.
    Се' покажува кон него, и сликата со возот во тоа викендичката, и видеото кое им се пушти на девојкиве - беше со професори кои пишуваат по табла...
    И во промото за следната, го има само него и девојкиве, никој друг.

http://www.youtube.com/watch?v=a1lH-YTSkPc

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  6. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265
    Каде ја гледавте 15 епизода, јас ја чекам 2 дена на cicurca само ја оддолжуваат...?

7. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.369
    ^14 епизода е, инаку онлајн ја има на http://www.primewire.ag/, ама без превод.

Во однос на епизодава:
    Очекував малку повеќе,веќе некако ми станаа досадни со ова влечење, и со појавување на милион прашања, а малку одговори.Мене Езра ми стана одвратен, не можам да го гледам веќе, посебно не во сцените со Ариа.И да, конечно дојде крајот на Хана и Кејлеб, мојот омилен пар :( И да мило ми е што конечно Хана не испадна глупава.

Инаку Lucy Hale т.е. Ариа доби награда на People's Choice Awards за Favorite Cable TV Actress.

Инаку еве неколку теории:
    Во однос на теоријата на Хана за другата девојка, можно е да е точна зошто во една епизода, мајката на Али кажа дека жолтата блуза што ја носеше Али била доволна за да ја идентификува,и всушност укажува на тоа дека не го видела телото.

I think that Paige is the one who Ali fears most. The way she spoke about hating Ali so much In the Who's in the Box episode was creepy and made me think that she might be the one Ali feared. We know Paige has had a violent streak (when Emily was with maya cousin), so maybe it would make sense.

И една доста интересна теорија за Езра:
    Some things I noticed - Did anyone notice at the end of Mona and Ezra's conversation that the camera kind of cut back and forth. In one frame, we see Ezra leaning forward talking to Mona. The next, he's leaned back in his chair and his demeanor has changed. We never see him move back in his chair. This is done sometimes in movies/shows to show split personalities. They do this to show the difference between the two personalities - hence Jekkyl and Hyde.

Me and my roomies want to contribute to the theory that Wren is maybe big-A 1) Ezra said the house belonged to a friend of his who's out of the country: WREN. 2) the creator said Board Shorts and Beach Hottie are only "maybe" the same. 3) the body type of the creeper at the end of 4x14 was more Wren-ish. 4) We became suspicious in 3x7: Mona gave another coded message "I'm M.D." ("I Miss My Dolly")--we think she was trying to point the liars to Wren.

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Divajn

Divajn Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    225
    Откако ја изгледав последната епизода вчера, се одлучив да ставам крај на нашата неколку годишна врска . Примам сочувство за изгубените саати , денови. Откако ќе заврши
    ако некогаш воопшто се решат продуцетите да стават крај
    ќе ја посетам уште еднаш темава во знак на сите изгледани досегашни епизоди и мои обиди за теории . Поздрав до верните фанови .

9. Tej4e

Tej4e Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    после оваа нова епизода, која не беше толку посебна, туку на сите им се враќаат дечковците (во случајот на хана и спенсер толку слично ми изгледаше), па не остави многу знаци, а јас отидов на инстаграм да читам теории:
    Знаете како се оние постери на ѕидот сите напишани на француски, па потоа како Али и кажуваше на Емили за Париз, сите оние летови во хелихоптери, па се мисли дека затоа што Алисон собираше многу пари, па целта и била да оди во Париз. Затоа гледам кестот оди во Париз, ставаат слики, ова, она, таму снимале епизода. Сеуште не се знае хуз ин да бокс...

Spoilers:
    -Ashley knew Alison was alive
    -Spencer has a big secret
    -Ian's killer is unexpected
    -Mona'a new love interest is Mike
    -Detective Wilden was the one who killed Toby's mum
    -Ali and Ezra flashbacks
    -Cece comes back
    (не се знае дали се сите точни)

http://media.tumblr.com/f588eb7c459cf58eac1cd9b0b300436e/tumblr_inline_mgac2coVLu1rbq8pj.png
    порака до Ариа, што бара нараквицата на Алисон ?

10. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265
    :tmi: Леле па и на cicurca ја имало,јас цело време мислам дека е 15 епизода :o хаха фала ти што ме освести. :*

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    И ја се разочарав од новава епизода. Ништо посебно, ништо не се откри туку само трупаат нови приказни и нови заплети. Разговорот меѓу Езра и Мона ич не го ни разбрав али како Мона да се сомнева во Езра , така ми заличе..Ариа исто не ја разбирам, увек се враќа на старата приказна и ме разочара.
    Спенсер е неверојатно паметна, како успеа да ја убеди, е тоа е старата Спенсер. :)
    Исто не ја разбирам приказната со другото исчезнато девојче, дали има некаква поврзаност навистина или уште една приказна само да ни го отргнат вниманието :^)
    Најжална сцена ми беше со Хана и Кејлеб, стварно омилен пар ми беа.
    И мислам дека на крај тој што влезе беше Езра, и Езра е сигурно -А.

12. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    Од последнава епизода очекував повеќе.
    А и на мојот омилен пар Хана и Кејлеб дојде крајот :(
    Ариа почна многу да ме нервира а Езра неможам да го гледам :devil:

13. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    Од каде да ја спуштам новава епизода или онлајн да ја гледам? :)

14. Nephertiti

Nephertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    на филмовизија ги има сите со превод

15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Јас мислам дека Спенцер се обидела да ја убие Алисон и дека затоа ја вметнаа таа 2та приказна тука.
    Нели таа Клер, или како да беше, кажа дека и е мило што другарка и е мртва и дека таа потајно го посакувала тоа бидејќи неможела повеќе да го издржи нејзиниот терор.

А се сеќавате на тој флешбекот, Спенцер и Алисон кога се караа и Спенцер рече дека е мртва за неа веќе.

Исто така, имам прочитано споилер дека Спенцер знаела многу повеќе за таа ноќ но неможела да се сети. Исто како што се сети Емили кај таа докторката.

Моја теорија.

16. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    2.601
    Колку ја заплеткуваат серијава тоа е чудоо значии :devil: Јас скрооз се изгубив.Ќе може некој да ми објасни што е финтата со Рејнесвуд?Што е тоа уствари?Зашо го имаше гробот на Кејлеб и зашо он и рече на Хана дека мора да се врати таму? Езра ми стана ептеен морничав,веќе не ја гледам серијава пред спиење :tmi: Премногу одолговлекуваат и мислам дека вака гледаноста се намалува,еве и тука читам дека некои феминки се откажаа од серијата.И на крај ќе излезе дека -А е некој сосемаа трет,а сега само тераат да мислиме дека е Езра.Не викам дека он не е во -А тимот ама мислам дека не е он главниот -А.

17. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Мене целото семејство Hastings ми е сомнително па дури и Спенсер.И да многу глупаво изреагира како Хана да е глупа плавуша што не разбира ништо. |( Најемотивен момент од целата епизода беше кога се збогуваа Хана и Кејлеб иако Кејлеб беше досаден со неговото "It's complicated".

18. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.780
    Допаѓања:
    169.525
    Мојот омилен пар замина по ѓаволите .... Јас си имам развиено теории:
    Теорија 1
    - Сите четири се во А тимот.
    Сите се сомнителни на некој начин и,на пример можеби покрај тоа што ја бараат Али како за пријателка, површна причина им е да стигнат до неа за да си го задоволат големото А т.е. Езра и затоа тој секогаш знајш кај,се и сл.
    Теорија 2
    - Ариа е големото А.
    Едноставно ми е сомнителна. Сите работи се дешаваат кога таа ќе замини некаде со Езра (како во последнат на пример)

As for Caleb, I‘m going to break his neck.

19. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Оваа е последна сезона или уште нови глупости ќе смислуваат? Да знам уште колку време ќе се измачувам себеси :D

20. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.406
    Допаѓања:
    8.436
    А сега пак ли ке излегуваат епизодите секоја среда или ке мора да чекаме по 2 месеци за една епизода?