А кој пансион е ова, ако не ти е проблем да го кажеш. И јас бев на два ума да ја оставам за да одиме на одмор, ама ја земавме со нас на 4 месеци. Супер поминавме. А инаку и на мојата и паѓаа влакненца минатиот месец, сега откако прв пат ја ишишав не. И едно прашање....на мојата само на некои места и е виткано влакното, не на цело тело. Нормално ли е? Или е некој мелез, а ја земав од позната одгледувачница и ја платив како за бишон. И педигре ми дадоа.
Јас го купив од жена што има женка бишон, што ја спари само колку да роди еднаш, за да може да ја стерилизира, таткото исто така бишон, и бидејќи не и беше за пари правење го платив 200 евра, а гледам некаде одат повеќе. Кај мене пушта уште влакненца зошто ноџињата не му се до крај ишишани, можеби ич, зошто јас ну направив фризура како пудла. Има рамни влакненца само кај муцето и лицето, на друго место е виткан. Пансионот се наоѓа во Велес.
Здраво на сите.Сакам да си купам бишонче и имам веке најдено 250€ 2 месеци старо,мајка татко бишони со педигре,мислите дека цената му е малаа?
Здраво, наскоро ќе имам малтезерче, не сум чувала до сега кученце па сакав чисто да прашам колку отприлика се месечните трошоци за нив? Разгледував исто каква храна треба да јаде. Тие што чувате малтезерче кои би биле вашите совети и на кои работи треба да обрнам внимание? ☺️