1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Малтезер и бишон

Дискусија во 'Дом' започната од Ninjasdaughter, 9 септември 2020.

1. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.152
    Допаѓања:
    17.615
    Мојот Бишон е година ипол и никогаш не оставал влакна.
    Мислам дека не се менува влакното...

На Tinche23. му/ѝ се допаѓа ова.
  2. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    3.498
    А кој пансион е ова, ако не ти е проблем да го кажеш. И јас бев на два ума да ја оставам за да одиме на одмор, ама ја земавме со нас на 4 месеци. Супер поминавме.
    А инаку и на мојата и паѓаа влакненца минатиот месец, сега откако прв пат ја ишишав не.
    И едно прашање....на мојата само на некои места и е виткано влакното, не на цело тело. Нормално ли е? Или е некој мелез, а ја земав од позната одгледувачница и ја платив како за бишон. И педигре ми дадоа.

3. Dikinzi

Dikinzi Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2019
    Пораки:
    2.582
    Допаѓања:
    6.144
    Јас го купив од жена што има женка бишон, што ја спари само колку да роди еднаш, за да може да ја стерилизира, таткото исто така бишон, и бидејќи не и беше за пари правење го платив 200 евра, а гледам некаде одат повеќе. Кај мене пушта уште влакненца зошто ноџињата не му се до крај ишишани, можеби ич, зошто јас ну направив фризура како пудла. Има рамни влакненца само кај муцето и лицето, на друго место е виткан. Пансионот се наоѓа во Велес.

На pilenka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bella04

Bella04 Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2024
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    Здраво на сите.Сакам да си купам бишонче и имам веке најдено 250€ 2 месеци старо,мајка татко бишони со педигре,мислите дека цената му е малаа?

5. Teodoris

Teodoris Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2024
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    121
    Земи го додека не ти го земале.

6. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.313
    Допаѓања:
    11.719
    Продавачот си ја формира цената, затоа земи си го:D

7. Mariza85

Mariza85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2020
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    292
    Zemigo dodeka ne ti go zemale.jas mojot go zedov bez pedigre 200 evra a imase i 9 meseci.

8. QueenK_

QueenK_ Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2022
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Здраво, наскоро ќе имам малтезерче, не сум чувала до сега кученце па сакав чисто да прашам колку отприлика се месечните трошоци за нив? Разгледував исто каква храна треба да јаде. Тие што чувате малтезерче кои би биле вашите совети и на кои работи треба да обрнам внимание? ☺️