Мамо, ти благодарам..

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Chocolate.me, Aug 29, 2013.

1. busavobebe

busavobebe Истакнат член

Маамичке мојаа најмила ти благодарам што постоиш и што си толку добра и трпелива мајка, ти благодарм и покрај тоа што бев проблематична и на моменти те излудувам ти секогаш беше покрај мене и ме гледаше со љубов и внимание, за мене на овој свет не постои подобра мајка од тебе ти си СОВРШЕНА во секој поглед, ти си мојата нежна мила мамичка и едвај чекам повторно да те гушнам и заспам во твоите прегратки:inlove::inlove::f::hug::hug::l:

2. dzeliii

dzeliii Истакнат член

Мамо, ти благодарам, бидејќи кога ќе почнам да летам со умот ти знаеш како да ме спуштиш на земја. Ти благодарам што кога ќе ми се разниша самодовербата ти веруваш во мене и ме бодриш, ме учиш да верувам во себе. Ти благодарам, бидејќи ме научи дека семејството е најголемата потпора која ќе ја имам во животот. Мамо, ти благодарам за неизмерната љубов и поддршка. :l:

3. Liu

Liu Популарен член

Фала ти што постоиш и фала ти за се во животот. Фала ти што си со мене во најтешките мигови, што ми си најдобрата пријателка. Знам дека понекогаш правам грешки, некогаш сум и неподнослива а ти секогаш исто ме сакаш. Ти ветувам дека секогаш ќе се трудам секаде да ти бидам најголема гордост. Те сакам. :l:

4. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Мамич, ти благодарам пред се што постоиш, што си тука за мене во било кое време. Ти благодарам што покрај што си ми мајка, си ми сестра, најдобра другарка и најоткачена цимерка.
    Ти благодарам за се што досега ме научи, што досега ми помогна, и за се што допрва ќе направиш за мене...
    Премалку се зборовите да ја искажам мојата благодарност и љубов која ја чувствувам кон тебе.
    Ти благодарам што си полна со разбирање, што ме сфаќаш и не знаеш да ми се налутиш.
    Ти благодарам што ме порасна во човек, што ме научи да сакам и да бидам несебична.
    Те сакам, ма те обожавам!! <3

5. Samomarija.056

Samomarija.056 Истакнат член

За се . :makeup::makeup: колку си се сакам шо сум кратка. :devil::devil:

Сама Дома likes this.
  6. Angie24

Angie24 Истакнат член

Зошто си ме родила и израснала во добар човек.Ти благодарам што уште ми угодуваш како мало дете иако не заслужувам понекогаш.Ти благодарам што знаеш да ми дадеш добар,искрен ,рационален,приземен совет.Благодарам што ништо не ти е тешко да направиш за мене.Ти благодарам што сеуште во очите ме гледаш како мало дете,иако тоа дете одамна го изгубив во себе...Благодарам за тоа што и да згрешам ти си тука за мене без резервно.Благодарам што ми ги читаш очиве ,тагата ,среќата во нив. Благодарам што знаеш да молчиш со мене како никој друг кога е најпотребно.Благодарам што си ми мајка мамо.

Crna Dama and Сама Дома like this.
  7. MG3

MG3 Популарен член

Ти благодарам што ми покажа каква мајка не сакам да бидам. Не ме допираат твоите солзи, навреди и закани повеќе. Нема ниеден удар да оставам да ти биде невозвратен од сега па натаму. Ти ветувам.

hermosa and Nine25 like this.
  8. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Ти благодарам за се што имаш направено за мене,што секогаш си тука за било каков совет,најважно од се,што си многу позитивна и секогаш ме поддржуваш во се...фала ти што постоиш,една е мајка!!!:inlove::l::hug:

9. alexa_dimoska

alexa_dimoska Истакнат член

Во тебе секогаш ќе гледам авторитет и поим за силна жена. Секогаш ќе бидам твоја поддршка во што и да одлучиш. Не само затоа што си ми мајка, туку затоа што ти си таа која си се борела да ме претвориш во човекот кој сум денес.
    Благодарам никогаш нема да биде доволно за да ти се оддолжам за сè.
    Најмногу те сакам!

10. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Тешко дека можам да ти се заблагодарам за нешто.
    Барем не во последно време!

ЕденЧлен likes this.
  11. J.J.

J.J. Активен член

Ти благодарам што ме донесе на овој свет и што ја имам таа чест да бидам твоја ќерка! ❤

hermosa likes this.
  12. -Buba-

-Buba- Истакнат член

Ти си прекрасно битие кое изобилува со љубов и разбирање. Му благодарам на Господ што имам мајка како тебе. Те сакам мамо :l:

joy1 likes this.
  13. Naturel

Naturel Истакнат член

Мамо ти благодарам што не направи луѓе со брат ми и сме ова што сме. Ти благодарам што секогаш ми помагаш кога најмногу ми требаш. Ти благодарам што ги издржа сите тешки моменти за нас двајцата. Те сакам бескрајно сакам да си најсреќна

hermosa likes this.
  14. Stories

Stories Популарен член

Ти благодарам мамо за тоа што минативе скоро 30 години, живеев во розов свет.
    За тоа што секогаш ми веруваш за се', безрезервна поддршка ми даваш во секое време и невреме, љубов најголема.
    Денот кога дознав,јас умрев.
    Се изгуби розевиот свет,одеднаш стана мрачен.И секој ден умирам одново и одново.И секоја ноќ мислите стануваат лош сон, кој често се претвора во јаве.
    А ти си мамо, јунак над јунаците, цел свој живот.
    Душава да ти ја подарам, малку ќе е за тебе, Мамо моја најубава.

alexa_dimoska likes this.
  15. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Ти благодарам што ме трпиш
    Ти благодарам што ми прости
    Ти благодарам што ме одгледа да бидам добра и да имам добри особини

16. CrazyOne

CrazyOne Модератор Staff Member

Едноставнп фала за се. Иако се караме за се и сешто. Фала за се што ме научи

17. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Колку пати да напишам благодарам,е џабе мајко,ти го даде својот живот за мене,зарем треба објаснување........КЕ СЕ ВИДИМЕ ЕДЕН ДЕН ПАК ЗНАМ.

luna. and КикиМаус like this.
  18. elimkd

elimkd Форумски идол

За безусловната љубов

19. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Благодарна сум што ме направи човек( бев право говедо). Откако почина сфатив дека јас ништо не сум направила за неа. Благодарна сум што некогаш се скратуваше од сопствените задоволства само за да може на мене да ми исполни некоја желба и да ми пружи нешто повеќе.
    Посакувам да го ценев тоа на време.. На моменти посакувам да ме види и да знае колку ми е тешко без неа,но на моменти помислувам дека е подобро да не може да ме види како пропаѓам и како цел свет ми се руши во неколку секунди, како плачам и како умирам пред спиење...

♡BuBaLe♡ likes this.
  20. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Што постоиш. ТИ СИ МОЈОТ ХЕРОЈ.