Марамата е нешто што го носам есента и зимото,си го носам со црното капутче,ем стои прекрасно ем топли!
едноставно обожава марами и најубав моден додаток ми се и бедејќи сум толку затрескана во нив за матурата имав марама која беше 3метра долга
Значи ги обожава,најчесто ги носам околу врат,во коса-сега е модерно.Убав моден додаток во секое време
ООООООООООО да!! Ги обожавам Незнам колку ги имам на број, и тоа во повеќето бои.. Едноставно ги обожавам од нив никогаш не ми е доста!! Моето модно парче <3
Ги обожавам Најомилена ми е една со леопардска шара, а имам во многу бои. Одличен моден додаток се, преубаво стојат на палто или кожно, а и плус те топлат
Сакам марами,интересен моден додаток се.И плус топлат кога е ладно. Јас обично ги носам како на сликата погоре,сакам да се средни по големина,не преголеми.И повеќе сакам еднобојни одколку шарени,ама и тие и тие се убави.
Ми се допаѓаат многу марамите,но моментално немам ниту една Треба да си земам неколку,бидејки сметам дека баш даваат некој шмек на било која комбинација што се носи Најомилена ми е леопард шарата/принтот
Многу ги имам дома, ама затоа мајка ми се мрднува коа глеа што правам со нив Сеа го здогледав видеово и 90% од марамите ги исповрзав...Иначе стварно е интересно и едноставно http://www.youtube.com/watch?v=C_gKtpo4 ... re=related