Една од вообичаените фантазии е масажа кога преминува во секс... Не е бесмислена темата.. масажата е само предигра, во случајов... Не дека се е*аат со масери и масерки..
Вајлд, нема да дрвам али.. Корелацијата меѓу масажа која не е напоменато дека е еротска и покрај тоа што стои у категорија секс како и самото прашање немаат благе везе едно со друго. Еротските масажи се предигра, а обична масажа не преминува во секс. Глупо е брате. Али океј.
Не мора да е еротска за да дојде до секс, имав една партнерка толку се возбудуваше од обична масажа што од масажа веднаш преминуваше на секс. Значи секакви луѓе има, со секакви потреби и табиети. Тогаш ништо чудно што и темава се нашла тука, и е јасно за што станува збор. Секако не станува збор за тие што само уживаат во масажа и тие што само уживаат .о секс тука станува збор за комбинација масажа, секс, кое прво оди масажата или сексот и кое е подобро масажата или сексот кога највеќе се опуштате. Масирам другарка и мислам доживува оргазми почнува да ми стенка се задишува, целата и после масажата ја прашувам како беше? Подобро и од секс ми вика. Сега замисли да ја масирам таа личност додека седи во парк, еднаш ми побара но ја одбив.
Искрено не знам дали баш добро масирам тие ми викаат добро а јас си се чудам во себеси, и си мислам да не сум ја погрешил јас професијата. Хаха
Јас сум како другарка то, осетлива на масажа, ама сакам силно, deep tissue масажа. Не дип ВО тишу, дан се разбереме погрешно.
Поради тоа што масирам знам на што мислиш и нема забуни, тоа е оноа кога ќе ми речеа на почетокот кога почнував со масирање стисни бре ...... повеќе (тука за малку името ќе си го пишев пошто секогаш после бре идеше моето име). Инаку, тешко на дечкото или сопругот ако го тераш некаде на јавно место да го масираш. Сега зависи и до него, јас на пример кога ја масирам другаркава на средно Водно еден срам ме отепа, па дека затскриени полиција ни дојде да види да не имаме секс на јавно место (од кај се нашле на средно Водно сред бел ден појма немам) кога видоа дека не станува збор за такво нешто само ни рекоа потивко ги вознемирувате Девана гледаме деца по две три годинки се уплашиле кој знае што си мислеле се дешава.
Аух да...така сакам..и исто звучам ваљда не го терам муж во јавност, се разбира. Ама буквално е whole bоdy orgasm expirience. Доста, доста, ај да не мислам
Екскјуз ми.. што улетувам како џокер у покер Вие врска немате колку оргазмична може да биде една масажа...за некого. И не..не зборам за еротска масажа. Иако може некогаш обичната да премине и во еротска Масажата некогаш ми е многу подобра од секс..не на седмо небо..абре на осмо сум Кога знае каде сакам да ме фати, со која јачина.. кои потези .. И не..во јавност не го терам да ме масира. Ќе помисли некој дека е секс во прашање
И јас сум од оние кои можат да доживеат повеќе оргазми за време на масажа отколку за време на секс. И не смеам да терам маж да ме масира на јавно место зошто ке не уапсат за недолично однесување на јавно место. Обожавам масажа и да масирам и да ме масира. Со маж имаме златни раце за масажа.
Цело тело, почнува со ежење, ама ако партнерот те масира како што ти одговара. Можеш да се запреш да не свршиш ама ако се препуштиш, here it comes. Најдобра масажа досега била од жена масер, ама груба а не нежна.