Дечки, препорака за релакс масажа во Скопје? Сестра ми доаѓа од странство па сакам да одиме заедно на масажа каде што вработените се стручни и професионални, а воедно да е чисто и пријатно. Заборавив погоре да прашам, дали имате искуство со Play Fit Move?
Колку трае една масажа? Не ми се оди до Ск за масажа ама сакам за опуштање. Колку чини таму? Кај нас се по 3000 ден ама ефект 0
Што масажа е тоа.од 3000 ден ?! Една масажа од пола саат за 3000?! 1000 ден е кај нас во Принцес хотелот, а има и за 600-800. И тоа баш фино масираат
Еден час е 3000. Искрено не знам јас немам одено. А и не би одела тука, гледајки какви усни, веги имаат со курс од 3 месеци не би сакала да куцкам со едната нога или рака наопачки да ми биде
Да не имате слушнато за некоја Кате што масира негде релација Ченто-Хиподром-Илинден, негде тој реон е
Да ми препорачате некое место за масажа во Скопје, релакс масажа барам ама може и друго да разгледам☺️ Фала ви
https://www.facebook.com/share/18tKNHAXif/ Девојкиве што работат се прекрасни.Ги обожавам.После Велигден ќе им се јавам да одам на масажа.Покрај масажите имаат и третмани за затегнување на телото.Само што сега не знам како се со цените.