Nekoj da ni preporaca iskusen maser ili maserka vo salon ili do domasen ambient za bracen par od Skopje.
Пишав пост, каде што ти препорачав масер, но изгледа забрането е тоа да го правиме на оваа тема за масажа. Ако си сеуште заинтересирана контактирај ме во пп ќе ти дадам контакт од еден слеп масер што масира одлично.
Девојки сте пробале ли некаде во салониве кај нас масажите за подигање задник? Баш сега видов во Силуете па ме интересира дали некоја пробала и дали има ефект?
Јас одам веќе редовно на масажа една година . Гледам да одам секој месец а, поготово неколку дена пред да добијам бидејќи сите мускули ми се олабавени и кога ќе добијам не осеќам никаква болка . Идам на медицинска масажа во салон во Ново лисиче карши Ффм. Салонот се вика Амон ра. Од оваа медицинска масажа нема ништо подобро, едноставно ти ги опушта сите мускули , не те боли ни кичма ни ништо после тоа. Масажата чини 800ден за еден саат но верувајте дека вреди . Топло ви ја препорачувам на сите поготово ако иматр проблеми со кичмата .
Препорака за добар масер во Скопје Ве молам. Потребно ми е имам болки во мускулите и постојани грчеви.
Mene mi doaga doma maser, I ne e skap 300 den 45 min, ama e profisionalen vo rabotata. Ako ste zainteresirani ke vi dadam broj od nego.
Некој да ми препорача добар масер во Скопје ама за мажи? Ако прави нешто разика, може медицинска масажа