Препорака за интимна релакс масажа од девојка со сопствено студио/простор низ Скопјево? Доколку знаете, слободно пишете ми контакт во порака. Благодарам однапред.
Да, масажата опушта и релаксира и прави многу позитивни работи, ама само ако масерот е стварно посветен. Не може кој било и може дури и нешто да ти повреди ако стиска многу. Оди само по препорака. Некогаш има и некои постари жени во помалите места што масираат убаво.
Масажа да ама само кај искусни што знаат што прават. По катастрофа од Физио м (Fizio m) во Штип нема, однос никаков, некои не завршени со фах. масираат и недај боже ќе те искриват уште повеќе…
Во Карпино сум одела и во Асеана, задоволна сум супер се. Дали некој бил на hair spa vo nf_beautycenter од инста? Во чаир се не ги знам и не знам никој што бил па ми е шубе малце, а не знам на друго место кај нас кај има hair spa
одите ли често на масажа? каков е куќниот ред во местото каде што одите, треба ли да сте туширани пред масажа? дали се туширате после масажа или оставате маслото да се впие? сум одел претходно само на масажа на грб, кога сум имал болки. ама нели супер е да се оди масажа, ем за тело ем за расположение, си закажав за релакс масажа на цело тело. па ете ме интересира како правите вие, или општо каква е етиката за одење на масажи
Масажата е супер за се, само треба да се оди поредовно а не само кога имаме болки. Туширање пред масажа. После не, убаво е да се впие уљето и да ти направи и билна терапија.
Малку е поскапо можеби ама јас последно бев во хотел Парк на шведска масажа - неверојатно е колку ми помогна.....
Дали некој бил на масажа со вулкански камења? Дали е подобро од класичната масажа и кој се бенефитите од таа масажа?