MAYBELLINE темно синаа..супер е ги прави доста големи трепките а и не е скапа 370 денари јас ја зедов
Моментално ја користам Volume million lashes. Пред една недела ја купив и презадоволна сум. Претходно користев маскара на Gosh, а пред тоа исто една на L'oreal и можам со сигурност да кажам дека на L'oreal маскарите се преубави, барем за мене. Не ми ги слепуваат трепките, не прават грутчиња итн. така да, Ви ги препорачувам на сите. Е сега, малку се скапички, ама вредат за секоја пара. Позз до сите http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... CBkQ9QEwAQ
Барајќи ја совршената веќе долго време, конечно ја најдов. Miss Sporty Pump Up Lash. Водоотпорна е и навистина дава поголем волумен на трепките. Чини максимум 200 денари.
Јас ја користам таа на Golden rose и задоволна сум ептен. Сум користела поскапи од AVON и други, али не сум приметила некоја разлика. Мислам дека нема потреба за фрлање повеќе пари за маскара кога и тие поефтините го достигнуваат истиот ефект. Е веќе за пудра е друга прича.
подобра маскара не постои од MAYBELLINE PULSE PERFECTION VIBRATING I DEFINING ти ги прави трепките 3пати поголеми не ги лепи посто вибрира и треба пак да си купам прикрај ми е
во наредниот каталог од авон ќе има ваква иста маскара што вибрира, околу 450 ден ќе биде, обавезно мора да се проба!! иначе користам супер шок од авон и не ја менува за ништо, освен оваа вибрирачкава ако не биде подобра
Денес го гледав каталогот на Авон, маскарата Супершок Зодијак е 200 денари на попуст (на најпоследната страна).Си ја порачав супер ми е Супершок.А каква е оваа што вибрира, колку чини
Јас дома имам повеќе маскари,секогаш си комбинирам и си ги правам преубави трепките.Има повеќе што ги препорачувам,еве неколку сликички од тие што ги имам дома и совршени ми се: Првите две ми се нови,мада од првата сум позадоволна,нова ми е на голден роуз,само 100 денари Мојата е само со црно капаче Оваа е исто добра Оваа на авон исто така ја сакам многу: Незаменливата супер шок,што ја обожавам! Инаку Лина,јас го имам најновиот каталог и после тој што ќе биде,застапник сум...Како точно се вика таа што вибрира,баш да ја видам
Јас пак ќе кажам, Maybelline има стварно добри маскари. Кој не пробал, нека проба. Особено добри се Colossal и Falsies.
Мислев дека Лореал се најдобри, но откога ја имам Ревлон Дабл Твист и нема конкуренција..исто како вештачки трепки да сум ставила
леле да ти кажам ич не сум сигурна, мислам дека до 700 најмногу. купив неколку работи одеднаш па не сум сигурна али не верувам дека е повеќе
Досега ја користев од есенс маскарата, но купувајќи некни здогледав на попуст Max Factor False Lash Effect за само 4 евра. Поубаво нешто на трепкиве немам ставено..