Рокетот на Мејбилајн - убедливо најдобра од сите нивни маскари досега. Ја купив уште пред 5-6 дена ама немав прилика да ставам, дури сега ставив. Воопшто не се познава дека е пластична четкичката, очекував да грепка, ама баш мазно си одеше ставањето. Издолжува и дава некако убавка, црна боичка на трепките, го отвора погледот, што вика мајка ми. Нејзе и ја купив црвената, оваа волјум уан бај уан, дека нејќе жената многу да експериментира, ама да ми помине одморот, па ќе ставам од едната на едното, и од другата на другото око, чисто споредбено. Кој планира да ја купи - нема да згреши.
И јас сум многу задоволна од Рокет ама многу тешко се одстарнува од очите и не сакам да ја купам пак некоја замена?
Новата маскара на авон mega effect е дефинитивно најдобрата маскара која ја имам користено до сега. Од три слоја на овој римел трепките ми се и погусти и подолги, нешто што со други маскари сум го постигнувала со пет слоја. Четкичката е многу лесна за навикнување посебно за тие што не можат со лева рака да ставаат римел на левото око, како мене. Многу полесно е да се дефинираат трепките од внатрешната страна на окото а долните трепки се лудница. Искрено јас сум пре пре задоволна а и кутивчето ми е многу слатко
Маскарата ја пробав преје кај другарка ми. Вчудоневидена сум од резултатот колкави ми ги напрај трепките, Одлична е. Ако сакате волумен пробајте ја, другарка ми ја зела 150 денари, но мислам дека можи и да се најди за поевтино по парфимериите. Следна ми е на листата, ептен ми се бендиса
Најдобра маскара,си вреди за секој даден денар.Трепките ми ги прави огромни,не е сува и четкичката е супер.
Исто и јас дојдов на темава да ја пофалам Рокет маскарата. Денес ја купив од Unique за 279 ден. Бев верна на СуперШок на Авон ама дефинитивно оваа е подобра. До веѓи ми ги дига трепките и ми ги прави уште погусти. Ептен ми се допаѓа. Неможам да престанам да си ги гледам очите.
Јас сум презадоволна од маскарава на макс фактор. Ја земав 6 евра, прво мислев да не е некоја застарена,засушена, но не е и од рокет сум задоволна, но оваа од макс фактор многу полесно се вади, а од рокетот ми се чини останав без трепки
За девојки со кратки, но густи трепки Ви гарантирам дека ќе постигнете должина, особено откако малку ќе се засуши. Не е поволна за девојки кои бараат волумен на трепките, а веќе имаат должина.
Имав коментирано во оваа тема дека ја користам на мејбилајн жолтата маскара. Но, во последо време почна да ми се рони од трепките а ставам само еден слој и само ми ги издолжува. Имам долги и прави трепки, а сакам да постигнам ефект на свиткани. Која маскара би ми ја препорачале?
Некоја со свиткано четче во форма на лажичка. Или ако сакаш извиткани трепки, пробај со виткач за трепки и нанеси било каква маскара потоа.
Ја земав јас на Лореал новатa - L'oreal million lashes excess, и повторно си потврдив дека маскарите на Лореал им се непогрешливо добри! Минатата батерфлај ефект беше одлична, четкичката беше совршена, а оваа ми се чини е уште подобра, трепките ми се џоа булгарска певаљка. 110/100
Сум пробала со виткач за трепки и не ми помага. А некој да ми препорача маскара што користи со свиткано четче?
Свиткај ги со ножичките, па стави маскара, почекај нека се исуши па свиткај ги пак со ножичките. Проверено Иако со сината на Мејбилајн мене ми е потребно само виткање и нанесување на маскара, а имам доста прави, долги и тешки трепки.