Со маскарата сум при крај, па треба да купам нова да ми препорачате некоја за погусти трепки и волумен негде до 500денари ?
Hipster нема Космо во Капитол, има само Дм и Еликсир. Си требала да ѕирнеш и во Рима парфимеријата во Бисер, таму исто се случува да има попусти на доста работи. Инаку мислам дека до 28-ми трае акцијата на Буржоа. sagittarius57 до таа цена ги имаш околу 370 маскарите на Мејбилин, жолтата 100 Black мене ми е најдобра, исто и виолетовата е за волумен и за извиткување, потоа на макс фактор 2000 calorie, а исто можеш да ги видиш и овие на Буржоа што ги збориме погоре, на попуст се уште некој ден во Космо и тие се добри.
До 28.02 ти е попустот во Космо, ете веќе ме претркале погоре Космо имаш во Супер Тинексот на Трета Македонска Бригада, ако веќе бараш Космо во Аеродром, ама да те предупредам дека слабо е снабден со се', мада овие drugstore брендови како Буржоа ги има
До утре се, ако е до 28 јануари, до утре Ако и утре е ден кој опфаќа попуст, топ. Маскарите на Буржоа обично се 530 денари со 25 посто попуст би дошле 400 денари што е супер цена, посебно за она розевата, чиста 10ка и јас ја препорачувам. Инаку добро е не сум била ќора, фала ви на одговор. П.С Јуххууу февруари, до тогаш и парички ќе легнат на сметка, не една 10 има да си купам Фала жени, експрес сте бре..
Дали ја има некој користено маскарата од Classics има многу убаво и интересно четче. Чини 150 денари.
Ако мислиш на оваа,одлична е,јас ја купив 135 денари,искрено ја земав со резерва ама сакав да ја пробам бидејќи читав пофалби дека е добра,ја користам веќе 2 месеца и задоволна сум,кај мене дава ефект скоро како Рокет.
Мислам дека секаде каде што има козметика на Голден Роуз може да ја најдете,јас ја купив во една локална парфимерија каде држат нивни производи (не сум од Скопје).
Колку е цената на маскарава? Ја пробал некој? Сакам нова маскара, па се двоумам меѓу оваа или некоја на Bourjois.
Овие Космо се превара, не само што не траела акцијата за маскарите на буржоа до 28.02, туку и пред 28.01 ја тргнале. Бев во вторникот и таа збунета ми вика која маскара немаме таков попуст, и се консултира со таа некоја одговорна, демек уште во петокот завршил. Или убаво ме излажа мене таа или па имале некоја грешка на флаерите. Се изнервирав.
^Hipster, таа Bourjois Twist Up во Schatze на 24 Јануари на нивната фб страна видов беше 450 денари. Сега не знам колку е, сепак провери.
Истава ја има купено мајка ми и многу убави трепки прави. Дури наликуваат на вештачки. Еве јас како ја нанесов таа маскара:
Ако наминуваш накај Бит пазар, поевтина е обично таму, ако не скоро во секоја парфимерија и во голден роуз продавниците.
Ја имате ли користено оваа маскара? Денес ја купив. Очите ми се многу осетливи, стално ми солзат, па ми се виде соодветна, а и не беше скапа.
Ништо ќе остане маскарите на буржоа во друга прилика на попуст, со тој попуст во Космо доаѓаа по 390 денари, што е топ цена. Ја земав маскарата на Мејбелин Рокет, за 350 денари е во комплет со вештачки нокти кои ми беа многу симпатични. Не дека очекував многу, ама не ми е нешто посебно. За издолување е топ, ама не за волумен, страшно ги слепува трепките што не ми се допаѓа тоа. За вадење стадардно потешко иде како и со жолтата и со онаа црвената. Убава црна боја остава, што и е плус, не се рони за брзо време, и навистина со 2 слоја ги издолжува прилично многу. Ми се допаѓа многу тоа што отворот е доста широк и го нема она безпотремно земање на течноста со четката, она што останува на крајот, туку онака баш таман доволно се лепи на четката, вишокот останува внатре. 7/10
Ја купив последна оваа Butterfly effect-L'oreal. Јас сум задоволна од сите маскари што ги вади Лорел, никогаш не ми ги иритираат очите, не се ронат и лесно се отстрануваат. За оваа ново е тоа што четкичката, како што можете да видите, е прилагодена за нанесување на маскарата и на ситните трепки во аглите. Мене ми се допаѓа како го отвара погледот, природно, не многу нападно.