Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Маскара

Дискусија во 'Лице' започната од soledad, 21 ноември 2009.

1. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    likeeee, like, likeeeeeeeeeeee преубава, квалитетна, прекрасни трепки..... :) само пофалби :)

2. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.060
    Допаѓања:
    10.711
    Најубава маскара досега што ја имам користено :) :) , презадоволна.Што е најбитно ги држи трепките кренати , не
    ги спушта веднаш како некој маскари.

3. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    А јас имам едно прашање.. Ја имам Рокет маскарата, но ми е при крај. Е бидејќи не сум во можност моментално да купам пак иста, а четкичката многу ми се погоди, препорачајте ми некоја поефтина маскара со која што би можела да ја користам истата четкичка? :)

А и која цена е маскарата Max factor 2000 calorie rich black? :)

4. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.060
    Допаѓања:
    10.711
    Земај некоја маскара на есенс или може да земеш од едни пазараски копија демек од мејблин исто им е пакувањето , па може да ти одговара со четкичето , немам пробано од овие вториве.Инаку макс фактор е 480.

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Доколку ти одговара, подобро почекај си и присобери за Rocket отколку друга да не ти врши работа и да трошиш повторно и повеќе пари. А и не е толку скапа. Кога веќе даваш 200ден. за друга маскара, причекај малку и додај уште 100 и ќе имаш маскара наместо импровизација. :)
    И во секоја продавница има различна цена. Разгледај и можеш да ја земеш од онаму каде што е со најниска цена која може да варира и до 100ден. разлика.

6. srcula

srcula Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    48
    Рокет моментално во Космо е 290, што е супер цена со оглед на тоа дека под 320-30 ретко каде барем јас ги наоѓам овие маскари.

7. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    Моментално користам

На Lina24 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.764
    Допаѓања:
    11.222
    Задоволна сум од маскарата на Буржоа твист ап, само чудно ми е кога кажете со еден потег ги имате посакуваните трепки :o , дали јас сум голем перфекционист со високи барања :D , ама со ниедна маскара не можам да добијам долги трепки лепези со еден, два потега :?: . Наредна на листа ми е Лореал може таа ќе го даде посакуваниот ефект.

9. kikitta

kikitta Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    275
    откако прв пат ја пробав никогаш повеќе не ја сменив...пре пре задоволна сум ;)

Прикачени фајлови:

• product.jpg
      product.jpg
      Големина на фајлот:
      52,9 KB
      Прегледи:
      209
  10. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.334
    Допаѓања:
    2.601
    Колку е?

11. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.123
    Допаѓања:
    40.335
    Каков ефект добиваш? И дали ги држи извиткани трепките?

12. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Јас доаѓам да ви препорачам една маскара.

Сама си ги купувам шминките, со пари што јас си ги заштедам. И пошто никогаш немам доволно пари за скапа козметика, бидејќи не сум добра во штедење си ја купив маскарата Малена.
    Маскарата е 130 денари. За ефект- вау донт аск. Презадоволна.

Си заштедив повеќе пари и секогаш ќе си имам маскара сега.
    Квалитетот е предобар за тие пари. Како за џабе е.
    Пробајте ја.

На мене најбитно ми беше да не паѓа и да ми се размачкуваат очите, ама не паѓа. Ми ги издолжува клепките и јас сум задоволна ептен.
    Четкичката не е баш добра, но може да користете четка од друга маскара, тоа е најмал проблем.

13. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.405
    Допаѓања:
    171.733
    Многу ми го изпофалија на голден роуз златната маскара кошта 250-280 и е перфект некоја нова ке да е јас прв пат ја гледам

14. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.334
    Допаѓања:
    2.601
    И јас имам слушано за маскарава,па ако некоја ја има користено нека пише два-три збора :) и слика ако може :D

15. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Жени а ја има некој маскарава пробано, додуша незнам ни дали ја има кај нас, до сега немам видено.

16. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Oваа маскара ја користи другарка ми, многу се фали од неа....јас еднаш ставив чисто да видам што како е маскарата и можам слободно да кажам дека беше ок, небеше лоша воопшто, трепките се фантастични, ама има една мана многу е водеста на почетокот кога ке ја купиш,ке треба малку време да се потсуши и биде ок....на почетокот кога ставаш, се се размачува како што трепкаш, покасно станува феноменалнаааа........тоа е за оваа маскара, чини најмногу до 150 ден.

Прикачени фајлови:

• download.jpg
      download.jpg
      Големина на фајлот:
      3,3 KB
      Прегледи:
      163
  17. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Maybelline Colossal i Max Factor 2000 calorie дефинитивно најдобрии маскари...чат пат знам да корисстам и понекоја маскара од орифлејм ,добри се ,ама од првите две секогаш морам да имам во несесер :inlove:

На jelly888 и sinorinJa им се допаѓа ова.
  18. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    После скоро сите испробани маскари од мејбелин бев скептична да ја купам и пробам one by one satin black
    но се одлучив и ја земав.Моиве клепки,ако можам така да ги наречам станаа клепкишта!Значи подобра маскара засега јас немам видено а богами и клепките мои :) 10/10 преемногу ми се погоди,мислам дека нема да ја сменам подолго време.

Прикачени фајлови:

• 22083.jpg
      22083.jpg
      Големина на фајлот:
      77,3 KB
      Прегледи:
      525
    На naturally му/ѝ се допаѓа ова.
  19. SAMIRA

SAMIRA Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    251
    ако ја имаш користено жолтата за волумен од истата марка ја сум презадоволна еве 3 по ред ми е и некако скептик сум да ја променам па сакам да ми кажеш меѓу оваа црвенава и жолтава која е подобра дали следна маскара да ми биде оваа црвенава или да си останам на жолтава малку ме замислува четкичкава на црвената мислам да сите маскари што имаат гумени четкички не даваат многу волумен или можеби грешам а мене највеќе ми е за волумен

20. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Баш напротив,оваа повеќе ги чешла клепките и им дава поголем волумен.Мене шота шота ми играат клепките (без навреда) хоп едно влакно хоп друго,па маскарава ми се погоди топ!