Голден рос ултра волумен X4 Д бест ми е до сега а цената и е 120 денари мислам зависи од кај ке ја земеш
Најдобра што ја имам користено. За 2 минути трепките ми се средени и сите девојки прашуваат каква маскара користам. Прекрасна е и нема утка. Во Орифлејм ја порачав мислам дека 250 денари ја зедов. Може и на попуст да ја начекате за 150 денари.
Ја порачав пред два месеци и ја испробав вчера (конечно), а одлична е, супер ги издолжува и згуснува трепките.
Golden Rose ultra volume rich black mascara Ја земав од една тезга од Кавадарци таму има многу убави работи, за 80ден. Еве ја три месеци ја користам како нова е.
и ја ја користам оваа,неколку години веќе и задоволна сум ептен,затоа и не сум ја сменила толку време
Девојки, а дали некој ја пробал новата вибрирачка маскара од Авон? Најнов производ им е, ќе ја има дури нареден број, но некои претставници сигурно можат да ја имаат уште сега... Па ај ако некој ја пробал, нека сподели со нас, да знаеме какви ефекти има и дали вреди да инвестираме
И мене ме интересира вибрирачката маскара од Авон.. каква е? а ја имам оваа моментално и ми се свиѓа пошто имам мн кратки трепки и оваа ми ги прави забележителни :up:
ги прочитав сите 26 страни и дефинитивно се одлучив за Maybelline само за неа нема лоши коментари, сите се задоволни а и цената и е супер
Мајками ми ја купи пред недела дена. Ама не сум баш многу, многу задоволна. најзадоволна сум од еднаш ја ставив од кај другарками, и нааааааааааајубава е. И преубаво ги праи трепките, многу ги крева нагоре, т.е. многу голем волумен им дава.
IsaDora- build- up volume mascara with panthehol Yves Rocher- lash plumping mascara luminelle- ultra volume couleurs- nature сите се супер а за цени незнам точно, бидејќи одамна ги имам купено.
Најубава ми е четката од Вондерлеш маскарата на Орифлејм. Преубави ми ги прави трепките и не ги лепи. Маскарата ми е исушена и користам некоја што мајка ми ми ја купи, но со четката од Вондерлеш.