Женски сакам да ве прашам за овие новиве Мax Factor маскари за волумен мислам се, незнам како тачно се викаат, али впечатливи се, во розева и виолетова боја има. Розевата е околу 500 ден, а виолетовата накај 700-800. Ја прашав продавачката што е разликата, бидејки исто изгледаат, исто паковање, исто напишано, и вика дека се исти комплетно само бојата им е различна..е како ти се молам, ја да давам 300 ден. + заради бојата???? Мора да има нешто, таа сигурно незнае... Ако знае некој нешто нека пише
Користам Avon SuperShock. Пишуваше во каталогот дека трепките ги прави x12 подолги, не верувам дека е толку, но можам да кажам дека од само едно нанесување се забележуват прекрасни трепки, со два пати нанесување излагат уште попрекрасно до израз, а со три и повеќе пати пошо веќе е премногу нанесено мислам дека доаѓа како премногу. Што значи дека е одлична маскара бидејќи со само едно нанесување се забележува ефектот
Таа ги прави поцрни трепките и да речеме подолготрајна инаку разликата е во четчето полесно се обликувааат без она железото за превиткување
Oваа ми е најубава маскара што сум ја ставила Cега сакав да сменам маскара и ја зедов оваа,убава е ама има мало четче и треба да се помачиш малку
Нема разлика,сите супер шок се исти само амбалажата му е различна Јас имам пробано скрос обична,лимитирано издание (златно-зебреста) и тантела колекција и сите ми беа исти Оваа зодијак искрено ја немам пробано,ама сигурно си е иста како оригиналната.Јас топло ти препорачувам да ја пробаш маскарава,одлична е...
Мислам дека нема разлика,многу пати прават вака со маскарава еднаш зодијак,еднаш специјална едиција па додале цветчиња по опаковката,ама маскарата и четката се исти(ако грешам нека ме поправи некој)Инаку и јас ја користам,одлична ми е,не ми ги слепува трепките,за разлика од другите маскари
^^ и јас ја користам истата маскара и нема разлика се е исто, само опаковката ја менуваат и цената со тоа маскарата е одлична веќе 4 или 5 ми е, само таа ја користам
Како што имам проблематични трепки,потребни ми се точно 20 мин за да нанесам маскара,па според мене најдобри се Gosh и Lancome
Дали некој има има користено Revlon doubletwist маскара? Убаво ми изгледа четчето ама никогаш не сум користела ништо од таа фирма, па не знам дали да купам?
Значи така, викате убава била. Ама баш сите делат само позитивни коментари за таа маскара. Мора да ја пробам. ке гледам да ја нарачам неделава Иначе мислам дека секоја маскара е добра, секој бренд, мислам дека е и до начинот на кој нанесуваме..е сеа ептен некоја ако нејке, нејке. Јас имам една од гош (при крај е,мислам веке и нема али ставам по малце за да ми ги издолжи), од мејбилин една за волумен, и од римел. И сите ми се супер а четките им се различни.. исто и од ланком ми се гледаат убави маскарите посебно тие кривите четки кул ми се некако Сите се добри.. немам макс фактор пробано
јас ја имам истата и ги прави подолги трепките и погусти.. пробајте ја маскарава преубава е а и нема да ти солзат очите додека ја носеш