Јас ја имам користено и бев доста задоволна од ефектот кој го даваше, трепките ми беа одлични. Моите трепки се огромни но оваа маскара ми ги издолжуваше уште толку и му даваше супер волумен. Меѓутоа не бев задоволно од траењето на маскарава, кога ќе излезев од дома имав прекрасни трепки но кога ќе се вратев дома немав повеќе маскара целата маскара ми се ронеше и тоа во краток рок и поради тоа ја сменив.
^ Ја пробав баш денес за излегвање, не ми дафа ефект, како маскарата на Голден Роуз со златно капаче, ама сепак фина е, трепките ми се нормални како пред излегвање. :up: нагоре за маскарава
моментално ја користам маскарата од essence во виолетово пакување,презадоволна сум,ич не е скапа околу 170 ден ја купив.. Ви ја препорачвам
Феминки дај предложете ми некоја добра маскара,,,, Имам мали и ретки трепки, а сакам да ми бидат погусти и поголеми. Претходно сум имала неколку маскари ( и ниедна не ме воодушеви ) и како и последната што ја земав на Маx factor 2000 calories не ми се погоди. Кои маскари вие ги користите и дали сте задоволни од нив???
Јас лично не сум користела но една моја школска кога ја видов во трепките се изненадив .. беа предолги , со голем волумен прексано изгледаа и ја прашав каква маскара користи и ми рече дека е на Eveline
Значи, вреди барем да се проба. Мене ме плаши да не ми се рони под очите, ама и онака за брзо време ги трошам, така да, би купила. Многу ме премислуваат овие маскарите на Manhattan, уште и тие ми останаа неиспробани и да бидам мирна после.
Најдобрата маскара што сум ја имала до сега, многу сум задоволна од неа и ви ја препорачувам и на вас
јас ја користам twist up bourjous и сега сакам да ја сменам пиши ми колку чини оваа на loreal пошто немам трепки воопшто знаеш плава среќа што жути не ми се!
Ја има ли некој пробано Avon Superextend Extreme? Сакам да ја порачам инаку прва маскара ќе ми биде, мајками ми рече ќе ти порачам само меракот да ти помине
Јас немам трепки. Не буквално, али не се поголеми од 1mm. Од маскарата на Eveline што ја користам сум презадоволна, како вештачки ми излегуваат. Другарките дури и ме прашаа зошто сум ставила трпки за излегување на кафе . Не можев да им докажам дека е до маскарата, се додека не пробаа. Не се рони под очи како некои маскари и дава убава црна боја на трепките. Јас сум презадоволна. Ја земав околу 200 денари, ништо повеќе. Поточно ја користам оваа
Јас не сум задоволна од оваа маскара. Не ги исполни моите очекувања. Не ги издолжува многу трепките и не ми се свиѓа, па некогаш и треба да се потрудам од блиску да се видам за да се примети дека сум ставила маскара, а на слики ко да ја немам.
Да ве прашам, Eveline маскарите каде може во Ск да се најдат? Претпоставувам Дм, Космо, Шатце го држат тој бренд?
Хелоууу Јас да си прашам дали некој ја има користено маскарава на Bourjois - 1 seconde mascara? Како сте задоволни, и ме интересира ако некој има искуство дали им дава поголем волумен на трепките пошто ми треба маскара што ќе ми ги направи по полни и густи