Јас си ја купив истава пред 3-4 дена. Беше 370 денари. Преубава е, им дава многу убав волумен на трепките
од оваа не знам како се сите презадоволни, јас не сум, од гош исто,онака добра но ништо посебно сега купив од таа новата од голден рос со новото четче ништо како да не сум ставила оваа класик со сивото капаче е добра, но исто ништо посебно , но според цената супер е ! ...засега сеуште не сум ја пронашла вистинската маскара за моите трепки
Досега за мене најдобри се покажаа од Gosh водоотпорната и од Oriflame Wonder lash, како и волумен 500% (така нешто беше) Сестра ми има од Мaybelline expres volume и воопшто не ми се допаѓа. Тие што ги имате пробано од Maybelline Colossal (жолто) и Falsies (виолетово): Која според вас е подобра и која е разликата помеѓу нив?
јас ги имам пробано сите маскари од мејблајн и мене лично најубава ми е оваа волиме експесс лифт црно со розево, а помеу колосал и фалс, подобра е колосал колосал ги продолжува и згуснува трепките, а фалс само ги издолжува ама што ќе ти се долги а ретки трепки, освен ако природно не ти се густи трепките тогаш фалс е маскара за тебе
Јас ја имам зодијак маскарата, ја нарачав да ја пробам каква е. Убави ги прави трепките, мене ми одговара
за секојдневна употреба ја користам маскарата на Avon - superSHOCK , a за вечерни излегувања - Maybelline-theColoSSAL (жолтата) прилично сум задоволна и од двете
Диор, ама во последно време штедам ама сепак квалитетна е и таа штоја користам maybeline -newyourk жолтата...супер е ....
Ми се свиѓа тоа што девојкава ставила слика како изгледа реално со маскара (посебно тоа пред и после) и искрено 100 пати подобро од рекламите.
Golden Rose 3D Fantastic Lash Најдобрата маскара за мене. Сум ги пробала и на Орифлеим, Авон, Гош и ниту една не ми се погодила како оваа, а цената е смешна. Добрите работи не се секогаш и најскапи.
Предобра е! Ланком е едноставно солидна марка кога се маскарите во прашање, а и долго издржуваат без да се исушат.
Еве јас ќе ви кажам и јас ја користам цената е помалку од 150 денари а ја има по парфимериите и стварно е добра убаво кажа трендафилка добрите работи не се секогаш најскапи.