Збор два за маскарата на Голден роуз црно со златно ако ја има некој користено?ми ја препорачаја и имала мн.добра четкичка,инаку сакам за погусти трепки,ама ако вреди да се земи ако не да земиме нешто подобро
И јас ја купив пред извесно време, задоволна сум, ама и таа маскара ми се разлева под очите. Значи преку глава ми е, никако да погодам една без некоја фалинка. Инаку одлична е со оглед на цената - убаво ги издолжува трепките, ги разделува и не ги згрутчува, дава некој минимален волумен, ама е надоградлив, така што, ако посветиш повеќе внимание во потезите ќе добиеш и те како убав резултат. Јас ја мислам жолтата веќе некое време, ама се плашам да не ми се разлева и таа.
Моментално ја користам оваа,ми се допаѓа,но многу брзо се суши внатре,еве ја користам само месец дена и веќе ја осеќам како внатре да нема ништо,инаку ја купив 180 денари.И другарка ми зеде ваква и кај неа исто,значи до маскарата е.Инаку најзадоволна сум од Совршена за моите трепки,но неможам никаде да ја најдам овде
@Faline , мислам дека е нешто поевтина од 1000 денари. Одамна ја немам купено, а ми останала во глава некоја цена од 700-800 денари. Не сум сигурна, ама не е илјада или над тоа во секој случај.
Денес јa купив oвaa мaскaрa нa Есенс Princess mascara вели декa дaвa вoлумен пa ќе видиме првo дa зaвршaм другa мaскaрa пa oвaa ќе јa oтвoрaм Инaку се мислев пoмеѓу oвaa и curl lash
^ Ја изгуглав маскарава Essence Lash Princess ,па видов има позитивни коментари за нејзе,која цена е?
Женски,ја барам Misslyn XXL volume.Си ја купував од Битола(Шатци),ама скоро година дена ја нема.Последно ја купив од Шатци во Охрид,ама сега ни таму ја нема.Кај можи да ја најдам?
Prezadovolna sum od maskarata trepkite gi izdolzuva i pravi pogustii...sum probala mnogu maskari ama kako ovaa ne e nikoja..
Вчера прв пат ја пробав маскарата што ја купив на Еssence Lash Princess , жени , јас останав шокирана , не очекував дека маскарава со само еден слој ги подигнува сите трепки нагоре како да ги виткаш со виткач , буквално , ова освен со маскарата на Dior Iconic не ми се случило со никоја друга! За волумен не дава толку колку што ги издолжува и витка трепките. Јас незнам што имаат внатре ставено за толку од прва да се свиткаат , од вчера ова си го мислам. Мислев да ставам слика но незнам колку ќе се познае , мене ептен ми се допадна , убаво црни , не се рони , сега незнам само да не се исуши по некое време како една друга со лилјаково пакување што ја имав зашто ептен ќе ми биде криво , ви ја препорачувам на сите што имате `паднати` трепки