@koritsaki, каква е за вадење Lash Princess? И јас имам спуштени трепки и после твојата рецензија дефинитивно сакам да ја земам (на страна што и цената е супер)
Во врска со вадењето јас ставив 2 слоја вчера и не ми направи проблем за да ја извадам , инаку со мицералната вода на Гарниер ја вадев супер е јас искрено се изненадив
Jas ja koristam i toa veke podolgo vreme i sum prezadovolna, mozes da vidis kako gi pravi vo temata Vasata sminka preku sliki, bi ti preporacala da ja probas
@Minnie 1 Ja kupiv pred nekoe vreme ama ne sum zadovolna iskreno voopsto nisto ne mu praj na trepkite, mi ja preporaca bracedami taja ja koristi podolgo vreme i aj rekov ke ja probam ama cabe ja zedov i pak kupiv druga esence ja zedov za volumen ovaja ke ja iskoristam za denski za navamu natamu
Моментално ја користам оваа маскара и сум прилично задоволна. Им дава голем волумен и должина и притоа интензивно црна боја , но негативно е тоа што е малку густа и остава дамки, ама со обично памукче се се средува. Тука ја немам видено, добиена ми е како поклон од странство.Препорачувам.
Oвде имaм стaвенo еден слoј oд мaскaрaтa нa essencr lash princess нa еднoтo oкo имa мaскaрa нa др не. Oвде имaм 2 слoјa. Мoрaв дa стaвaм слики зa дa ви пoкaжaм
Јас ја користам оваа маскара.Доста е ефтина и квалитетна барем за мене.Трепките ми ги прави густи. Ја сум задоволна и топло ја препорачувам на сите
Јас ја користев од Римел Scandal eyes со портокалово горно капаче. Поубава маскара не сум пробала. Не прави грутки, ги издолжува трепките, лесно се чисти. Сега ја имам маскарата со арганово масло, ама не сум многу задоволна. Мислам дека подолго време им стоела во ДМ па можеби затоа. Од таа со аргановото се прават грутки и потешка е за вадење од окото.
@koritsaki, што ни направи, имам чувство дека сега пола форум ќе го нападне ДМ и ќе ги снема сите залихи низ сите маркети по ред, како и обично кога некоја ќе пофали одреден производ. И јас ќе ја купам, не ми се допаѓа оваа 3D на Golden Rose. Преубави ми ги прави трепките за разлика од црвената на Catrice, но многу ми се пресликува и разлева под окото. А навистина немам збор - добивам убаво навиткани и волуменозни трепки, ама по саат време личам на панда. Не дај Боже пак да ми засолзат очите, веднаш се топи.
http://us.rimmellondon.com/sites/default/files/14-01-14/rockin_curves_product.jpg Ја има некоја користено маскарава и ако може да каже дали е задоволна? Гледам во Космо е на попуст па планирам да ја купам.
Super shock со сини букви ми е една од подобрите,исто и Maybelline smokey eyes, не слепуваат,должина,волумен.A Big Daring ми е катастрофа,полоша сум немала.