Gosh legth'n build, доста задоволна сум исто и Freaking Amazing Mascara од Oriflame али ја нема веќе црната, само кафеава
Јас ја користам маскарата на golden rose , поефтинка од оваа здравје , ама па задоволна сум и ми ги прави трепките убави а уште позадоволна сум со цената 100 денари!
http://2.bp.blogspot.com/_Fuy2HzEHx3A/S ... inous_.jpg колку силно ја сакам оваа појма немате, чуда прави , барем колку што сум видела ...И кога сме кај гледањето ако некој некаде ја видел нека ми пренеси , зошто ја барав во скоро сите парфимерии и ја немаше L'oreal voluminous Инаку сега ја користам најефтината можна , од 80 денари голден роуз мислам дека е , навистина е добра и криво ми е за секој денар повеќе што сум го потрошила на оние поскапите , ефектот е никаков. И да си ја искористам приликата до крај да прашам дали некој знае каде може да си најдам DUO лепило за вештачки трепки ?
маскарата ја имаш на пазарче околу 130-140 денари, а по парфимерииве 10-20 денари поскапа Jас и ја препорачав мислам на притица беше Aма воопшто не била задоволна! A масакарата е Tоп!!! Hе да ќе ти ги направи трепките, за тие пари е Cовршенство! плус и мене ми трае и по 5-6 месеци едит- Cеси не била задоволна Cеси гледам на MAYBELLINE ги сакаш.... Jас ја имам оваа, и не да ми ги залепува пустата, а најтрагично е што тешко се брише, го гума е : A за manhattan се согласувам, тоа е ужас од маскара
Девојки, дали имате сретнато маскара, ама што има дава влажен изглед на трепките...прозирна е... не знам како да кажам имаше порано во орифлејм знам Многу убави ги прави трепките, а немам сретнато никаде. Еве вака нешто:
Сон ми е америчката оригиналот ,,,онака си посонував дека ја има кај нас ,,не ми треба ефтина копија Сеедно се распрашав во неколку парфимерии ја немаше ми понудија нешто слично ...oh well
од маскарите само maybeline жолтата и виолетовата стварно се добри инаку и оние од golden rose не се лоши како и clasic маскарата која е евтина а има ист ефект како поскапите
Јас ја имам (ми ја донесоа од Америка) и тоа ја користев пред неколку години...ама ене ја седи у несесер. Нешто не ваууу, има многу подобри маскари тука кои ги нуди пазарот.
Јас ја користам Super Extend Mascara од Авон и сум доста задоволна. Би ги пофалила Авон за маскарите, мене ми одговараат.
maybelline од жолтата .. сум позадоволна ..има сега една нова фирма debb cosmetick ги фалат многу..кога ќе ми се потроши оваа сакав таква да земам . ако ја има некој користено може да пиши мислење ..
јас ја гледав оваа маскара ја немам користено продавачката ми ја нудеше а во парфимеријата имаше останато уште една таква значи сите се потрошиле мислам дека е иста како жолтата од мејбилајн кога ми ја покажа четката иста беше ја имам жолтата и виолетовата оваа втората ми е подобра јас не би менувала овие се покажаа добри.
Ја имам користено и некако не сум задоволна, белиот слој се прави како гума и ми испаднаа многу од моите трепки . Повеќе ми се допаѓа Лореал Колаген за волумен, таа навистина ги прави убави трепките