Na Giordani Gold Supreme Length maskara okolu 650den e no jas ja zimam sekogas na namalenie koga e za 400den.
Koritsaki не знам дали е касно да ти одговорам, ама еве сега гледам дека имаш прашувано. Јас долго време ја користев Falsies и можам да кажам дека е најдобрата маскарa што воопшто ја имам користено, а ги пробав сите Мејбелин маскари, освен новата Lash Sensational. Ненормално е колку ги витка и ги подига и ги разделува трепките.Е, сега јас имам природно виткани и долги трепки, ама се ретки и плави. На мене оваа маскара ми ги подига до веѓите ама волумен многу малку, ама за навечер ја користев во комбинација со Рокетот на Мејбелин. Како што имам забележено ти имаш густи и прави трепки, така да пробај можеби оваа ќе успее да ти ги извитка.Верувам оти и кај тебе ќе има вау ефект. Сега ја користам жолтата класична Мејбелин Колосал ама планирам пак да си ја купам оваа.Секогаш и се навраќам.
Блaгoдaрaм мнoгу Сaлoме бaш ќе јa прoбaм лилјaкoвaтa мејбилин имaaт супер мaскaри сигурнo ќе бидaм презaдoвoлнa
Loreal Miss Manga Последно ја купив оваа маскара на Лорел,беше на некој попуст па си викам ај да ја пробам.Од шминка на Лореал не сум се разочарала до сега,па така и со маскарава.Фина е за секојдневна употреба,ги извиткува трепките и им дава волумен,не ги лепи и не се рони, не делува вештачки.Не е милион лашес ама ок е и лесно се одмива за разлика од милион лашес или телескопикот што ништо живо не ја мие.
Презадоволна од оваа маскара - Maybeline lash sensational - ја купив пред 10тина дена од Космо 319ден. Инаку стои по цел ден без да се размачка, дава волумен и ги витка трепките. Единствено ги ослабува трепките, па морам секоја вечер да ги мачкам рицунусово масло, за да ми се обновуваат. Исто така сакав да си купам Blackest Black, ама како што видов кај нас ја има само Black
Ја користам од Авон Big & Darling подолго време и ми се допаѓа убава е, им дава волумен на трепките и нема потреба од нанесување на повеќе слоеви
најзадоволна сум од Golden Rose 3D,им дава на трепките волумен и ги крева а притоа може да си ја дозволи секој 120 денари е но вреди и повеќе исто така и од Golden Rose x4 доста ефтина само 90 денари ама преубава еве сликички и од двете
Jaс од вторава воопшто не сум задоволна, многу ми се размачкува и ми ги слепува трепките. Значи ужас.