http://alittlemakeupobsessed.blogspot.com/2014/08/maskare-i-njeno-velicanstvo-cetkica.html можеби на некој ќе му биде од помош
Po mene najdobra maskara sto nekogas sum ja probala e ovaa na Gosh - show me volume carbon black perfektno gi pravi dolgi i gusti trepkite bez pritoa da gi lepi i tutka i e dolgotrajna. Od linijata na Gosh i drugite se dobri no mislam deka ovaa e najdobra
Јас си ја купив пред 2 недели од ДМ ама ич не сум задоволна. Мојата е таа со свиткана четка,многу сува ми е,никаков ефект.Џабе фрлени пари.Се мислев меѓу One by one(црвената), go extreme (црно со жолто) и оваа... и тотално порешен избор направив
@P.S.love и мене ми се случи така минатиот пат кога ја купив би требало да е засушена од луѓето што континуирано ја отвараат и се суши полека таа си ја трефнала мој совет купи ја уште еднаш од некоја парфимерија нема да зажалиш верувај. и таа one by one е добра само сината rocket volume не ми се допаѓа
И јас тоа го помислив иако беше залепена со селотејп.Ќе и ја дадам на мајка ми,па ќе си ја купам црвената
Зарем постојат и такви што немаат ниту грам срам и се осудуваат да ги отвараат маскарите? Чудно ми е, затоа што конкретно во ДМ, сите маскари на Maybelline се со заштитна фолија и сигурносен пластичен дел, така да, да речеме теоретски не верувам дека некоја пред вас отварала маскара од проста причина што е невозможно да се отстрани сета таа зашита и патем да остане неприметена од обезбедувањата наоколу. Во пракса очигледно се е можно, навистина немам коментар. Единствено внимавајте да не си купите тестер, иако на каса секако ќе ви го заменат со нов производ додека ви наплаќаат.
Баш оваа лилавата не беше со пластичен дел,туку само со селотејп и си помислив можеби се отворани па после залепени и затоа на попуст,ама следниот пат ќе внимавам.. Да си ја најдев на Мислин xxl volume,ич немаше да експериментирам со нови,ама никаде ја нема Еве,ако некоја неодамна ја купила,ја молам да ми каже
Оваа маскара ја користам веќе 1 месец и можам да кажам уште по незнам кој пат дека маскарите на Лореал се прекрасни. Се мислев помеѓу оваа и манга розевата , и на крај се одлучив за оваа бидејки е нова и сакав да ја пробам. Многу должина не дава , но многу волумен наредно сакам розевата да ја пробам.
Дојде време да си го сменам мислењето за Lash Sensational на Maybelline Во право беше Мишела кога спомна дека е подобра кога ќе се подзасуши, искрено, супер е сега. Почнав редовно да ја користам, а и ја научив цаката за вадење - со бадемово масло ќе ги натопам трепките, стојат така пола минута и после поминувам со туферче со двофазниот отстранувач за шминка на Алверде, па лесно излегува без многу размачкување.
Баш се радувам Анат. Јас на мојава буквално душата ѝ ја извадив. Не се сеќавам кога последно сум потрошила маскара до крај, тотално не остана ни трошка внатре. Во јуни сите Мејбилајн маскари беа на акција во ДМ, па повторно си ја купив. Сега гледам пак се во каталогот и ми бега окото накај неа, ама ќе оставам за понатаму.
Имам доста густи трепки и можам 100% да потврдам дека маскарава не ги лепи. Дава волумен, а за должина не можам да коментирам премногу зошто исто така имам доста долги трепки. За мене ова е најдобрата маскара што ја имам пробано, вреди за секој денар (околу 500 ден. е).
А би поверувала ако ти кажам дека и тој лепакот што го лепат во ДМ околу маскарата го имаат вадено за да ја отворат маскарата Ми кажуваше личност што е вработена во ДМ. Не можев да се изначудам. Али досега сите макари што ги имам купено од ДМ за среќа ми се погодиле. И од навика секогаш земам производ од најназад. Како демек неземаат одназад за да ги отворат. Некоја моја теорија