Маскара на Диор,Ланком,и Барбери имам пробано,значи нема збор! топ се,и премногу сум задоволна од Мејбилајн предобри се!
Прекрасна е, четката е одлична! Исто, убава е и онаа од Misslyn, XXL Volume. Ја има само во Шатци, а оваа од Maybelline ја има секаде. Спојлер: Слика И двете се околу 400 денари.
Девојки кога веќе спомнувате маскари на Мислин да ве прашам во кое Шатци успевате да ги најдете во последно време? Јас досега во две што ми се поблиску проверив неколку пати во последниве два месеци и постојано рафтовите им стојат празни. Вработените велат дека со месеци не им стигнало ништо ново ниту од Мислин ниту од Артдеко, а нели сестрински фирми се. Дури претпоставуваат и дека нема повеќе да ги има во Македонија што би било безвезе. Сте слушнале ли вакво нешто или мене ми даваат дезинформации?
Во Шатци во ГТЦ или Бисер, зашто најмногу се маткам натаму. Инаку, пред некое време си купив кармин и сјај за усни, девојката ми кажа дека од кармините редовно добиваат нови залихи, не знам зошто така. Станува збор за Шатци во ГТЦ. Очигледно сакаат да купуваме само Есенс и Голден Роуз, друг коментар не ни имам после тоа што го прочитав.
@Mishela баш и за тоа Шатци во ГТЦ и зборувам. Таму сигурно имам прашано 2-3 пати, еве и вчера пак ѕирнав и празни им зјаат сталажите со маскари, само тестерите им се останати. Мислам дека и во тоа кај плоштад Јадран имам прашано, ама не ми текнува дали беше таму или на некое друго место, како во магла ми е Се надевам дека во Сити Мол ги има, не сум влегла да проверам. Ако некој оди во меѓувреме ако му текне нека ѕирне Инаку штом им стигнале нови кармини тогаш паѓа во вода тоа што ми го кажаа, ама па не разбирам зошто се толку неснабдени на една од најпрометните локации.
Исто и мајка ми ми рече дека од локална парфимерија кај нас си купувала ситници од Мислин (и двете сме заразени cо брендов ), штандот бил полн. Се знаеме со девојчињата што работат таму, па секогаш известуваат кога очекуват нешто ново или кога вакви големи имиња се повлекуваат од нашиот пазар. Стварно ми нема логика муабетот со повлекувањето. Можеби не им се троши доволно козметиката од овој бренд, па одолговлекуваат снабдување со нови артикли. Шатци се многу несериозни во секој случај, ама ете, провери и во тоа Шатци во Бисер. Ако те носи патот натаму. Ако не, повели на кафе-пауза кај мене, колку да има било каква причина.
Е баш ти благодарам : ))))))))) Фала на инфо, ќе проверам и низ другите, сега од кога ми потврди дека се наоѓаат производите ќе се ставам во потрага.
Јас ја користам и е предобра! Нека не те премислува тенката четка, бидејќи трепките ги прави преубави. Не ми остава грутки и ми ги издолжува.
@ana-sweet Баш за маскарава имам пишувано рецензија на блогот, една од омилените ми е и најдобрите што ги имам коритесно, да не ставам линкови еве моја слика со пред и потоа
Meне ми треба некоја за издолжување на трепките, ја имам жолатата од Maybeline, ама не ги издолжува баш .. @Rose96 Колку пари е ?
@crazylady 760 ден, би ти ја препорачала и на seventeen the stylist mascara мене ми беше екстремно добра за жал немам слика со пред и потоа, ако те интересира ѕирни го видеото што го снимив за севентин и ке видиш кој е ефектот, мислам дека и поевтина беше од оваа на Макс Фактор. Која и да ја земеш нема да погрешиш затоа што ефектот што го даваат е одличен.
Pred nekolku dena ja zemav na golden rose cat walk i e najneubavata maskara sto ja imam koristeno do sega.Nikogas poveke ne bi kupila maskara od taa firma,tolku e suva i trepkite gi slepuva edna so druga
Jas seuste ja koristam od essence : lash princess. I mnogu mi se dopagja. Ete oddamna ja kupiv i mi se cini sto postara podobri trepki mi pravi i gi izdolzuva. Drugite maskari se susat i ronat posle ovaka podolg period. Dodusa, ne znam za maskarite preku 500 denari, nikogas vo zivotot ne dadov povekje od 500 denari za maskara, nekako mi bese zal, se mislam site skoro ista rabota mi vrsat. Skoro site mi odgovaraat A ovaa mi e bas pogodena: